מגיע לי מזל-טוב.

Ancient

New member
מגיע לי מזל-טוב.

ובכן, לא הייתי פה הרבה זמן, בגלל שטסתי למלטה - קצת חופשה לפני הצבא לא תזיק... בכל מקרה, קניתי מהדיוטי-פרי את: Microsoft SideWinder Force Feedback 2 PRO אותו ג´ויסטיק שרוטט בהתאם למשחק (לדוגמה, ב Flight Simulator כאשר נוחתים, הג´ויסטיק רועד בגלל שנוסעים על המסלול, והוא גם מתקשה בהתאם לתנאי המשחק. אותו דבר ב Midtown Madness, כאשר נוסעים על דשא, למשל...). אני אוהב אותו!
וחוץ מזה, שיהיה לכולכם שבוע-טוב!

noam01234

New member
../images/Emo49.gif וברוך שובך..

לארצנו הקטנטונת. אני מכיר את הדגם הקודם והוא אחלה, תתחדש! ושבוע טוב גם לך

Ancient

New member
תודה, ועוד משהו קטן ששכחתי לשאול...

איך, לעזאזל, אני מנקה עכבר אופטי שמזייף בתזוזה?? (גם בגלילה - כשגוללים מהר למטה, יש לו קטעים רציניים שהוא גולל למעלה...). ושוב, תודה!

noam01234

New member
רק לעדכן דרייבר

היה לי את זה בעכבר האופטי של מיקרוסופט....

Ancient

New member
לא מציאותי...

אין לו שם חברה, וגם אין לו דרייברים, אז זה לא מציאותי לעדכן לו דרייברים. מה שכן, ניקיתי לו את העינית לייזר עם אלכוהול, ונראה שהוא בסדר... תודה בכל זאת.

hazgul

New member
די די!

מתי תבינו שזה לא לייזר אלא אינפרא אדום,א"ד,Infra Red,IR,תת אדום, ת"א. והאור האדום הזה הוא סתם שטות, אינפרא אדום זה בלתי נראה.....

antidot

New member
מוזר...

אז מה זה כל האור האדום הזה שיוצא לי מהעכבר ???? אני מציע להכנס לאתר של LOGITECH ולהוריד משם את MOUSE FIRMWARE. התוכנה כוללת המון דרייברים מעודכנים ועובדת לא רק עם העכברים של LOGITECH Antid0t

hazgul

New member
האור האדום

זה סתם גימיק מטומטם כדי להפוך את זה ל"עתידני", מצידי שיעיפו את האור, ושיעלה פחות כסף...

Yotam_

New member
האור האדום

נראה לי שהאור האדום הוא על אותו "חוט"(so to speech) של קרן האינפרא אדום והוא מהווה מעין אינדיקטור שהקרן עובדת כי היא למעשה בלתי נראית סתם מחשבה לא מבוססת על שום דבר ...
אם זה באמת סתם בשביל היופי זה באמת מיותר לחלוטין ואפילו קצת מעצבן

antidot

New member
נקודה למחשבה

אז למה עוצמת האור בעכבר יורדת אם מרימים אותו ? Antid0t

hazgul

New member
השערה

כדי לתת אינדיקציה על הקרן, אבל זה עדיין לא חיוני. האזגול

למעלה