מגזין אופניים...

אכזבה מהמבחן לטרק ליקוויד

התאכזבתי מאוד מהמבחן לטרק ליקוויד במגזין אופניים האחרון, מבחן שלו ציפיתי מזה חודש וחצי בכיליון עיניים. הייתי מצפה שתינתן חוו"ד גם לגבי הדגמים הנוספים ה- 10 וה- 30 תוך עמידה על ההבדלים בינהם והכדאיות שבהפרשי המחיר בין הדגמים. לאור המיתון הכבד , אני סבור שמן הראוי היה לבחון בעיקר את הדגם הזול מבין שלושת הדגמים שגם הוא עולה 11,000 ש"ח. לכל הפחות היה מקום להתייחס אליו. המבחן עצמו רדוד בכל רמ"ח אבריו וקצרה היריעה מלפרט מדוע. אני מבקש להפנות למבחן שבוצע לסנטה קרוז הקלר כמודל לביצוע מבחנים ראויים ודי בהשוואה קצרה בין המבחנים כדי להבין מדוע המבחן של הליקוויד רדוד. כמו כן, לאור ריבוי דגמי האופניים המיובאים לארץ אני סבור שהגיע העת לערוך את מבחני האופניים במגזין במודל של מבחנים השוואתיים המתייחסים לסוג האופניים ולרמת המחירים. בנוסף יש להתייחס בכל מבחן המתייחס לדגם ספציפי למספר רמות של הדגם הנבחן. כך למשל אם בוחנים אופניים כדוגמת הקונה DAWG DEE LUX כ- 11000 ש"ח יש להתייחס גם לדגם DAWG כ- 8000 ש"ח ו- DAWG PRIMO כ- 17,000 ש"ח. המצב כיום הוא שמבוצעים לכל היותר בין מבחן אחד לשלושה מבחנים בכל מגזין ובסופו של דבר נבחנים בין 12 ל- 36 דגמים בשנה שזה פשוט לא מספיק. באשר ליבואנים אשר אינם מספקים למגזין אופני מבחן, המגזין צריך לפרסם בפורום באיזה יבואן ודגמים מדובר אנחנו , קהל היעד צריכים להצביע ברגליים ופשוט לא לרכוש את אותו דגם ולדאוג באמצעות הפורום שהיבואנים ידעו שאנחנו לא קונים אופניים שהיבואן לא נותן לבחון. אין זה משנה מהן הסיבות לאי אספקת אופני מבחן, בגלל שהיבואן רוצה להסתיר משהו או סתם קמצנות התוצאה מבחינתו צריכה להיות אחת. במחירים הנוכחיים של אופניים ראויות אין שום סיבה שנקנה אופניים מבלי שבוצע להם מבחן מקצועי אובייקטיבי ע"י בוחן מקצועי בנוסף לרכיבת מבחן של הלקוח עצמו.

ranoz1

New member
מצטרף להערות ../images/Emo45.gif

עם דגש על מבחנים משווים לאופניים לשימושים דומים ורמות מחיר קרובות

omercupp

New member
המשך...

היבואנים אינם חייבים לתת אופניים. דגמי האופניים נרכבו ונבחנו בעולם וביקורות עליהם מופיעות בירחוני אופניים בעולם ובאתרי אינטרנט רבים. יותר זול יהיה שאתה תקנה ירחון אופניים מחוץ לארץ או שתגלוש באינטרנט מאשר שיבואן זה או אחר יתן אופניים למבחן ויפסיד מערכן.

לאנשים כמוך מגיע שירות מחורבן

לו כל רוכבי האופניים היו כמוך היינו מקבלים שירות מחורבן ורחוק מהרמה ההולכת ומשתפרת הנהוגה בענף בשנים האחרונות. יבואן שלא נותן אופני מבחן למגזין גם לא ייתן לך רכיבת מבחן. וכבר אמרו בחכמה בעלי ניסיון, גם בפורום וגם במגזין אופניים, שאין לרכוש אופניים יקרות מבלי לרכב עליהם קודם. המבחנים של המגזינים בחו"ל אינם מספקים מכיוון שתנאי השטח שם שונים , אופי הרכיבה שונה והכי חשוב השוק עצמו שונה. אנחנו בישראל , קונים מגזין ישראלי , רוצים בוחן ישראלי שנותן חוות דעת לאחר בחינת האופניים במסלולים בארץ, רוצים בחינה של כדאיות הדגם בהתחשב בהיצע ובתנאי השוק בארץ וכן, אנחנו גם רוצים לקרא בעיברית. אחרת בשביל מה לעשות מנוי למגזין הישראלי. לפי התיאוריה שלך צריך לקנות את המגזין מחו"ל והמגזין הישראלי מיותר.

barduck

New member
מה ???

