מגיע לי מזל טוב!

מגיע לי מזל טוב! ../images/Emo65.gif

כמו שסיפרתי כאן לפני כחודש- (החלפתי ניק) ב- 16.1 ילדתי את שוני המדהים שלי, ואני כ"כ מאוהבת בו... ובקשר לבית: הספקתי את רוב הדברים שרציתי (למרות שלא תמכתן...
, אבל זה רק גרם לי לרצות להוכיח לכן, אז בכל זאת עזרתן
, תודה) הדבר היחיד שלא הספקתי זה להיפגש עם העוזרת לניקיון יסודי. ביום שהיא היתה אמורה לבוא ילדתי... טוף, לא נורא, ננקה כשאחזור הביתה. בינתיים אני אצל אמא שלי. בעלולי אמר שניקה, כבר ממש מחכה לחזור הביתה לראת למה הוא קורה ניקיון...
אוגרת עכשיו כוחות לפני החזרה הביתה, עם כוונות רציניות להתלבש עליו בחופשת הלידה ולארגן פינות קטנות שלא היה לי זמן אליהם. איתכן עד אז לקבל השראה ומוטיבציה....

טליW

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif

זה חיבוק של חנופה. אישית אני חושבת שאת לא נורמלית, שהתפרעת ככה בחודש תשיעי.... (כאילו דרך שלי להצדיק את השרשור המקורי
). כל הכבוד לך
אין לי מילים. את ממש גדולה מהחיים
עכשיו את קצת נחה נכון? מורידה בפנייך את הכובע...
נשיקה קטנה לשוני הקטן
הרבה שמחה ונחת

../images/Emo13.gifתודה

טוב, ברור שחיפפתי פה ושם... אומרים שלקראת סוף ההריון יש רצון "לקונן" עיצה לכל מי שמחפשת מוטיבציה לנקות: להיכנס להריון ולחכות לחודש התשיעי...
אבל זה באמת לא יאומן איזה כוחות אישה מסוגלת לשאוב מעצמה בתקופה כ"כ קשה פיזית. במיוחד בלגניסטית כמוני...

r i n i

New member
הקינון נכון לסוף ההריון בלבד

אמרה מי שבשבוע 41 צבעה חדר שלם לבד בשני צבעים שונים תוך כדי עליה וירידה מכיסא על מנת להגיע לכל המקומות... תשמרי על הכוחות שלך אחרי הלידה, ותרגילי את הבעל שהנקיון זה החלק שלו

../images/Emo24.gifמזל טוב והרבה אושר,

קחי את הזמן שלך ,אל תרוצי לנקות ולסדר .שום דבר לא יברח (להפך גם אף אחד חוץ ממך לא יראה את הדברים)... בכל מקרה תנסי לא "להשתולל" בשבועות הראשונים. את זה מספרת לך "פסיכית" ,שחזרה מבי"ח אחרי הלידה הראשונה ,וידעה שצריכים לבוא אורחים ,אז ירדה לשטוף 3 קומות בחדר מדרגות כדי שיהיה נקי ,ושילמה בשטפי דם ששלחו אותה לשבוע ריתוק במיטה .

iditush forever

New member
מזל טוב על הבייבי החדש../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif

המון נחת ואושר בריאות ואריכות ימים.

מזל טוב../images/Emo95.gif

איך את מרגישה? ואיך הקטן? יפה שהספקת לפני הלידה למרות שזה קצת מטורף. אנחנו עברנו דירה כשהייתי בחודש חמישי וצבעתי את כל הבית! אני מבינה את תחושת הקינון (למרות שחודשיים אחרי אושפזתי ונכנסתי לשמירת הריון ואז כבר לא יכלתי לעשות כלום). כרגע תנוחי כמה שאת יכולה, ותהני משוני הקטן. תני לעצמך עוד לפחות שבועיים ואז תתחילי לטפל שוב בבית. מתי את מתכננת לחזור לבית שלך? אולי שבעלך יזמין את העוזרת כשאת עדיין לא שם ככה תגיעי לבית נקי. אולי כדי שתכיני רשימה מדויייקת בדיוק עם מה שאת רוצה שיעשה. המון מזל טוב, ותנוחי!!!

מזל טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

הקינון עבד חזק אצלך, אה?
גם אני בחודש תשיעי מצאתי את עצמי בשלוש לפנות בוקר מסדרת את ארון הבגדים
אז אני מבינה יפה מאוד מה עבר עלייך. עכשיו את צריכה לנוח, גם בשבילך וגם בשביל שוני. למה לנקות כשתחזרי הביתה? את יכולה לבקש שהעוזרת תבוא לפני שאת חוזרת, מקסימום תרשמי לה על דף (או על כמה דפים
) מה בדיוק את רוצה שהיא תעשה. בכל מקרה, את לא אמורה עכשיו להתעסק בנקיונות. לא סתם קבעו 6 שבועות של משכב לידה - הגוף צריך להתאושש.

ליזקוש

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

איזה הספק! ת'אמת שכשקראתי את ההודעה ההיא, זה היה נראה קצת מופרע. אולי דווקא יש לך מה ללמד אותנו על ניהול זמן... אני בתשיעי לא הייתי מסוגלת לעשות כלום בבית, כנראה שה"קינון" לא מופיע אצל כולן...

sarlior

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo49.gif|מוצץ

למעלה