מגיע לי להתחדש....

מגיע לי להתחדש....

שדרגתי ל K610I , כ"כ רציתי אותו והנה הוא אצלי... בנזונה של מכשיר
מה שהכי מצחיק זה שאני תמיד מתפעל לקוחות עם המכשיר הזה, ועכשיו אני זה שמחטט בו בלי סוף כדי להכיר אותו, במיוחד כאחד שכבר 10 שנים היה רק עם מכשירי נוקיה בלבד, פתאום לעבור לפורמט סלולרי שונה זה מה זה קשה.. יהיה בסדר... התחדשות לי

אליהו88

New member
צו-דק!

כמו שאמרתי לך היום (לא לציטוט: /tapuzforum/images/emo3.gif היה נחמד לפגוש אותך היום/tapuzforum/images/emo45.gif) מתרגלים די מהר למכשיר הזה. ובפרט, יוני. אם אתה שומע קצת רדיו, תוכל להוריד את התוכנה track id שבסוני עובדת מצויין וב k530i זה מגיע מובנה במכשיר /tapuzforum/images/emo91.gif

חדש מחודש בחינם אין כסף !!!!!

בגלל שאנחנו בבית לקוחות של סלקום כבר 12 שנה, עם 8 מכשירים וממוצע חשבוניות של 1000 שח ומעלה, ואנחנו מה שנקרא לקוחות מועדפים, יש לנו כמה מכשירים לשדרוג חינם. אז קיבלתי את המכשיר הזה חינם אין כסף, אבל.. [והנה הקאץ'..] בהתחייבות ל 18 חודש חחח.. אבל מה איכפת לי.. חינם

אליהו88

New member
אבי.

אני כבר יותר מחצי שנה עם סוני. וב``ה... פצצה של מכשיר /tapuzforum/images/emo70.gif

כבר התקרבתי....

וזה בסדר אני רגיל למכשירי סוני, אין לך מה לדאוג.. כי שוב.. ככה זה כשאתה עובד בחברה סלולרית, אם תרצה או לא אתה איכשהו חייב להתרגל לכל הדגמים.. אבל אני מודה שעד היום.. עד היוםםםםםםם..... אני לא מתרגל למוטורולעעעעעעעעעעעעעעעעעע !!! איזה חברה מפגרת..

אליהו88

New member
יאפ!!!

קשה מאוד להסתגל למוטורולע. -לשם דוגמה - לדודה שלי יש מוטורולע k1 וכל פעם אני מסדר לה משו אחר בפון וכל הזמן אני שובר את הראש מחדש להבין איך השטות הזאת בנויה /tapuzforum/images/emo178.gif

סתם כי משעמם לי אז...

אני חייב לומר שעדיין קשה לי להתרגל ש'רווח' עושים עם # ולא עם ה 0 בעת כתיבת סמס. מקשים ננעלים ב * ומקש בחירה ימני, ולא כמו בנוקיה מקש בחירה שמאלי ו *. והמקשים.. אני מקוה להתרגל אליהם במהרה... אני עם הנוקיה הייתי רץץץץ... עכשיו אני כזה כמו קשיש בן 80 שהביאו לו סלולרי לראשונה..
ככה זה קשיי הסתגלות, וככה זה כשאני 10 שנים הייתי עם נוקיה, אבל לא נורא.. אני יודע שהכל עניין של הרגל, רק אתמול רכשתי אותו.... ואני לא מתחרט
יש לו ספיקר אשששששששששששששש !!! זה מה שטוב לי בו.. ואיכות מוזיקה אדירה... מצוין

אליהו88

New member
תוך שבוע...

אחי, אתה תשכח מזה. ככה זה היה אצלי בהתחלה, והיום אני לא מצליח להתרגל לנוקיה...

אליהו88

New member
אגב,

אם כבר משעמם לך... יש קומונה מומלצת בשם `אנשים משועממים` קומונה חברתית ונחמדה ביותר /tapuzforum/images/emo91.gif אפי` |צהובשחור בנשמה| ממליץ עליה /tapuzforum/images/emo45.gif .... /tapuzforum/images/emo3.gif תכל`ס מה שבאמת רציתי לשאול- איזה אוזניות יש לך לסוני- HPM 61, HPM 70, או HPM 100?

הוא מכשיר טוב...

אני לא אומר שלא, שנה וחצי הייתי איתו ולא קרה לי בו כלום, שום תיקון שום כלום. עד ש.. שנה וחצי אחרי.. נשפך חלב
קורוזיה... והגיע זמן שדרוג..

למעלה