מגיע לו היום הגדול

שלי ש

New member
מגיע לו היום הגדול

טוב, אני מוצאת לנכון לשתף אותכם במה שקרה הרבה בזכותם. ביום חמישי בבוקר אני אראה את אימי הביולוגית. כמובן שזו לא תהיה פגישה פרונטלית, כי לא יודעים כיצד היא תגיב. אני אסע לאברבנל עם העובדת הסוציאלית והרופאים ינסו להוציא אותה לחצר. העובדת הסוציאלית אמרה לי שהיא מקווה שהם יצליחו להוציא אותה (זה נשמע כאילו היא כלב שצריך להוציא אותו לטיול, לא ? בכל אופן זו לא הכוונה) אבל שום דבר לא בטוח .... אני מקווה שישחק לי המזל... שאלתי אותה אם אוכל להיפגש עם הרופא המטפל בה באותה ההזדמנות. והיא אמרה לי שלא נראה לה, אולי בפעם הבאה .... כמו שאמרתי, צריך סבלנות בחיים. בכל אופן, אין לי מושג ממה אני מתרגשת יותר, מלראות אותה, או מזה שמחכים למשהו הרבה זמן ... והנה הוא קורה, אני מאמינה שמשניהם. טוב ... רציתי לומר דברים, שלא יצאו לי הכי טוב בעולם ... אבל אני מאמינה שהבנתם אותי. תודה על הכל, על התמיכה, האהבה, ההקשבה .... אוהבת, שלי נ.ב. עדכונים ביום חמישי בצהריים.

מזל ח.

New member
../images/Emo39.gif

לשלי היקרה שיהיה לך המון המון בהצלחה אני מחזיקה לך אצבעות ומקווה הכל יעבור בכיף (עד כמה שניתן), נסי להכין כמה שאלות שאת מעוניינת לשאול אותה אבל אל תצפי שהיא תענה על הכל מפאת מצבה . בהצלחה מזל

מזל ח.

New member
תודה על ההתיחסות שלך מיכל

למיכל ולכל המשתתפים קצת קשה לי להיכנס לפורום כל הזמן אבל אני בהחלט צופה ואני מאד שמחה מיכל שסופסופ קיבלתי התייחסות. יום נעים לכולם מזל

מיכל@ל

New member
מזלי

שלחתי לך ברכה גם כשנכנסת בפעם הראשונה אבל כנראה שפיספסת
בכל מקרה אני מאוד שמחה שאת איתנו

shira^

New member
מזל! ברוכה השבה !!!!!

שמחה לראותך !!! גם אם קשה לך להיכנס אנא, השמיעי קול לפעמים...

מזל ח.

New member
תודה על הברכה

אני אכן אשתדל להיות כאן יותר כי באמת באמת הכי כיף כאן וזה המקום היחידי שבו אני יכולה לשפוך את אשר על ליבי וכולם יבינו על מה אני מדברת.

shira^

New member
אז תתחילי חמודה. תמיד אהבתי לקרוא

את אשר כתבת. בגלל הנסיון הרב שלך

..שיר..

New member
../images/Emo39.gif לשלי ש המתוקה

קודם כל קחי
ענקי ממני , ואו איזו התרגשות מכירה את ההתרגשות מיקרוב את הלילה שליפני את הזמן שמחכים לפני והינה סוף סוף זה קורא את השעות והדקות האחרונות ליפני המיפגש שנראות כמו נצח את המחשבות ,הנסיונות לדמיין , ואוו שלי איזה אומץ אני פשוט מצדיעה לך להגיע להגיע לשם ובקשר לדבריך הם יצאו הכי טוב שבעולם יצאו מהלב וניכנסו
גם לי ניגמרו המילים מכירה את ההרגשה של ליפני אז מה שנותר שלי יקירתי לשלוח לך
ענקיייייייי ותדעי שאני איתך שם במחשבה
שיר ועוד משהו קטן אני זוכרת שלפני שניפגשתי עם הביולוגית הכנתי רשימה כתובה של כמה שאלות , נכון זה נשמע קצת טיפשי כזה כאילו מה זה איזה מבחן של שאלות תשובות אבל גילתי שזה היה נכון לעשות כך ,אני בהתחלה חשבתי מה אני צריכה שאלות יש לי אותם בראש כבר אבל כשמגיעים לרגע אז יש איזשהו בלקאוט וחשוב להכין שאלות ,וגם כמה תמונות ילדות מגילאים שונים אז המוןןןןןן הצלחה ומקווה בשבילך שילך לך הכי טוב שבעולם
שיר

דיאנה*

New member
הי שלי

אני מתארת לעצמי את גודל המתח וההתרגשות. מתרגשת יחד איתך. ובהזדמנות זו, אולי קצת באיחור לספר לך כמה אני אוהבת לקרוא את ההודעות שלך. יש בהן איזה סוג של שכל ישר והמון טוב לב. מצרפת את האצבעות שלי לאצבעות המוחזקות. דיאנה.

מיכל@ל

New member
שלינקה

אני כל כך מתרגשת בשבילך,קשה לי להאמין שהרגע הזה הגיע [בואי נמשיך לקוות]. מה הציפיות שלך ? האם את יודעת למה לצפות ? מחבקת חיבוק ענק

לימור1

New member
לשלי, מקווה שתהיה פגישה טובה

וכולנו מחכים לדיווחים אחרי הפגישה. מחזיקים לך אצבעות.

ענבל*

New member
לשלי

שלי, אני כל כך מעריכה אותך על היכולת לבוא עם כל כך הרבה אופטימיות, אל המפגש הזה, שיכול להיות כל כך לא קל. זה נראה שאת פשוט מסתכלת למציאות בעיניים, וזורמת. אני חושבת שצריך המון חוסן נפשי, המון כח, כשהולכים בדרך שבחרת. מצפה לשמוע איך היה לך.

למעלה