אפילו במדינתנו הדלה, יבואני מכוניות ואופנועים שמכבדים את עצמם מחזיקים רכבים לנסיעות מבחן שנמסרים לנציגים של אמצעי התקשורת השונים, לפעמים מבחנים אילו אורכים ימים ואף שבועות. ירחונים כמו "מוטו" ו"הגה" מפרסמים באופן קבוע מבחנים של כלים שנמסרים להם. אז יבואני אופניים לא יכולים למסור כלים למבחן (שזולים בהרבה) ? אז נכון שהם לא חייבים אבל צריך להיות להם אינטרס ברור לעשות כן ואם המצב לא כך, האשמה היא בנו, הצרכנים...

אופק בר

New member
מגזין אופניים...

קראתי תגובות בפורום של אנשים ברי מזל שכבר קראו את המגזין... הלכתי מאז יום ראשון לחנויות סטימצקי בעירי כל יום, והמגזין עדיין לא הגיע! מישהו יודע מתי הוא מגיע לסטימצקי? אני גם רוצה לקרוא!

ogiflezet

New member
לא צריך להיות גאון בשביל להבין

תסתכל אילו אופניים לא נבחנות במגזין (רמז.... מוזכרות בהודעה שלך...) ותבין מי לא נותן להם אופניים למבחן את זה אפילו אני הצלחתי להבין בתור צרכן אופנועים לשעבר, גם למוטו הייתה את אותה בעייה בהתחלה, יבואנים לא נתנו להם אופנועים. מבחינתי, מסירת אופניים למגזין היא חלק בלתי נפרד משירות של היבואן לציבור הרוכבים. יבואן שאינו מוסר אופניים למבחן למגזין משול ליבואן שמזלזל ברוכבים או בקליינטים שלו או לחלופין מפחד מבעייה מסויימת שיש במוצר שלו שעלולה להחשף ולפגוע במכירות. אישית, אני לא נכנס ליבואנים שלא נותנים אופנועים או אופניים למבחנים למגזינים- זה החרם העצמי שלי!!!

Rider 9

New member
כנס כנס

לך איתי צעד צעד כאן : האופניים שהוזכרו בהודעה המדוברת הם סדרות ה DAWG של KONA. היבואן, אם אינני טועה, ותקנו אותי כאן אם אני טועה, הוא סלאלום. כזכור לי, ב 6 החודשים האחרונים , אותו יבואן נתן למבחן במגזין 2 דגמי אופניים יקרים בהרבה: האלסוורת' TRUTH וה DARE . השילדה בלבד של אחד מהם יקרה יותר מהדגם היקר ביותר שהוזכר בהודעה קודמת . בנוסף - בחודש שעבר פורסם מבחן אחר של אופניים (הפעם למתחילים) של אותו יבואן - ואלו הם הג'אמיס דורנגו. 2 מתוך 3 מותגים מאותו יבואן בפרק זמן כ"כ קצר נראה לי מכובד, ככה שלבוא בטענות כלפי היבואן של KONA לא נראה לי ממש הוגן, על אחת כמה וכמה לא הייתי עושה הכללות בסגנון "תבין מי לא נותן אופניים למבחן ". לגבי ה KONA אני לא יודע מה השיקולים שלא נמסרו למבחן, אבל לא תמיד אנחנו הצרכנים מבינים את השיקולים של היבואנים. אז תקן אותי אם אני טועה , ובמידה והתכוונת ליבואן אחר, נא הבהר על מנת שקוראים בפורום לא יקבלו רושם מוטעה, שלא בצדק.

למעלה