מגיע לי מזל טוב

מגיע לי מזל טוב

לאחר לבטים רבים וחיבוטי נפש וכיס משמעותיים פרגנתי לעצמי ורכשתי מחשב LG P300 לפי המפרט הבא: מעבד T8300 2GB DDR2-667 13.3" WXGA (1280x800) Glossy led backlit Nvidia GeForce 8600M-GS graphics card with 256MB dedicated memory 200GB 5400rpm Hard Drive Intel Wireless WiFi 4965 AGN (802.11a/g/n Bluetooth 2.0+EDR Built-in 1.3 megapixel webcam and microphone התלבטתי רבות בין ה LG לבין ה DELL XPS 1330 ובהזדמנות זו אני רוצה להוקיר את חנות נוטבוקלאב על השרות האיכותי שקיבלתי מהם למרות שלא קניתי מהם. עכשיו המחשב בטעינה ואח"כ יתחיל המבצע של העברת כל החומר והההגדרות מהמחשב הקיים לחדש. יש למישהו ידע איך עושים את זה הכי קל? אני מתכוון בעיקר לחומר של האוטלוק ושאר תוכנות הדואר עם שאר הדברים אני יודע להסתדר. כמו כן איזה משחקים מתאימים למחשב הזה? מעניין אותי זה סימולטורים של טיסה, מרוציי מכוניות ועם יש עוד דברים מעניינים סבבה. עד היום לא ממש נגעתי במשחקי מחשב.

יאיר B

New member
תתחדש! עושה רושם של מחשב מצויין.

לאוטלוק (ממה שאני זוכר, כבר שנים לא עובד עם התוכנה הזאת) יש קובץ עם סיומת מיוחדת שבה נמצא כל החומר שלך. את הקובץ הזה צריך להעביר למחשב החדש (תשאל בפורום אופיס, הם בטח ידעו). משחקים? לא מתעסק עם זה, אבל יש פה אנשים שבעניין. כשהם יכנסו אולי יענו.

שאלה לגביי המטען

המחשב הוא אמנם קל 1.65 ק"ג אך יש לו מטען 90W די כבד וגדול כולל כבל חשמל עבה עם הארקה. הוא בערך כפול במשקל מהמטען של ה NEC הישן שלי שגם יותר קל במשקל עצמו 1.35 ק"ג. מדוע יש צורך בהארקה למטען? האם אפשר להשתמש במטען יותר קטן וקל ושיהיו לו כבלים יותר דקים?

יאיר B

New member
לא יודע למה צריך הארקה, אולי חוקים של מכון

התקנים בארץ (לכל הניידים בארץ שיצא לי לראות עד היום יש ארקה). מטען אחר? זה תלוי בכמה גורמים כמו ההספק שנדרש וצורת הפלאג שמתחברת למחשב. זה גם קצת מסוכן (כי אם בטעות יקרה משהו, יאשימו אותך שלא השתמשת בציוד מקורי...). גם ל-LG שלי יש ספק כבד וגדול במיוחד (מעצבן משהו, במיוחד כאשר HP ולנובו מספקים מחשבים עם ספקים קטנים וקלים יותר).

yaelgro

New member
העברת של תוכן OUTLOOK

File>Import and export שם לבחור לייצא לקובץ, ובסוג הקובץ לבחור PST. לבחור לייצא גם תיקיות משנה אם יש לך, ואותו דבר גם לאנשי הקשר. אתה יכול לבחור אם להצפין או לא, נתוך לבחירתך יש שם אופציה כזו אחרי שנותנים את שם הקובץ. במחשב החדש פשוט לייבא את ה-PST מ-DOK .

NoFear4e

New member
לגבי משחק אחד

אני יכול לאשר לך ב 100% שיעבוד בצורה הכי חלקה שיש זה FLIGHT SIMULATOR 2004 אצלי הוא רץ בצורה טובה מאוד על ה X3100 עם מעבד T7250 ו 2 ג'יגה זיכרון אני מקווה שאתה חובב את הז'אנר הזה ..

Y. Welis

New member
|כ| תתחדש

לא ציינת איזו אחריות יש לך - ואני ממליץ להוסיף 150 ש"ח ולהגדיל אותה ל-3 שנים.

Y. Welis

New member
זה היבואן. הסטנדרטית היא שנתיים.

ברשת KSP אני יודע שניתן להרחיב אותה ל-3 ב-190 ש"ח בלבד, לעומת 590 באלה של HP ו-790 בלנובו.

שאלות לגביי צפיה ב DVD ושמירת סרט במחשב

זו הפעם הראשונה שאני צופה בסרט DVD במחשב עם מסך רחב ומשהו לא ברור לי. הייתה לי מחשבה שבמסך רחב יראו את הסרט על כל המסך ללא הפסים השחורים והעבים מעל ומתחת לתמונה אך הפסים הללו כן קיימים. אם כך מה היתרון של מסך רחב בצפיה בסרט? דבר נוסף היות שהכונן במחשב חיצוני נניח ואני רוצה לשמור סרט על הדיסק הקשיח, לאיזה פורמט להמיר וכיצד?

smart link אחלה דבר שבעולם

ל - P300 אין כונן אופטי. מה שכן יש לו זה smart link שזו יציאה שבאמצעות כבל מיני USB רגיל יוצרת תוך שניות רשת בין שני מחשבים ואז אפשר להשתמש בכונן של המחשב השני או לשתף קבצים ולהעביר קבצים בין שניי המחשבים, אחלה דבר. השתמשתי בזה לראשונה היום וזה פשוט מעולה. לא צריך דיסק חיצוני, לא דיסק און קי ולא כלום. האם יש דרך ליצור חיבור כזה באופן אלחוטי ללא הכבל? אם כן אז בכלל תענוג. מעבר לזה אני מאוד מרוצה מהמחשב עד כה, משהו יחיד שמפריע לי עד עכשיו זה שהרמקולים לפעמים נשמעים בסדר (עדיין הצליל שטוח ללא בס כלל) אך יש מקרים שהם נשמעים רע ועם הפרעה כמו חשמל סטטי, עוד לא הבנתי מה הסיבה לכך האם זה קשור למה ששמועים או לדברים אחרים. נראה בימים הקרובים.

למעלה