מגיעים לסגול?

deep ocean

New member
אני אישית לא באה לסגול

הייתי בפסטיבל בראשית האחרון ודי קלטתי את הקונספט. (זאת היתה הפעם הראשונה והאחרונה שהלכתי)

drall

New member
והקדוש ברוך הוא מצילנו מידם

אני ממש לא סובל פסטיבלים ואת האנשים שהולכים לפסטיבלים ואת האנשים שמזכירים לי אנשים שהולכים לפסטיבלים. יש בכל השוק הרוחני הזה משהו כל כך בהמי. אבל מה? כל פעם בהגיע העת , מרחפת עלי סכנת פסטיבלים כזו או אחרת. או שמציעים לי עבודה שם , או שאישתי רוצה , או שחברים שלי מביאים ג´יפ או שמקבלים כרטיסים חינם וכולי וכולי. ובכל פעם מחדש , מתערבת ההשגחה העליונה ומונעת את הגעתי לאירוע. יהולל הטאו דרול

drall

New member
מי שקשור טוב למעלה

לא נופל למטה , כדברי הצדיק מאפטה. אף פעם לא יצא לי להגיע לפסטיבל ואפילו בסיני לא הייתי עוד כשהוא היה קיים. שומרים עלי , מה אני אגיד לך. דרול

deep ocean

New member
גם אני לא הייתי בסיני

למרות שהיו לי הרבה הזדמנויות בעבר. אני לא נוטה לקבוע דיעה לפני שחוויתי משהו. למשל, סיני, דווקא בגלל שלא הייתי שם, זה גורם לי לרצות להיות שם מתישהו (מין הסתם לא בימים אלו). איך קבעת, למשל, את הדיעה על הפסטיבלים וסיני, אם לא היית שם? (סיפורים של אחרים? תחושות?)

drall

New member
גם וגם וגם לא

אני בעסק הזה כבר המון שנים ואני הייתי בקורסים עם האנשים האלו של הפסטיבלים ולימדתי אותם וגם הייתי יחד איתם בהודו וכו´. כל מקום כזה , אפשר לאזן אותו. תמיד ניתן לברוח לכמה זמן או להתרחק או סתם ללכת הביתה. כי את האנרגיה הזו שהם מפיצים ,את הקלילות המעושה הזאת , את הנירוונה המסוממת וחסרת האחריות , אני ממש לא אוהב. אבל בפסטיבל עצמו , אי אפשר לברוח , זה לב הממלכה שלהם , אמצע החושך. זו לא הודו בה ניתן ללכת חמישים מטר , לתפוס איזה ילדג ולשחק איתו דמקה. בפסטיבלים אין מפלט ואני בטוח שאם היית בבראשית , את יודעת למה אני מתכוון. אז אי אפשר לקרוא לזה שמועות וגם לא תחושות , אפשר ממש לראות את זה עין בעין. דרול

deep ocean

New member
הבנתי אותך עכשיו יותר

תודה על הפירוט
ועכשיו אני קצת אפרט- אני לבראשית נסעתי לבד, כי לא רציתי שאף אחד יציק לי, יפריע לי, יעצור אותי, ינדנד לי...מבינים את כוונתי.... ביום הראשון עשיתי הרבה דברים שנהניתי מהם, השתתפתי במדיטציה מסויימת, רקדתי במתחם המוזיקה, ראיתי הופעות שנהניתי מהן גם, ואז בערב הרגשתי שמיציתי את הקטע. הלכתי כזה לכיוון האוהל שלי וביקשתי בלב לפגוש אדם קרוב אלי. ביקשתי לפגוש מישהו קרוב אלי שאוכל לשבת ככה בכיף ולדבר איתו. ואני כמעט הגעתי לאוהל שלי...ויד אוחזת אותי מאחורה!!!!!! זה היה החבר שלי לשעבר. זה היה קטע ענק. (לא ידעתי שהוא בא לשם, וזה היה אחרי הרבה זמן שלא היינו בקשר) היינו ביחד ובבוקר כבר נסעתי. זאת היתה חוויה עבורי אבל חוויה לפעם אחת אני כן שמחה שנסעתי לשם.... בכל אופן, לגבי זה שאין לאן לברוח......אכן. טוב נראה לי שמיצינו את הנושא חהחחהחה יאללה נושא חדש

yaga1

New member
השגחה עליונה?

