גם לחכם חנוכה ריירתי..את..
ג גלי10 New member 15/9/05 #9 הלו ! עד כאן ../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif גלי אוהבת ת'לבן השקסי בצדעיים של הגברים. נו , טוב , מסכימה גם לשפיצים בלונד מחומצן. (למי שבא לו) אבל רק בלי קוקו עכברי בגומייה מאחורי קרחת !
הלו ! עד כאן ../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif גלי אוהבת ת'לבן השקסי בצדעיים של הגברים. נו , טוב , מסכימה גם לשפיצים בלונד מחומצן. (למי שבא לו) אבל רק בלי קוקו עכברי בגומייה מאחורי קרחת !
ג גלי10 New member 15/9/05 #16 זה בידיוק החלק המיותר בשיער לגלי אין בעיה עם קוקו גברי ארוך, עבה , מלא ומתחיל בשיער שגדל מעל המצח (וכולל חלק מהלבן בצדעיים ,גם)
זה בידיוק החלק המיותר בשיער לגלי אין בעיה עם קוקו גברי ארוך, עבה , מלא ומתחיל בשיער שגדל מעל המצח (וכולל חלק מהלבן בצדעיים ,גם)
M Mastul4u New member 15/9/05 #15 ? אבל --תנאים מוקדמים רק --כפיה בלי --סלקציה קוקו -- אני שותק שהיא תגיב.... עכברי --אכבר י'? יענו אלוהים גדול... בגומייה -- מעדיף את זה מפוזר..בלי גומי מאחורי -- נו אפשר להבין אותך.. קרחת ! -- זה עצבן אותי!!!!! מסטול שהתחרע על רוסקי סטנדרט( וודקה 10 )
? אבל --תנאים מוקדמים רק --כפיה בלי --סלקציה קוקו -- אני שותק שהיא תגיב.... עכברי --אכבר י'? יענו אלוהים גדול... בגומייה -- מעדיף את זה מפוזר..בלי גומי מאחורי -- נו אפשר להבין אותך.. קרחת ! -- זה עצבן אותי!!!!! מסטול שהתחרע על רוסקי סטנדרט( וודקה 10 )
ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/9/05 #22 רציתי לגיב... אבל השתיקה הזו ש'ך... קרעה לי מצחוק לקוקו קשה לגיב כשהיא צוחקת... אבל בעצם...גם לצחוק תגובה משלו
רציתי לגיב... אבל השתיקה הזו ש'ך... קרעה לי מצחוק לקוקו קשה לגיב כשהיא צוחקת... אבל בעצם...גם לצחוק תגובה משלו
ג גלי10 New member 15/9/05 #20 חופשי ../images/Emo6.gif או הנוכחי או קרחת אבל - לא השילוב שביניהם ובכלל , מה אתה שואל אותי? אני קובעת? גלי פורעת שיערה אחורי 15 לחודש...
חופשי ../images/Emo6.gif או הנוכחי או קרחת אבל - לא השילוב שביניהם ובכלל , מה אתה שואל אותי? אני קובעת? גלי פורעת שיערה אחורי 15 לחודש...
ש שלגיה 13 New member 15/9/05 #30 רגע, רגע../images/Emo132.gif לך קל לדבר עם רעמה עד הכתפיים...תיכף אקרא לך אריה אני אישית מעדיפה את החתול השחור שלי עם פסי כסף...ולא על מוהיקני!!!!
רגע, רגע../images/Emo132.gif לך קל לדבר עם רעמה עד הכתפיים...תיכף אקרא לך אריה אני אישית מעדיפה את החתול השחור שלי עם פסי כסף...ולא על מוהיקני!!!!
ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/9/05 #32 החתול השחור שלך... אין עליו... אויייייייייייייייי...געגעתי לך
ג גלי10 New member 15/9/05 #25 נדמה לי שהאישו היה "מה הגברים עושים כדי להראות צעירים יותר...." - לא "מה הגברים הצעירים עושים כדי להראות אופנתיים יותר...." לצעירים וברביות - כל מה שיעשו - יתאים להם גלי , בשִלהיי [וטוב שכך]
נדמה לי שהאישו היה "מה הגברים עושים כדי להראות צעירים יותר...." - לא "מה הגברים הצעירים עושים כדי להראות אופנתיים יותר...." לצעירים וברביות - כל מה שיעשו - יתאים להם גלי , בשִלהיי [וטוב שכך]
O old friend New member 15/9/05 #37 טיפים של המין הגברי לגלח את הראש ואין שיער לבן לגבי עור הפנים, אחרי אין ספור בדיקות אין ספור מחקרים, הכי פשוט , להתגלח יום יום או אחת ליומים
טיפים של המין הגברי לגלח את הראש ואין שיער לבן לגבי עור הפנים, אחרי אין ספור בדיקות אין ספור מחקרים, הכי פשוט , להתגלח יום יום או אחת ליומים
ח ח ב ר מ ן New member 15/9/05 #39 אני עושה את הקל ביותר. קקקקקקקקקרררררררררחחחחחחחחחחחחחתתתתתתתתתתתתת...... אורי
ש שושן פרא New member 15/9/05 #40 מי בכלל רוצה להיראות צעיר ? ../images/Emo141.gif אני מעדיף להיראות עשיר. מי משאיל לי את הג'יפ ואת היאכטה שלו ?
מי בכלל רוצה להיראות צעיר ? ../images/Emo141.gif אני מעדיף להיראות עשיר. מי משאיל לי את הג'יפ ואת היאכטה שלו ?