מגזינים...

candy chick

New member
מגזינים...

לפני כמה חודשים קניתי את העיתון של SEVENTEEN שהילארי הייתה על השער.. רציתי לדעת אם מישהו ראה עוד עיתון מחו"ל שהילארי על השער (בחנויות סטימצקי וכאלה) כי אני ממש רוצה לקנות... תודה!

Sim§ MaN

New member
גמאני!

מקרה שקרה לי.הייתי בסטמצקי וחיפשתי בעיתונאים אמריקאים,מצאתי כל מיני כתבות על מפורסמים מכורים.והיה באחד מהעיתונאים פוסטר אחד בלבד של היל,אז לא היה שווה את כל העיתון לקנות רק בשביל זה. בטוח שיש איפה שהוא, רק צריך לדעת איך לחפש.בשדה תעופה הכי שווה לקנות! שנסענו לראות את אחותי שחזרה מחו"ל היה שם חנות כזאת גדולה והיו שם מלא עיתונאים! בספרדית,צרפתית,עברית,אנגלית וכ'ו.. אז מצאתי צהובון כזה והיה שם כתבה על היל! פוסטר וגם תמונות פאפרצ'י! זה עלה בערך בסביבות ה20 שקל. אבל דווקא זה היה שווה!קניתי וזה היה עיתון משעשע!

נסיכת pop

New member
בדיזינגוף סנטר

יש חנות של עיתונים מחו"ל ישנים וחדשים. יש להיל הרבה שערים בעיתוני חו"ל אבל כל עיתון זה מעל 20 שקלים....

אממ../images/Emo118.gif

פעם אחרונה שראיתי את הילארי על שער זה על עיתון אחד בקניון רננים ברעננה.. אבל אני לא בטוח, זה היה לפני המון זמן.

olsen cool

New member
גם אני ראיתי את סבנטין בסטימצקי

והוא עלה לי 15 ש"ח מה שנחשב זול.אמורים להיות מגזינים בכל חנות ספרים הבעיה היחידה זה המחיר שהם גובים והוא ב"כ יקר.

verobabe

New member
הילארי מופיעה על שער של הרבה

מגזינים לדוגמא בעיתון BOP היא מופיע המון על השער.. אבל לא רק שלה זתומרת יש עוד אנשים על השער אבל כמעט כל גליון אפשר לראות אותה על השער גם במגזין הזה: J-14 גם פה היא הרבה על השער SEVENTEEN וגם פה: SMASH HITS מקווה שעזרתי

candy chick

New member
תודה

השמות עוזרים לי.. אני יודעת שהיא מופיעה על המון עיתונים אבל השאלה איזה מגיעים לארץ... כסף זה לא בעיה... לא אכפת לי שזה קצת יקר.. הילארי שווה את זה! חחח.. אני אלך לסטימצקי.. אם אני אראה משו מיוחד אני אספר לכם..

olsen cool

New member
אהההה../images/Emo6.gif

אני רגילה רק לראות את עצמי בכחול אז חשבתי שמישהו כתב את ההודעה הזאת ופרץ לניק שלי

candy chick

New member
חיפשתי...

תקשיבו הייתי היום בעזריאלי וחיפשתי גם בסטימצקי וגם בצומת ספרים ש-ע-ו-ת!! ולא מצאתי שום עיתון שהילארי מופיעה בו מה לעשות???

asaf1351

New member
חזרתי מארה"ב

אתמול חזרתי מארה"ב, הבאתי איתי אולי 5 עיתונים, הילרי הופיעה על 3 מהם על השער (לא לבד, עם עוד כמה, אבל גם היא) ובעיתון J-14 היו מלא כתבות עליה ו-2 פוסטרים שלה. בכלל, היא הופיעה הרבה בכל העיתונים... עשתה הרבה רעש בחודש האחרון

למעלה