מגיע להוט

הגאונה

New member
מגיע להוט

על הזילזול בצופים!!! נכון שהצבעתי לטלנובלה בע"מ לסדרה יומית + תוכנית השנה ונכון שהצבעתי לטלי שרון וגיא לואל כשחקנים הכי טובים ונכון שטלנובלה בע"מ זו אחת הסדרות היותר טובות שראיתי בשנים האחרונות... אאא.. (שימו
ישנו אבל ענקי שמתקרב) ...בבב...ללל אבל
לא יתכן שאנו משלמים להוט סכומי עתק מדי חודש ובמקום להציג לנו סדרות חדשות בשעות השיא אנו נאלצים לראות שוב את הסדרה מההתחלה. אין לי שום דבר נגד שידורים חוזרים. אבל הסדרה משודרת ב-VOD, ושידורים חוזרים בד"כ צריכים להיות בשעות פחות פופולוריות משמונה בערב!!! מכיוון שאני בין כה לא רואה יותר מדי ערוצים אז אין טעם לעבור ל-YES, אבל אם היינו רואים יותר מערוץ 3 ו- 8 כבר מזמן הייתי עוברת. חוצפה ישראלית!!!

הגאונה

New member
הסדרה נגמרה לא???

למרות שבהוט חושבים שניתן להשתין עלינו ונאמר שזה גשם...

elii1988

New member
את צודקת מתוקה../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

אבל עלייך להבין שכעת עובדים על היצירה הבאה
ישנו ערוץ בידור ישראלי חדש. העבירי ותצפי

הגאונה

New member
מצויין אבל....

את סלבריטי היו יכולים לשים בשעה שמונה בזמן שאנו מחכים לסדרה הבאה... ולגבי ערוץ הבידור הישראלי - אני לא משלמת לדיגיטלי (אמרתי כבר שאני רואה רק ערוץ 3 ו- 8) הפתרון הוא לא לומר לי תשלמי עוד ותראי משהו אחר - אלא לתת לי עבור מה שאני משלמת תמורה מלאה...

elii1988

New member
תראי, אבל כאן זה בחירה שלך../images/Emo163.gif

כיאילו, זה לא שלא נותנים לך מגוון רב של תכנים, יש לך מאות ערוצים + ערוצים אינטראקטיבים...וכן, זה לא זול, אבל את בהחלט יכולה למצוא הנאה מעוד תכנים, אבל שוב את רואה רק 2 ערוצים וזו בעיה. אבל אם את דבקה בערוץ 3, בשעות היבשות תפתחי הוט TALK

הגאונה

New member
לא נכון

זו לא בחירה שלי... הרי אני בחרתי בהוט אנלוגי מתוך ידיעה שאני לא מקבלת את כל הערוצים - זו הבחירה שלי... מה שבהוט עושים זה לא הוגן. אני ממשיכה לשלם את אותו המחיר - אבל מקבלת פחות תכנים. אם יש פחות תכנים - לא יכולים לומר לי רק תשלמי יותר ותקבלי יותר - צריכים לומר לי או שתשלמי יותר ותקבלי יותר או שתשלמי פחות ותקבלי פחות. המצב כיום הוא שאני משלמת אותו הדבר ומקבלת פחות ופחות. ואין אלטרנטיבה - כי כפי שאמרתי אני לקוחה של אנלוגי - כלומר ב- YES אני אקבל בדיוק אותו הדבר...

הגאונה

New member
למעשה

ביס אין אנלוגי אני צריכה לקחת חבילת בסיס שעולה לי יותר מאנלוגי וכידוע אין לי שימוש בה...

אני חושבת שאת צריכה לכתוב את זה

בפורום של הוט.... אולי שמה יוכלו לעזור לך בזה

הגאונה

New member
לידיעתך

אני פניתי כבר לרשות לשידורי לווין וכבלים. קיבלתי תשובה די דפוקה - אבל אני לא גמרתי את הסיפור הזה...

אוקי...

מצד אחד את צודקת אבל מצד שני לי אישית השידורים החוזרים אני רואה אותם והשעה נוחה לי אישית אבל את צודקת במובן מסוים

Simply an Angel

New member
תראי...