לא ידעתי שיש דבר כזה וזה שהדבר בא מפיך דרול נראה לי תמוה כפליים טוב, נגיד שזו היתה רק צורת דיבור מקובלת

drall

New member
אז בוא נשתמש בשמות אחרים

כמו שצ´ואנג צו מנסח את זה בספרו: "התת מודע וכל מהימנות הטאו יגדעו כל ניסיון כזה בעודו באיבו." פשוט כשדברים כאלו מתרחשים נראה כאילו יד נעלמה מושכת בחוטים. כי למרות ההסתיגויות שיש לי אני התכוונתי ללכת למקומות הללו והיו לי סיבות טובות , וכל מה שמנע ממני היה תצריף של נסיבות כל כך חדות וברורות עד שאין לי דרך להגדיר את זה חוץ מרצון אלוהי דרול

zadokd

New member
../images/Emo5.gif הפרצוף הזה מתאר את טיב הפסטיבלי

ם.

R2

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo163.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

יופי של חפלה

wu-wei

New member
אמממ, גם אני חשבתי כמוכם, עד ש--

הייתי בשני פסטיבלים, כי סעבדתי שם. והיה חבל על הזמן. אנרגיות נהדרות, אנשים פתוחים, פשוטים, בלי לחץ, בלי לחצים, בלי דחיות ותוקפנות. פתיחות, ´חיה ותן ליחיות´, ממש צצש פסק זמן מהחיים. ויופי של סדנאות, חלקן. בומבמלה השנה היה נהדר וכיף וחברה שלי עכשיו ב´סגול´ ואומרת שנהדר, אז מיכל מכירה אותי ויודעת שאני לא אומרת דברים כאלה סתם ולא מחפשת פוזות וכו´. אולי לכל אחד יש חוויה שונה, אולי זה איך שאתה מגיע לשם, אולי זה לא מתאים לכולם, אבל כל פסטיבל שונה מהפסטיבל האחר, ואין צורך לקטול. זאת בכל אופן היתה החוויה שלי עד כה (השאלה היא אולי גם ע מי מסתובבים, ובאיזה איזורים בפסטיבל... או שפשוט היה שונה... :))

drall

New member
עכשיו אני אעשה השוואה מגעילה

בבוכנוולד היו יהודים שסבלו ומתו והיו גרמנים שעשו חיים משוגעים. האם בוכנוולד הוא מקום רע או טוב? תלוי את מי את שואלת. ולכן את צודקת , הפסטיבלים לא מתאימים לכל אחד. אבל , אם הגענו עד לכאן הבה ונהיה יותר ספציפיים. יש בעיקרון שני סוגים של אנשים. שיתופניים וגולמיים. אני גולמי , את שיתופנית. אם אני אוכל את המזון שלך , אני אמות וזה יהיה מוות איטי וכואב. אם את תאכלי את שלי את לא תמותי , אבל זה יהיה לך מאוד לא נעים עד שבסופו של התהליך את תהפכי למשהו כמוני. יש אפשרות שתצאי מדעתך קודם , זה תלוי במידת ההסתגלות הנפשית שלך. אז עכשיו אני מקווה שהכל ברור. דרול

פסטיבל סגול

סגול זה ממש לא בראשית!! מספר האנשים מוגבל! ומדובר בעבודה רוחנית ושלווה, לאו דווקא במופעי ענק וכו´,האווירה ממש אחרת!!

מלאווח

New member
פסטיבלים זה טוב ויפה

אם את\ה לוקח\ת אותם בערבון מוגבל, כמשהו כיפי , כמו משחק חברתי מעניין, כמו עישון נרגילה בחברותא וכו.... עבודה רוחנית ?! חכי\חכה את שתדעי מהיא אהבת השם. זו אווירה ממש אחרת! באהבה מלאווח

למעלה