מגיני ברכיים

dantay

New member
מגיני ברכיים

שאלה למומחים כאן, עד לפני כמה שבועות היה ברשותי קטנוע 125 סמ"ק ובעוד שבועיים אני אמור לקבל קטנוע 250 סמ"ק. עד כמה לדעתכם חיוני לקנות מגני ברכיים? יש לציין שאני נוסע בכביש 4 מדי יום.. מי שממליץ, אשמח להמלצות על מגני ברכיים ספצפיות.. תודה!!

מפתחSoul

New member
סנדלר יחף, אבל אם זו שאלה בכלל אז...

חיוני מאד!!! {איזה, כבר אשאיר לאלה שלא יחפים}

be_roo

New member
לא הבנתי את הקשר לנפח המנוע

לא המנוע הוא זה שמקלף לך 8 שכבות עור מהרגל בעת נפילה וגורם לברך להראות כמו שאריות מארוחה של אריות בסוואנה.

dantay

New member
הקשר הוא

שעכשיו אסע במהירויות גבוהות יותר ובכבישים מהירים יותר..

harabecw

New member
מניסיון מצער

אפשר לדפוק את הברך טוב טוב גם ב-5 קמ"ש. רק צריך קצת חצץ.

אם פי 3

New member
תתחדש!

אני לא חושבת שיש קשר בין המיגון לנפח הקטנוע/אופנוע - גם החלקה במהירות 60 קמ"ש (מקטנוע 50 סמ"ק) יכולה להגמר רע וכואב. למעשה, אם כבר, היעילות גבוהה יותר דווקא לכלים הקטנים יותר/למהירויות הנמוכות יותר, כי בהחלקה מ-300 קמ"ש, סביר ששום מגן לא יהיה מספיק אפקטיבי... אישית - אני מקפידה על קסדה מלאה, מעיל ממוגן, כפפות ונעליים סגורות - בכל נסיעה, חורף וקיץ (למעט בתוך הישוב הכפרי שלנו). משתדלת גם מגפי רכיבה (עוד לא היו לי אותם בקיץ, כשנגיע לגשר נראה מה עושים). מגיני ברכיים לבשתי רק באימון רכיבה, ובטיול (רכיבה ממושכת, עם קטעים אתגריים יותר פה ושם). אבל לכל אחד עובר הגבול במקום אחר. אין חוקים ברורים. ברור שאם קורית תאונה, ככל שתהיה ממוגן יותר, יכאב לך פחות, (במשמעות הרחבה של המילה) ואם לא קורית תאונה, אין שום משמעות למיגון - אבל שיקולי העלות-תועלת, משתנים לכל אחד.

125motor

New member
כשאתה מחליק עם הקטנוע ,לא ממש משנה הנפח

או המהירות.. אני את הפלטינה שלי קיבלתי מהחלקה עם VS125 אם עד עכשיו לא רכשת מגינים...לך תקנה..! יש כל מני חברות ויש כל מני דגמים ,השאלה מה נוח לך ? אני ממליץ על מגינים שנמכרים ברשף טכנולוגיות (אחלה שירות) יכול להיות שאנשים אחרים ימליצו לך על דגמים אחרים.. בכל מקרה תיגש תמדוד ותוודא שנוח לך .!

Mr. Pooh

New member
לא צריך! מגיני ברכיים זה רק מ- 300סמ"ק ומעלה!

בשטח זה קצת אחרת, אבל בכביש זה הכלל. גם יש קצת הבדלים בין אופנועים לקטנועים, אבל ברוב המקרים זה יהיה נכון להגיד שעד 300 סמ"ק אין צורך בכלל במגיני ברכיים.

125motor

New member

xfwind

New member
שנים עם מגינים ולשמחתי ללא רקע אדום

בפעמים שכן הוכיחו יעילות זה היה כשהלכתי רגלית עם קסדה על הראש ונפלתי
על עמוד או מדרגה
. כעת, גם שאני רוצה לרכוב ללא המגינים, אני מרגיש מעין עירום/חשוף באזור הבירכיים - מה שמחזיר אותי לקחת את המגינים.

Ridcully

New member
קודם כל בלי קשר לנפח

מהירות נסיעה או כביש, הברכיים זה אחד הדברים היותר פגיעים שיש במקרה של תאונה/נפילה ומתוך ניסיון של פגיעה חמורה באחת מהן עדיף, אני משתשמש במגינים של skoyko עד הנסיעה הבאה שלי לחו"ל כאשר שם אני מתכן לקנות משהו יותר טוב בגדול מגינים מתכווננים עם מפרק וכיסוי לשוק

roy890

New member
troy lee designs

היי לי יש כבר 5 שנים את המיגון ברכיים של חברת troy lee designs קניתי ב"הונדה" 250 ש"ח לפי דעתי רצוי 3 רצועות לפחות , נוחות בתנועת הברך ושתמדוד את זה .... האמת אם יש מבצע \ מחיר מעניין אני אשמח להשתדרג .

למעלה