מגוש חלב לדישון

ווין תו

New member
היו גם היו

התמזל מזלנו שהינו בראש הטור כשהסופה שקעה, נתקעה והוצפה במים וכאשר התארך הזמן לחילוצה (חוויה בפני עצמה) הטור שהיה מעבר ל"שלולית" התיאש ועשה אחורה פנה, כך שהדרך עבורנו היתה פנויה.

אני1

New member
ועל זה נאמר , הכל עניין של תיזמון

לכל מסלול יש את התיזמון שלו ולשמחתנו בחרנו תיזמון נהדר . אגב אומנם נחל דישון היה גולת הכותרת של היום אולם לפני הדישון עשינו "מיקצה אימונים על יבש" בנחל ציבעון . קטע לא ארוך , עבירות קלה עד בינונית , המון המון קטעים טכניים שדרשו את תשומת הלב מכולם . (גם מהרכבים הכבדים שהיו) . סך הכל הספקנו את כל המסלול כאשר למזלנו נכנסנו ממש בלי תכנון מראש לנחל צבעון שעובר באזור יפה מאוד . המשכנו על הכביש לכניסה השניה של נחל דישון כשאנחנו מותרים על הקטע הראשון וליד יראון נכנסנו לנחל בנסיעה עד אילת השחר . ומשם הביתה לפי התכנית (יציאה מהשטח ב 4:00). רונית התמונות נהדרות ומשקפות בקצרה את אוירת הנחל וחגיגת הטבע שמלווה את הנסיעה בו . בקיצור תודה לנהגים שהיו איתנו , הייתם 10 . להת במסלולים הבאים :)

אלאדין98

New member
רונית יופי של תמונות!!

בקרוב אני אשלח לכם את הקובץ המלא עם התמונות...בנתיים כמה תמונות בשביל התאבון...
היה טיול בהחלט פצצצצצתי!! נתראה בטיול הבא ערן

pacoo

New member
היי ערן ... !!!

אחלה תמונות !!!! ילא ..... מה עם יתר התמונות..... צילמת הרבה לא ?? מחכה לתמונות בגודל מלא שתשלח לאימייל שלי. נתראה בטיול הבא !!! שמעון

אלאדין98

New member
אכן כן ,תודה!

ושלחתי חלק מהתמונות שלי לשמעון אני אומר לו שישלח גם לך מכוון שהמחשב שלי דיי איטי בקטע הזה.

למעלה