מגיע לי מזל טוב!!!

מגיע לי מזל טוב!!! ../images/Emo9.gif

ואני לא מצליחה למחוק את החיוך מאז אתמול... ובכן: בחודשים האחרונים אני גרה ביחד עם אבא שלי (ולמי ששאל: עשינו כבר הדברה נגד ג'וקים...). אמש הוא פינה לי כמה מדפים לבגדים בארון, וסידרתי את כולם בערימה. הוא הסתכל עליהם ואמר לי "את לובשת מכנסיים, נכון?" "איפה היית בשנתיים האחרונות? בטח שכן!" הייתה תגובתי. "אז למה את מסתובבת לידי עם חצאית?" "אהממממממ...לא יודעת, חשבתי שיפריע לך אם אלבש מכנסיים..." (ניסיתי להרגיל אותו לאט לאט להופעתי החדשה, כשלב ראשון התחלתי לקצר שרוולים ובהמשך תיכננתי לבוא יום אחד עם מכנסיים ולראות איך יגיב) "אז את יכולה ללבוש מכנסיים.זה לא מפריע לי". אהההההה!!!!!!!!! חסל סדר התלבשויות חפוזות בחדר מדרגות, הסתרות ובלגן. תגובתו למכנס (שמיד עברתי אליו בחדווה וברננה): "יותר יפה לך ככה...(!)" אז מה אתם אומרים? יש הפתעות בחיים, הא? מסקנה: ההתחשבות באחרים משתלמת .

אז בטח הקטע הזה כבר לא רלוונטי...

[כתבתי אותו לפני כחודש, ורציתי לפרסם פה, אבל לא היה לי אינטרנט...] מדריך למתלבשת בדרכים המתחילה (מיועד ליוצאות בשאלה ודומותיהן) 1)תמיד אבל תמיד חשבי מהלך אחד קדימה: חִשבי על מקום מסתור להתלבשות חפוזה, חצאית (קטנטנה ככל שתהיה!) מקופלת בתיק- ציוד חובה! 2) שבי במושב האחורי באוטובוס: א. כך לא תיתקלי באנשים שאת מכירה (ולא תאלצי לזכות בשיחה מאולצת +מבטים חסרי בושה נעוצים במכנסך). ב. תוכלי (בשניות!) ללבוש את אביזרי התחפושת (ע"ע חצאית) ולהגיע הביתה צנועה וחסודה כלאה-גיטל מבית יעקב. [מיכלי נתקלה לא פעם במיני-התעלפויות רבתי כשמאן דהוא קלט שהבחורה עם המחשוף והרגלים מלפני דקותיים הפכה לילדה טובה ירושלים] 3) כאשר הינך נאלצת לחַפוז בחדר מדרגות (התלבשות! התלבשות!), עדשי זאת מהר ככל האפשר. באמת שלא בא לך להיתפס עם המכנסיים למטה. פשוטו כמשמעו. 4) והכי חשוב: שמרי על קור רוח! גם אם תפסו אותך באמצע/הגעת הביתה לבושה בלבוש לא הולם, חייכי בנונשלנטיות (=אדישות) ואמרי "מה שלומך?" תאמינו לי שתגובה חסרת התרגשות מצידכן גורמת לצד השני להתפדח (בדוק!) יבוא וישאל החכם: מדוע יוצאת בשאלה (או סתם פורקת עול) מוצהרת צריכה להסתתר ולהתלבש בחדרי מדרגות אפלים? האם היא מתביישת במי שהיא? ובכן אחי ואחיותי המלומדים, לא ולא היא התשובה. בזמן האחרון ראו אותי במכנסים יותר אנשים ממה שראו אותי כל השנתים מאז יצאתי גם יחד. וזה לא מזיז לי את קצה הזנבנב. ועל כיבוד הורים שמעתם? <מיכלי מעדיפה להיכלא בצינוק חשוך ומצחין ורק לא לגרום צער להורים>.

מה שמגיע מגיע

קחי לך:
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
ועוד אחד:
"יותר יפה לך ככה...(!)"

מחופש

New member
ירבו כמותו בישראל!!!

אמן וכן יהי רצון מי שהוציאך מאפילה לאור גדול הוא יוציא את כל עם ישראל השרויים בצרה ובמצוקה משעבוד לגאולה השתא בעגלא ובזמן קריב בקרוב ממש יבוא ויגאלינו במהרה בימינו משיח צדקינו

הודעה שמשום מה לא פורסמה:

למסירה חצאיות במצב טוב. קטנות וקומפקטיות. בשעת הדחק זה נכנס גם לארנק ! עדיפות למחופשות ! <מיכלי בפרץ של עשיית חסד !>

יעלוש2

New member
../images/Emo8.gifיש לי רעיון בשבילך

תעשה חוברת הדרכה למחופשים איך להחליף את התחפושת .

Kimbal1

New member
רק רציתי לומר לך....

...שאם היית גרה איתי היית יכולה להסתובב גם בלי מכנסיים, אז מי יותר ליברלי, הה? אני או אבא שלך?

למעלה