מגזינים

מגזינים

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מגזיני גיטרות טובים באנגלית (אם צריך אז: הסגנונות שאני אוהב הם רוק עד מטאל)

RoieL

New member
Total Guitar

יש להם בכל מהדורה כמה טאבם דיי מדוייקים..

grassus

New member
יש מגזין

שנקרא GUITAR TECHNICS (אם רשמתי את זה כמו שצריך) שהוא מגזין לא רע בכלל אבל אין בו כמעט כתבות אלא יותר תרגילים ושירים

The Walrus

New member
אני פעם קניתי guitar world

כי היה שם ראיון אדיר עם גילמור, ומאוד נהניתי גם משאר הכתבות.

תודה רבה

הסתכלתי באתרים שלהם ולא כתוב שם מה נכלל בתוכו... תוכלו בבקשה לפרט מה הוא כולל (ראיונות וכו,...)

grassus

New member
אני לא רוצה

להיות מניאק אבל הדרך הכי טובה זה ללכת לחנות שמוכרת את כל המגזינים האלה (בדיזנגוף סנטר- עולם המגזינים של ג'ו או משהו כזה) ולקנות כמה מגזינים

נוןעומר

New member
גם בסטימצקי או בצומת ספרים

יש לפעמים, לפני שנה קניתי גיליון של גיטאר וואן בצומת ספרים בחיפה, אבל מאז לא זכור לי שהיה בסניף הזהאיזשהו מגזין גיטרות. ב"עולם הירחונים של ג'ו" יש יותר מבחר. אני מכיר את הסניף בתחנה המרכזית בי-ם וקניתי שם לפני שבועיים גיליון מטאל מיוחד של טוטאל גיטאר.

Kfitzi

New member
השלושה האהובים עליי זה

Guitar One Guitar Player Guitar World פלייר ו-וורלד לדעתי הם המגזינים המעניינים יותר (אם אתה מדבר על חשמליות), הרבה ראיונות, סיפורים מאחורי הקלעים על הקלטות חשובת ומפורסמות, כ"נל על הופעות, סקירות על כל מיני דברים חדשים שיצאו לשוק, ביקורות על ציוד, פוקוס על גיטריסטים, טיפים, מידע טכני על גיטרות... הרבה דברים מעניינים. בקיצור - הרבה ידע. המגזינים האלה מחזיקים אצלי בכיף חודש. זה לא עיתון שאתה קורא ומסיים אותו אחרי שעה. זה עיתון שאתה חוקר. מאוד מאוד ממליץ.

למעלה