מגיע לי מזל טוב.....

יוסי®

New member
מגיע לי מזל טוב..... ../images/Emo70.gif

בשעה טובה, ולאחר תלאות רבות, קניתי סוף סוף מכונית..... הכלה הנבחרת היא רנו קליאו, 1.4, מודל 98´ עם גיר ידני.... אני יודע שזה לא המכונית הכי ספורטיבית, לא הכי מהירה, ואולי גם לא הכי יפה - אבל זאת המכונית הקטנה שלי, ואני אוהב אותה
המון, אבל המון תודות לחברי הפורום שענו על שאלותיי - מגיע לכם ח"ח גדול - העצות שלכם מאוד עזרו לי בכל התהליך - ממחשבות על איזה מכונית, תהליך הבדיקה ועד הקניה...... שוב, המון תודה - ודרור - יש לך ממש פורום מצויין שאתה מנהל -קבל ח"ח

be_roo

New member
תתחדש ../images/Emo65.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo41.gif

© DrorZi

New member
תודה, ../images/Emo49.gif

98 זה עוד קליאו דור ראשון
(נדמה לי שכן ...) בכל מקרה מבין הקטנות הלא ספורטביות היא מצויינת ונכשבת לרכישה מאוד טובה, היא בערך מקבילה ל GS500, ז"א אפשר ללמוד עליה לנהוג ממש ממש טוב למרות שהיא כביכול לא נועדה לתת ביצועים ספורטיבים.
דרור זי,

יוסי®

New member
תודה..... המחמאות מגיעות לך ולפורום

ולאחר שאתרגל לאוטו - אתחיל לתרגל בהדרגה נהיגה ספורטיבית.... האם, ד"א, יש קורס נהיגה מומלץ בארצנו.....? ודרור - אני מתעלם מהשוואה ל-GS500......

itzik93

New member
חרא של אוטו... ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם
תתחדש ותהנה
בחירה נבונה
של אוטו, ממש
...
הכי חשוב, תטפל בה ה-י-ט-ב ובזמן (שים דגש על נוזל קירור יעודי של היבואן, שמן גיר גם כן ברשת מוסכי היבואן והחלפות שמנים בתדירות קבועה). איציק - מעכשיו שבוע בלי
נורמלית

אמירחמו

New member
ברכות - מזל טוב!

כל הכבוד באמת, אחלה אוטו קנית, נהגתי עליו הוא מאוד מהנה. מזל טוב והצלחה עם האוטו בהמשך

yaron_z

New member
מזל טוב יוסי עשית בחירה מעולה

עד כמה שידוע לי זה הדגם החחדש נהגתי עליו ומאוד נהניתי, לא ספורטיבי אבל לא נחנח!! ברוך הבא לעולם ה-4.

יוסי®

New member
אממ.....

לא זכור לי שאמרתי את זה, אבל אתה יודע מה? אני כן רוצה
רק שאין כ"כ כסף כרגע למכוניות האלה......

למעלה