מגיע לי מזל טוב!!

מגיע לי מזל טוב!!

1. אני סבתא אומנת הילד שגר אצלי קרוב ל6 שניםנולד לו בן ביום שני. 2. הילד השני שגידלתי איתו 5 שנים התארס. 3. הבן שלי עבר שני גבושים של סיירות נבחרות בקיצור מקבלת פירות מהילדים . ואני ... מאושרת... תודה לך ה' שאתה נותן לי כוחות ... סתתתתתתתתתתם רציתי לשתף אתכם. געגעת... יקירייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

מזל טוב

ברכות לרך הנולד מזל טוב להולדת הפשוש שיצא לאוויר העולם בלי לחשוש. מזל טוב לסבתא ולהורים... מאחלים לכם רגעים יפים וקסומים. ימים מלאים ברגעים מצחיקים, רגעים של יחד והרבה פינוקים. שלא יאלצו לאורך ימים לברך "מחליף העיתים ומשנה הזמנים" ועוד ברכה קטנטנה רגעים של אושר ואהבה
ברכות לזוג המאושר שילוו האחד את השני בכל דרך וכל שביל, שהאושר והאהבה ישררו ביניהם בכל שלב וכל גיל. ותגידי לו שחזכור תמיד שלהיות נשואים זה לא רק כתובה וטבעת, זה גם להיות לצידה למרות שהיא לפעמים מרגיזה ומשגעת... וזה גם להיות לצידו ולאהוב, כשלפעמים יש לו מצב רוח לא טוב. אז שיהי'ה להם הרבה הצלחה בחיים המשותפים, ושביחד יחגגו אינספור שנות נישואים.
ברכות למובחר נכון שהתנאים לא חמישה כוכבים, החדר דולף,השירותים לא קרובים, אבל זה המחיר שאתה משלם, כדי שאמא תשוויץ: "הבן שלי לוחם"... הוא כבר טחון שמירות ולמד מה זה מסע, לאכול מנות קרב אכלת ולעשות לבד כביסה, כן,זו הולכת להיות תקופה עמוסה. אז עכשיו הוא בסיירת מובחרת והוא הכי הכי בנבחרת {ונראה מישהו שיעיז להגיד אחרת
} אז שיהי'ה ב"הצלחה,קל ונעים ו...שלא ישכח לצלצל לפעמים... ואגב... אני מאושרת את סיגלית....

סיגו'ש היקרה...../images/Emo23.gif

תמשיכי לגדל את ילדייך בנחת ואושר.. שרק ירבו השמחות בביתך.. אוהבת אותך...
המון... תקשורת.

מלודי6

New member
סיגליתוש, המון המון מזל-טוב

בשעה טובה וברוכה. שימשיכו לעבור עליכם ימים טובים ומאושרים. שמחה בשמחתכם.

מזל טוב כפול ומכופל, אהובה שלי ../images/Emo23.gif

לא מפתיע אותי כלל שאת קוצרת את פירות עמלך, את אישה מדהימה ומיוחדת במינה, וה' ישלם ומשלם לך את שכרך. רק טוב, אור ואהבה.

אישה יקרה.

הרבה הרבה מזל טוב... יש שכר לעמלך.... תמשיכי בעשייה הברוכה שלך. והרבה נחת מכולם....

למעלה