מגיע לי מזל טוב! אחי התארס. (אה, וגם יש לי יומולדת )
Z z dead New member 12/9/05 #2 מז"ט אבל מתי אנחנו מתארסים? גם לי מגיע מזל טוב...אחי התערס. ראית פעם רוסי שאומר כל הזמן כסססאמו?
ש שiש New member 14/9/05 #9 מזל טוב גם לך וגם לשנינו על האירוסים בפעם החמשת'לפים בערך. ולא, לא יצא לי לראות. וגם לא לשמוע. או שכן אבל אני פשוט לא זוכרת. הזקנה, אתה יודע...
מזל טוב גם לך וגם לשנינו על האירוסים בפעם החמשת'לפים בערך. ולא, לא יצא לי לראות. וגם לא לשמוע. או שכן אבל אני פשוט לא זוכרת. הזקנה, אתה יודע...
א איש פשוט New member 12/9/05 #4 מזל טוב ליומולתך שהופיע פתאום לאירוסין של האח הלא תאום שתגדלי ותהיי לכוכבת ושאחיך יקנה ת'רכבת וכשתבואו יחד למלחה חוששים תיכנסו אבל תצאו בשימחה
מזל טוב ליומולתך שהופיע פתאום לאירוסין של האח הלא תאום שתגדלי ותהיי לכוכבת ושאחיך יקנה ת'רכבת וכשתבואו יחד למלחה חוששים תיכנסו אבל תצאו בשימחה
A AGENT SHESH New member 14/9/05 #15 מלזטוב! ../images/Emo13.gif באיחור אופנתי משהו, שיהיה לך עד מאה ועשרים שנים אדומות! ומזלטוב גם לאחיך, שיהיה לו עד מאה ועשרים ילדים אדומים!
מלזטוב! ../images/Emo13.gif באיחור אופנתי משהו, שיהיה לך עד מאה ועשרים שנים אדומות! ומזלטוב גם לאחיך, שיהיה לו עד מאה ועשרים ילדים אדומים!
A AmiTutiT14 New member 15/9/05 #17 ../images/Emo77.gifמזל טוב שוש!../images/Emo65.gif סליחה על האיחור, אני די נטולת מחשב בחודש האחרון... אבל עד 120 ומזל טוב גם לאחיך!
../images/Emo77.gifמזל טוב שוש!../images/Emo65.gif סליחה על האיחור, אני די נטולת מחשב בחודש האחרון... אבל עד 120 ומזל טוב גם לאחיך!