STIVENZ 426
New member
מגיע לי...
א. מברוק גדול. ב. מזל טוב. ג. צ´קים ומזומן כאחד. ד. אם למישהו יש אחות\שכנה\מכרה, ללא הבדל דת גזע וגיל, נא לפנות במסר אישי. היום, סיים הסטיב רשמית בי"ס תיכון, יעני עכשיו הוא בוגר(?!?!?) אחרי כל הבגרויות.. והכי חשוב, קיבל הסטיב, קבל עם ועולם, תעודת סיום 12 שנות לימוד..
ובספטמבר, עם חזרתה של העמותה לפעילות (שוב-?!?) יקבל הנ"ל גם תעודה המוכיחה את בגרותו - תעודת בגרות..|סגדש| קיבל הסטיב ספר מחזור.. (הקטע של הספר היה משלחת שיוצאת לחלל בחללים "י"ב-טוס "חם-אש" (יעני י"ב 5)..) ומה כתוב באותו הספר? שם:STIVENZ 426 (השם המלא שמור במערכת.) מס´ אישי: 50 (סמ"ק.. בינתיים..) לוקח איתו: אופנוע, וציוד מגן. משפט "מוטו": "שרה(להלן- המורה להסטוריה*) אל תשאלי, דפקתי התהפכות..". יש לציין של 50% מהבנות בכיתה שלי, משפט המוטו היה "STIVENZ(שוב, שמור במערכת) דיייי!!.." סה"כ היה נחמד מאד.. ברכות מעצמי לקבלתי לעולם האמיתי.. תנחומי לעולם האמיתי על קבלתו של הסטיב אליו...
"12 שנה דפקו אותנו, ורק עכשיו גמרנו.."
*המורה להסטוריה- להלן "שרה". כל שיעורי ההסטוריה היו מרוכזים ביום שישי בבוקר (4 שעות רצוף!!) ובזמן האחרון (חודש לפני המירוץ בלטרון) פשוט לא נכחתי בשיעורים... תודה לכם: קולרגול, חליל, ברמן הדוב, ג´וני הצלמן שטח, היועצת, וכל מי שנכח בסימונים ביימי שישי לפני המירוץ מהבוקר ועד צאת הנשמה. תודה לכם על שהנעמתם לי את "שיעורי ההסטוריה".. בזכותכם, ולחובתכם, אני מוגש על מגן 75 בהסטוריה, והבגרות ביום שישי.. כל פאשלה בבגרות תחושב לדולרים ותשולם ע"י כל אחד מכם. תודה לכם, על שגרמתם לי להניח בצד את הסטוריה ולצאת לרגע מהשיגרה המעיקה של המבחנים והמכונות, כדי לעסוק בדבר שאני הכי אוהב בעולם!!: אופנועים. מרווח הנשימה הזה היה חשוב לי. ולא חושב שהייתי מקבל אותו בלעדיכם.. יא.. איך הגעתי מהודעה היתולית ומרגשת להשתפכות לירית כזו?!? הכל בגללכם\ן סטיב לשירותכם, בכל עת שתחפצו, מעכשיו ועד ה 10\24. ואחרי זה, כל שישי שבת.. תודה.
א. מברוק גדול. ב. מזל טוב. ג. צ´קים ומזומן כאחד. ד. אם למישהו יש אחות\שכנה\מכרה, ללא הבדל דת גזע וגיל, נא לפנות במסר אישי. היום, סיים הסטיב רשמית בי"ס תיכון, יעני עכשיו הוא בוגר(?!?!?) אחרי כל הבגרויות.. והכי חשוב, קיבל הסטיב, קבל עם ועולם, תעודת סיום 12 שנות לימוד..