מגיע לי מזל"ט!

• פותח הנושא aerox
  • פורסם בתאריך

aerox

New member
מגיע לי מזל"ט!

יש לי הסמכה של מיקרוסופט :)Mcsa :) אתמול עברתי בשלום בחינה בשם 70-292 50 דקות ישבתי בכיתה קבלתי 100 ומשהו שאלות :) ציון :) 940 :) אז נוסיף עוד מוסמך למדינת ישראל ?

Yossi Benayoun

New member
נצל"ש חברים התעודות האלה שוות משו?

אני עושה A+ של קופמטיה ו-CCNA... יש ביקוש בשוק למקצועות האלה? טכנאי מחשבים מוסמך ורשתות?

fwdeamon

New member
הסמכות

שלום לכל חברי הפורום ... שמי רועי לוי והייתי מרצה בג'ון ברייס ב6 שנים האחרונות לתחומי תשתיות ואבטחת מידע . מאוד סביר להניח שמי שלומד ניהול רשתות , FW או CISCO היה תלמיד שלי מתישהו ...בכל אופן , ראיתי הודעה בפורום ששואלת ..."האם התעודות שוות משהו " אז ברמת העיקרון שימוש בדמפים לא בדיוק מראה על ידע ..אבל מי שמתכנן לעבוד בחו"ל או לחילופין בחברה גדולה בארץ שנותנת פתרונות למיקרוסופט -Solution Provider מחויב להיות בעל הסמכה כי מקום העבודה מקבל על העובד ניקוד . כרגע אני פותח מכללה שמספקת קורסים בנושאי תשתיות ואבטחת מידע . אשמח להיות לעזר ולענות על שאלות רועי לוי 0574407777

aerox

New member
ברור

שדמפים לא משקפים את הידע שלך רק הידע שלך משקף את עצמך וברור שהתעודות לא עושות אותך "מומחה" כי זה סה"כ תעודות אני חושב ש מה שבאמת חשוב זה הידע נטו התעודות זו תוספת נחמדה להגיד "אני מוסמך" ולגבי רועי לוי אני לא מכיר אותך :) אני מכיר את דורון סיון שהוא באמת כלי עולם !

fwdeamon

New member
דורון סיוון אחלה מרצה

אבל מרצה בעיקר בקורסים שמועברים בחיפה . מה למדת אצלו ? רועי

aerox

New member
Mcp 2000

בזמנו ,ועכשיו מסיים mcse 2003 יש לי עוד חבר שהוא תותח רציני גם בקטע של הדרכות אבל הוא מדריך במדיאטק.

Yossi Benayoun

New member
המדריך שלי הוא בין התותחים בארץ

אלי פדידה אם אתם מכירים... ד"א לא ציינתי שאני בן 16 ואני לומד את ההסמכות האלה בפרוייקט של סיסקו.בכל מקרה אני מחפש לי עבודות לחופש וכל מה שאני מצליח להגיע אליו זה לעבוד כחאפר עם טכנאי מחשבים שונים ואני ממש רוצה להתקדם. אני ממש רוצה לעבוד על רשתות. להתקין/לתפור בעיות/קינפוגים וכו'. נכון שאני עדיין לומד ccna אבל עדיין אני חושב שצברתי מספיק ידע בשביל להתחיל לעבוד אבל אין כלםו ואף אחד לא נותן אפשרות בשוק לבן 16 בלי נסיון זה מתסכל!

fwdeamon

New member
שמעתי את השם ...

לא מכיר אבל יותר מדיי , בכל אופן העיקר שאתה מרוצה . שלח לי קו"ח ואנסה לעזור לך במציאת עבודה . [email protected]

aerox

New member
לגכבי

A+ זה נחמד ויפה להתחלה אבל מהר מאוד ממצא את עצמו בתור טכנאי מחשבים לגבי CCNA זה סבבות בהצלחה!

מכיר הרבה שמשלמים אלפים

רק בשביל התארים האלה שיהיה להם יותר קל למצוא עבודה וידעו יותר טוב

Yossi Benayoun

New member
אני מקווה שאני יסיים את הccna ואני

יוכל להתעסק בזה בצבא... ההשתפשפות הכי טובה שיש ככה שאני יצא לאזרחי יהיה לי "וותק"

Yossi Benayoun

New member
בכל מקרה אני שמח שגיליתי את הפורום

הזה שבו אני יוכל לצבור העשרה וידע נוסף וכמובן להתייעץ איתכם לגבי בעיות כלשהם שיצוצו בעתיד!

fwdeamon

New member
הסמכות נוספות

עכשיו שאני גם חבר בפורום ..אשמח ליידע אותכם ולהגיד לכם מה שווה היום יותר ומה פחות . כמו כן אם תרצו אוסיף חברים לרשימות התפוצה שלי ואשלח לכם מאמרים וחומר עזר שאני כותב . בברכה , רועי

למעלה