מגיע לי צל"ש?

Oיון

New member
מגיע לי צל"ש? ../images/Emo20.gif

ביום חמישי האחרון, אחד המנהלים שלי (או אדם הקטן ממני בשנתיים..
) עשה לי שיחה סמויה, אחרי חצי שעה הוא בא לברך אותי כמה שאני מצטיינת ושאני נהדרת ובלה בלה בלה והעביר את השיחה לבוס שלי, שהעניק לי מתנה היסטרית (כוס תרמית
), למחרת,אחראי אחר שלי, עשה שיחה סמויה בנושא אחר ושוב נפל עליי, ושוב, איזה נהדרת ובלה בלה בלה, ונתן לי עוד מתנה (יותר שווה, סרטים לבלוקבסטר..).. היום, באה אליי מנהלת המוקד, בהתלהבות, ומשבחת אותי.. הייתי המומה, כי אני לא רגילה, ופתאום קלטתי, שהמקום הזה, באמת אחלה ולאנשים אכפת ממני, וזה עשה לי טוב בלב.. קורה לכם לפעמים?

בוביץ

New member
לא .אצלי מחפשים רק את הדברים הגרועי

אצלי בעבודה מחפשים את הדברים הרעים.... גם אם נגיד הציבו לנו יעד ועברנו אותו הם יחפשו את השלילי ולא ישבחו אותנו זה די מבאס אבל אל נורא.

BlackUnicorn

New member
בלי המתנות אבל כן :)

בגלל זה גם נותנים לי עבודות קשות במיוחד - לדבר עם לקוחות קשים.. זה טוב מצד אחד (קידום עתידי?) אבל זה רע מצד שני (בגלל עמלות, אין לי כוח לפרט ).

emily bh

New member
אצלנו יש את זה...

הרי תמיד עושים שיחות סמויות שאיכשהוא מתבטאות אחר כך בתמריץ וכל כמה חודשים יש מצטיינים שמקבלים מתנות...אני הייתי בהלםפ לקבל את המתנה ואת ההצטיינות ...זה כיף...

RReuTT

New member
כן זה קורה

רק חבל שלי זה קורה עם לקוחות שהם לא סמויים אלא רגילים. דווקא לקוחות סמויים מחפשים אותי יותר מידי בקטנות ופשוט לא הולך לי איתם. בדוח שירות האחרון שקיבלתי נתנו לי ציון 4 מתוך 10. רציתי למות! כי אני עובדת כל כך קשה בשביל הלקוחות הזבלים האלה והם עוד מעיזים לתת לי ציון 4... אפילו שאר העובדים היו בשוק מזה.

מותר לי

New member
קרה לי פעם משהו דומה ../images/Emo3.gif

הגיע אלי לעמדה מישהו בכיר... הסיפור שקדם לבואו היה מישהו שנמצא בגיזרה שלי שעשה כמה שטויות (ולא טרח להסתיר את זה בדיווחים בקשר...) אם מישהו בכיר מגיע אלי בגלל מקרה כזה, מה זה אומר? שהוא רוצה לעקוב אחרי אותו אחד! לא? הוא ישב איתי כמעט שעה, ביקש ממני לעקוב אחרי אותו אחד (בשורה התחתונה אני זאת שמתפעלת את העמדה), שאל כל פעם איפה הוא נמצא, מה הוא עושה, עם מי הוא מדבר, במצב חירום כזה או אחר- איך הוא עוזר לי להתמודד עם הגיזרה (במילים אחרות: מה את עושה כשיש מצב חירום X?) שעתיים אחרי- הוא קורא לי למשרד שלו שאחתום על טופס בקרה! (היא היתה טובה, למתעניינים
)

למעלה