היה טוב לראות כמה מהחבר'ה פה, שם
היו דברים שהרשימו אותי לטובה, למשל המשחק ניהול פשע Pigs Online, אני לא יודע כמה הוא בנוי כמו שצריך מעבר למה שהראו במצגת, אבל הויזואליות שלו היתה מעולה, הוא נראה ממש מעניין וכיפי, וזה משחק שהייתי בהחלט נותן לו צאנס. היה שם את המשחק Fast Grid שיצא לי גם לשחק הוא היה די חמוד, מעין סגנון של RPG עם Geometry Wars, הוא יכול להיות באמת משחק מצוין, הוא רק דורש שיפורים מסוימים בגרפיקה ובממשק, אבל הוא נראה די טוב, הוא היה מעניין ומאתגר, היתה לו רמת קושי טובה, והמתמטיקה מאחוריו היתה אחלה. היה את המשחק Piggy Bush, מעין משחק כלפים. מאוד אהבתי אותו מכמה סיבות. 1. הוא היה המשחק היחיד שראיתי שהרגשתי שהוא ממושלם, הוא היה מוכן, היתה לו אחלה גרפיקה, אחלה AI, והסאונד היה נחמד. ממש נהנתי ממנו. מעבר לזה, נראה לי שהם עודדו את כולם להציג את עצמם כחברה, לדבר על תוכנית שיווק ועוד כל מיני בלה בלה, אבל היו מעט אנשים שהרגשתי שיש מצב שהם יגעו בכלל בפרויקט אחרי שהם סימו ללמוד, שלא לדבר על ממש ליצור מוצר. עדיין נראה שלרוב האנשים שם, להקים חברה או ליצור ממש מוצר זה over their head. אבל היו שם בהחלט רעיונות מעניינים. אבל בסך הכל זה די מרשים. זה מעניין שכמעט כולם עבדו עם פלאש (אם לא כולם)