מגיע לי ? ככה ... לבד ...

בז נדיר

New member
מגיע לי ? ככה ... לבד ...

אז בגלל שנתקע לי כיסא גלגלים מתחת לתחת אהיה לבד כול חיי ?
זה אני :

שרי 55510

New member
למה לבד ? יש המון אופציות,,

בעשור האחרון יש מפגשים לנכים במסגרת ספורט ובריכות-שחייה,
יש טיולים ואפילו חוגי ריקודים וכדור-סל בהפעלה שמותאמת למתגלגלים.
אני מכירה אפילו מישהו בחוג טיסה וצניחה שהנכה התעקש להשתתף בו כתחביב ,
והוא גם שחיין ,ואין לו רגע פנאי,לעולם הוא לא לבד,ויש לו המון קשרים ומעריצות,למרות שהוא הוא נראה פחות טוב ממך.
לידעתך,כיום ב-2016 יש הכול בישראל, והשמיים הם הגבול,רק צריך מספיק רצון ועניין,
ובקלות ניתן להצטרף למסגרות הנ"ל.
&nbsp
ראה כאן:
http://www.israelhayom.co.il/article/180763
&nbsp
&nbsp

ai21

New member
אתה לא מושלם, מצא חברה לא מושלמת

מצא למשל בחורה לא חכמה, וספר לה שאתה ממש עצלן.
וגם יש לך יתרונות:
אתה נראה טוב,
ואתה לא תברח לה.
&nbsp
&nbsp
חוש הומור יעזור,
יש לי חבר שאשתו התגרשה מבעלה בגלל שכשהיא התעוורה, הוא התחיל להתייחס אליה כאל עול שנפל עליו,
ובדיוק כשהם החליטו להיפרד החבר מצא אותה ומאז הם ביחד.

דביאן

New member
לא מגיע לך

אבל השאלה אם מגיע לך לא קשורה. יש הרבה טיפוסים שאין להם כיסא גלגלים ומצבם כמו שלך ויותר גרוע.
השאלה אם מגיע לך לא קשורה כי האמת היא שלאף אחד זר לא באמת אכפת, לא ממך ולא מאחרים. כי כל אחד חושב על עצמו, וגם אלה שאומרים ל"אהובם/תם" "אני אוהב אותך" אפילו לא מודעים לכך שהם אוהבים רק את עצמם. הם אוהבים את הנעימות שבן/ת הזוג גורם להם, ולא את בן/ת הזוג עצמו.
פרשטייסט?

עדיין לא ברור למה לא הקטנת את התמונה, ולמה לא סיבבת אותה ב-90 מעלות כדי שתהיה תמונה נורמלית.

דביאן

New member
בטח שאפשר

צריך לדעת איך. מצאתי כתבה שמסבירה את הכל.
יש אהבה טבעית, שאדם אוהב את עצמו או את הילדים שלו. בזוגיות אין אהבה טבעית וצריך לבצע פעולות כדי שתהיה אהבה, וכדי שיהיה רצון להמשיך לאהוב.
כל המאוהבים למיניהם מאוהבים בעצמם, כי באותו הרגע בן הזוג מספק להם צורך שחשוב להם. ברגע שאין להם צורך כזה או שבן הזוג מפסיק למלא את הצורך, הם טוענים ש"נגמרה האהבה". ולמעשה מעולם לא היתה שם אהבה חוץ מאהבת עצמם.

קראתי את המאמר

אני יכולה לומר דבר אחד בטוח ראיתי שכשאנשים אוהבים קודם כל את אלוהים, יהיה זה כל אלוהים שיראו בעיני רוחם (שהרי אי אפשר אלא לדמות משהו ממנו) - הם אוהבים את סביבתם .

אני מאמינה באופן אישי שהזרם התחתי של כל הקיום הוא אהבה- לא בנוסח של חיבוקי עצים ,אלא שאתה שומע ונזעק מצעקה של כל אדם להראות , להיות משמעותי, אהוב ולחוש בטוב הזה וזה יכול להתעוות ומכיוון שאני מאמינה שמהפך ההיפוכים שמכיל בתוכו כל דבר ועניין הוא כוח עליון אני לא מבדילה ממנו ומהאהבה ולכן לא גם משנאה ותאווה שיכולה להיווצר.

התבוננות היא כלי, זה פתרון יפה אבל בינינו גם בתאווה -אפילו בה קיימת מידה מסוימת של אהבה אמיתית אם כי תלוי מה גובר על מה.

לדעתי גם בלי להיות אדם שחי קוד דתי כן חוויתי אהבה מצד אנשים באמת לפי "מים רבים לא יכבו" וטוב לי להבין את זה.

מקווה שפותח הפוסט ימצא את אשר חיפש

בעיקרון לפי הרעיון הזה

מצג שווא של אינטרסנטיות וזיוף נחמדות , חוכמה , עניין או כל דבר שיקדם אותך לפי -לוע - (צונזר) של אישה ויחזיק אותה שם הוא תקין .

בעיקרון צריך למצוא מה שיגרום לה לחוש נעים איתך ואז גם יהיה נעים לך בהנחה ומצאת אישה לא סדוקה מדי ומצב חדש מהחנות.

זאת פרשנות אחת , איך אחרות מסתדרות?

למעלה