מצד אחד את רוצה לאכול מהעוגה אבל עדיין להשאיר אותה שלמה? את לא יכולה להגיד שאת משלמת סכומי עתק עבור שירות מסויים, ולאחר מכן באותו המשפט להגיד שגם ככה את בקושי משתמשת בו... מה זו תמורה מלאה בשבילך? יותר ערוצים? יותר מערוצים נוספים הם לא יכולים לתת לך... אבל מצד שני, מה יעזור לך אם תקבלי יותר ערוצים אם ממילא את בקושי משתמשת במה שקיים אצלך? אם זה כ"כ מפריע לך אז תעשי משהו בנידון, ואל תוותרי, ככה גם עשו ההורים שלי, היינו ב-YES, אבא שלי גילה שהם לקחו לו כסף מהחשבון בלי רשות- ומאז אנחנו לא חוזרים אליהם. והוא לא וויתר להם... הוא קיבל את כל הכסף שלו בחזרה אם אני לא טועה... פשוט אל תוותרי... אם זה באמת חשוב לך... והם ייראו שאם את מקרצצת להם ולא מתכוונת לוותר, (תגידי להם שאת עוברת ליס כי קיבלת מחיר טוב יותר ומציעים לך שירות טוב יותר ותראי איך הם מורידים לך את המחיר כמו טאטא'לה) ותראי שהם יתייחסו אלייך ברצינות.

הגאונה

New member
מותק...

תקראי טוב טוב ואז תגיבי. אין שום סתירות בטענות שלי. כדי להסביר את עצמי טוב יותר אני אתן דוגמא אחרת: נניח שאני עושה מנוי לבריכה השכונתית. המנוי עולה לי 100 ש"ח בחודש ואין לי שום בריכה אחרת באיזור. לפי המנוי אני יכולה לשחות בבריכה מתי שאני רוצה ואני באופן אישי אוהבת לשחות כל יום בשעה שמונה בערב כשאני חוזרת מהעבודה. אחרי שנה פתאום פותחים בבריכה גם מרכז ספורט ויש בו שיעורי אירובי וחדר כושר ובין השאר אומרים לי שהבריכה נסגרת לשימוש חופשי בין השעות שבע בערב לעשר בערב כי יש שיעורי ספורט בבריכה. אומרים לי שאני יכולה לעשות מנוי לכל המתקנים כולל מועדון הספורט תמורת 200 ש"ח בחודש או להשאר במנוי הישן שלי (תמורת 100 ש"ח בחודש). אני שונאת חדרי כושר רק בריכה אני רוצה - אבל עכשיו בשעות שנוחות לי הבריכה סגורה... מה קרה? תמורת אותו מחיר אני מקבלת שרות פחות טוב ומנגד מציעים לי להגדיל את המנוי תמורת כסף או לחילופין לבטל את המנוי - האם זה הוגן?

Simply an Angel

New member
קודם כל... תרגעי... אל תתקפי אותי..

אם את עצבנית על הוט תוציאי את זה עליהם ולא עליי... כי זה לא יעזור לך, קאפיש? מנסים לתת לך פה עזרה ואת תוקפת! וואלה יופי! תקשיבי, אם העניין מפריע לך, תפני אל הגורמים המתאימים... מה אנחנו פה אנשי שירות של הוט? אנחנו לא יכולים להגיד לך מה אפשר ספציפית לעשות או מה הם יגידו לך לעשות... העובדה שאנחנו מנויים לא אומרת שום דבר... ומותק, זו ישראל... אם תדברי בשפה שלהם (איומים- לדוגמא: תגידי שאת עוזבת ליס תמורת "שירות טוב יותר" [לא במקרה שלי] או מחיר טוב יותר את תראי איך פתאום הם מדברים אלייך יפה ומשכנעים אותך להישאר עם מחירים טובים יותר וכו'...) אבל מצד שני, אם את לא משתמשת באותן חבילות, מה יעזור לך כל העניין?

הגאונה

New member
הנוער של היום...

אסור לומר להם שום דבר בלי שהם יאבדו את האשתונות... מי תקף אותך חמודה? דיברתי לא יפה? בסך הכל הסברתי לך... הרי זה המשמעות של הפורום - להביע דעות... לא הבנת אותי אז הסברתי לך... חבל שכבר בגילך הצעיר את מגלה ש"כאן זה ישראל" השרות הטוב צריך להיות תמיד ולא כמתנה... חבל שמכל מה שכתבתי מה שקלטת זה ש"תוקפים אותך" חבל שלא קלטת את המודעות שלך כאזרח המדינה לאיכות בשרות... לא נורא תגדלי ואולי תביני... (ועכשיו דרך אגב אם עדיין לא שמת לב אני דוקא כן עוקצת אותך...)

למעלה