מגזין מוטו

bLuEyeDraGOn

New member
יופי של חולצה ../images/Emo11.gif

green machine

New member
שיהיה יותר בנזונה

שלא יהיה שגרתי, שלא יהיה פוליקלי קורקט, שלא ידבר אל כל העם, שיהיה יותר עצבני עם יותר פילפל. שיהיו יותר מילים שאם אני אכתוב פה אז מנהל הפורום יסמיק וימחק את ההודעה ולא משפטים כמו:"אוושת הרוח גרמה ללחלוחית בעיני הכחולות" ראבאק, אתם לא צריכים לעשות חשבון לאף אחד אז למה אתם כל כך נחמדים? קחו אופנועים יד שנייה ותעשו מבחנים, לא נראה לכם האופנוע? תגידו שהאופנוע זבל ומי שקונה אותו הוא "חבר מועדון" האופנוע ריגש אותכם? תשוו אותו לסקס עם הבת של מפקד משטרת התנועה או משהו כזה... תעלו מחירון אלטרנטיבי, תתחילו בקטן,באופנועי סופרמוטו נגיד, תקפיצו את המחיר של האופנוע של כרובי לשמיים ותראו איך כל השדים מתעוררים
(There's no such thing as bad publicity) אל תהיו רישמיים מדי, אין לנו בעיה לעקל כתבת מבחן לא שגרתית על פחית או אופניים. והכי חשוב, תשבו על הוריד של ג'נגו, האורך ואלפרד ותסחטו מהם כמה שיותר טורים. אני אוהב להתעדכן בפג"ז אבל הוריד של העצבים (במצח) לא נדלק.

green machine

New member
לא מרוקאי ../images/Emo3.gif

(not that there anything wrong with that) כנראה 10 כוסות קפה ביום לא עושים לי טוב...

ofnik

New member
גם אני ביטלתי את המנוי- וגם אני

עברתי חקירה מיגעת ומיותרת הסר דאגה מליבך- הם מזמן כבר לא בליגה שלך... (הם בליגה משל עצמם עם שלל הקלישאות החבוטות וה"סקופים" בגרוש שלהם)

יש לי כל כך הרבה מה לומר

אבל בגלל מי שאני, ושום דבר שאני אומר לא יישמע כאובייקטיבי, אני אשתוק לגבי הרוב. אבל... 1. הגישה של מוטו היא גישה שיווקית ידועה שכבר עברה משהו מן העולם ושאומרת "אני הגדול, אני לא מתייחס לקטן". נו... 2. אובייקטיבית לחלוטין לגבי פולגז. מי שטורח מדי פעם לקרוא את מה שאני כותב כאן, יודע שאני אוהד גדול של האתר, במיוחד בגלל השטויות שכותב שם הכרוב, ואני טורח להציץ בו לפחות פעם ביום. מיום שיש לי את האתר של בייקס על הראש, אני גם פותח את האתר של מוטו. לעומת פול גז, אין הרבה לאתרים אחרים מה להציע (חוץ מבייקס כמובן, כן?!) וזה באנדרסטייטמנט, וללא קשר אם אני תמיד קורא הכל או מסכים לתכנים. 3. לכרובי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תפסייייקקקק לחחחחפפפפפששש לעצמממממךךךךךךך מחמאוווווווות. אחרי שירשור כזה, אני עוד מפחד שתתפוצץ לנו פה מנחת. 4. סיפור יפה.

noy fb

New member
למרות שאני מזדהה עם רוב דבריך

עמיר וגם נהנה מה"בייקס" ומאד מאד מבין את דבריו והרגשתו של טייגר , הייתי רוצה להעיר לך משהו שהוא בעיני די עקרוני. לעניות דעתי , מגזין יכול ל"משוך" את הקוראים למעלה אליו , או ל"רדת" לעם . הכי קל , פופולרי ומושך פירגונים זה ל"רדת". זה גם כנראה הכי עיסקי . אבל ....לטווח הארוך , עיתון ש"יורד" יצא מופסד . לטעמי האישי , סיגנון ה Fuck'm all הוא "ירידה" לעם ודווקא כמנוי שלו , הייתי רוצה לראות אותו עולה קומה.

