מגיע לי |מזלט| זהו, הגיע ה4140, אני כותב מה1940 כי עוד אין ל4150 עברית. אעדכן ואצלם שאגיע הביתה..
ע עומרי האוזר New member 13/4/04 #1 מגיע לי זהו, הגיע ה4140, אני כותב מה1940 כי עוד אין ל4150 עברית. אעדכן ואצלם שאגיע הביתה..
ע עומרי האוזר New member 14/4/04 #5 תודה. כבר בדרך מצאתי לי כמה SPOTS, הממ, לא מסחריים. כמה נהדר שיש WIFI. הפרויקט הבא: GPS.
T TheAce New member 14/4/04 #7 דרך אגב, כחבר במשפחת ה4150 וגם הצוללים, אם יש לך מחשב צלילה UWATEC יש תוכנה פנטסטית שמאפשרת לשפוך את הנתונים שלו לPPC וליצור LogBook ולשנות הגדרות וכו.. ארי.
דרך אגב, כחבר במשפחת ה4150 וגם הצוללים, אם יש לך מחשב צלילה UWATEC יש תוכנה פנטסטית שמאפשרת לשפוך את הנתונים שלו לPPC וליצור LogBook ולשנות הגדרות וכו.. ארי.
D divecon New member 14/4/04 #8 ערב טוב גבר ברכות להפועל ירושלים.. ואני וויפריסט מוצהר. מה שכן יש לי תוכנת לוג בוק נחמדה ל IPAQ אני רק אבדוק שהיא עובדת, ואני אשחרר לך אותה במידה ואתה מעוניין... שדר לי את האי מייל שלך במסרים ואשלח לך אותה
ערב טוב גבר ברכות להפועל ירושלים.. ואני וויפריסט מוצהר. מה שכן יש לי תוכנת לוג בוק נחמדה ל IPAQ אני רק אבדוק שהיא עובדת, ואני אשחרר לך אותה במידה ואתה מעוניין... שדר לי את האי מייל שלך במסרים ואשלח לך אותה
T TheAce New member 14/4/04 #9 האימייל שלי מופיע בכרטיס שלי אך בכל זאת [email protected]. יש לך עוד תוכנות שקשורות לצלילה לPPC? ארי.
האימייל שלי מופיע בכרטיס שלי אך בכל זאת [email protected]. יש לך עוד תוכנות שקשורות לצלילה לPPC? ארי.