מגיע לי מזל טוב!

מגיע לי מזל טוב!

ואתם בטח שואלים את עצמכם למה? טוב זהו שחגגתי יום הולדת.,, הרבה זמן כבר לא כתבתי פה לפחות היום יש על מה לכתוב, חבר שלי לשעבר זכר את זה ואפילו שלח לי פרחים לעבודה, אבל הבן אדם שהכי ציפיתי ממנו ליחס לומר מזל טוב אפילו בהודעה,( וזה עוד בן אדם שטען שהוא אוהב אותי...) דווקא הוא שכח שיש לי יום הולדת, /tapuzforum/images/emo10.gif

ToryMaster

New member
קורה

אני תמיד טוענת שאם לא הייתי צריכה לחגוג כל שנה, הייתי שוכחת אפילו את יום ההולדת של עצמי, שלא לדבר על אנשים אחרים. למה צריך לחשב כמה מישהו אוהב אותך על פי האם הוא נוהג בסטנדרטים שלך? הוא לא את, הוא שונה, מתנהג ומביע את עצמו באופן שונה, נכון? זה לא אומר שהוא לא אוהב או לא איכפת לו, רק שהוא שונה. מזל טוב, בת כמה את?

גדולה....

עשרים וארבע, דרךאגב יש עלי כבר שיר: של קרן פלס אם אני לא טועה, יהונתן שפירה מכירה?

כי היא אומרת שהיא מעונינת בחבר וגם

אני כך מעונינת באיזה מישהו אז השיר מתאים לי.

ToryMaster

New member
אה

טוב, חצי מהשירים בעולם עוסקים בזה
סתם, זה שיר יפה בלי קשר.

כן אני מאוד אוהבת אותו.

וגם עוד הרבה שירים חולת מוזיקה אז מה את עושה פה לא עובדת?

ToryMaster

New member
לא, אינני עובדת

נכון לעכשיו אני סתם בבית
. אז מה, את מזל תאומים טיפוסית?

ebi83

New member
של איה כורם...

ואת לא כ"כ גדולה(אמר מי שקטן ממך בכמה חודשים)

טל205

New member
אה,גם אמשלך

לא מכירה את יונתן? זה בסדר,גם אמא שלי. המון מזל טוב ולדעתי כדאי לדון אנשים לכף זכות.. החיים יפים יותר כך.

מרגיז אותי כי אני יודעת שהוא יודע

בדיוקמה התאריך שלי והכל הוא בעצמו כל הזמן היה אומר לי כמה שהוא זוכר את כל הדברים והתאריכים שחשובים לי אפילו דברים שאני שוכחת אותם הוא מזכיר לי אולי יש מצב שהוא רוצה להראות לי בזה משהו, טוב לא משנה

מותר לי

New member
וייויווויווווייייווו מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אמנם באיחור, וממש לא "קצת", אבל מזל טוב
אני גכבר מזמן הפסקתי לצפות מאנשים לזכור את המומולדת שלי.... ושנה שעברה אפילו אני שכחתי אותה

איך אפשר לשכוח את היום הולדת של

עצמך בכל אופן המשפחה שלי לא נותנת לי לשכוח שאני גדלה כל פעם בשנה

למעלה