נוי בוי

האם אתה מכוון לסקירה שהיתה בעיתון המודפס, או לכתבה של טייגר באתר? ובגלל שזה לא מעניין את כולם, פנה אלי במסר או במייל.

tygger

New member
../images/Emo10.gif בצר לי אני מסכים.

אחרי שנים לא מעטות בהן הייתי מנוי אדוק על מוטו. שנים ארוכות שכללו שהיה בת ארבע שנים בארה"ב ועדיין עלעלתי לי בגליונות כאשר הייתי מכור לחלוטין למגזין שהיה אז "מהחומר הנכון". אחד הסיפורים שכבשו אותי אז היה הסיפור של טל שביט בתערוכה בגרמניה וחיפושיו אחרי ה KLX-650R שלא היה נוכח שם. אני חזרתי באותו היום במצב רוח על הפנים אחרי יום לא קל לחלוטין והכתבה פשוט העלת לי חיוך על הפנים. היום, שנים מאוחר יותר, אני מביט לאחור על גלים של נוסטלגיה ורואה איך החומר הנכון נשטף לו החוצה. כאשר החומר הנכון יוצא, אז החומר הלא נכון נכנס... חבל. נשארתי מנוי תקופה ארוכה בשביל העמוד של פאנגאס, הכתבות של ניסים דואק, וכמובן שווץ המעולים. נהנתי לקרוא את הכתבות של כפיר. אבל לאט לאט נהיה לי קשה יותר ויותר לקבל את העניין כי האופנועים יוצאים כולם טובים. אין משהו רע ספציפי. אולי משהו מציק קלות באיזה אופנוע, אבל שום דבר ממש רע. היום עם הסטנדרטים הגבוהים יותר שכולנו מתרגלים אליהם, אני ציפיתי לשינוי גישה. את השיחה למוטו דחיתי תקופה ארוכה. כל פעם אמרתי: "אולי הפעם הם יהיו טובים יותר, אולי זאת תקופה חולפת?" רק בשביל להתבדות כל פעם מחדש. הייתי על מנוי מתחדש שמשום מה עלה מחירו לא הודעה מוקדמת. בדיוק החלפתי כרטיסי אשראי ואז התקשרו אלי ממוטו כאשר לא יכלו לחייב לי את הכרטיס ואז אזרתי את האומץ לומר כי אני לא מעוניין להמשיך. לשאלה מדוע עניתי בנימוס והסברתי כי העיתון אינו מה שהיה פעם. כמובן שניסתה לשנות את העניין, אבל זה כבר היה מעט מדי מאוחר מדי. הקסם שעלה מדפיו של העיתון בכל דיפדוף התפוגג לו. אתם יודעים על איזה קסם אני מדבר... אותו קסם שעדיין יש כאשר פותחים את אחד הגליונות הישנים נושנים המעלים אבק באיזה מדף בבית, או בשירותים אפילו (תמיד אמרתי שאני חייב מדפים לשירותים). אותו קסם כניתן לקרוא בעיתון פעם אחר פעם ולהנות מהקריאה עם חיוך של הנאה קלה ולא של נוסטלגיה. גם אני ביטלתי את המנוי. לא בלב שקט באותו הרגע, עדיין עובר ליד הדוכנים ומחפש. אולי? משהו שונה? שווה לקנות? וכל פעם מבין שאין סיבה... סליחה על המגילה. פשוט העיתון סימל משהו בשבילי. משהו שכל הזמן רציתי. כל הזמן אמרתי כי אני רוצה גם, והיום אני מביט בו באור אחר לגמרי.

tygger

New member
לא רוצה סיגרים...

אבל אם יש איזה מוניקה ספייר, אז אתה יודע מה הכתובת...

Fighting Nir

New member
וכל זה בגלל "שרת האוצר" ../images/Emo12.gif

תחליף אשה ותחסוך שיחות טלפון מרגיזות... והודעות כואבות...

למעלה