מגורים

דיון לגבי הסקר בפורום ../images/Emo149.gif

שאלת הסקר היא: "האם את/ה מרגיש/ה טוב במקום בו את/ה גר/ה? (מיקום, שותפים/הורים, מרחב וכדומה)" אם לא עניתם עדיין על הסקר, אתם מוזמנים/ות לענות עליו (או על ידי הקישור שיש למעלה, או על ידי הלינק הזה)
ובכל אופן, אתם מוזמנים לפתוח פה דיון על מגורים:
האם אתם מרוצים מהמקום שבו אתם גרים?
אם יש לכם שותפים איך אתם מסתדרים איתם?
אם אתם גרים עם ההורים איך הקשר איתם?
טוב לכם לגור בארץ ישראל? שוקלים לעבור למקום אחר?
טוב לכם בעיר שבה אתם גרים?
אתם אוהבים את הבית/דירה שלכם? (עיצוב, מרחב, שמש וכו')

kung fu

New member
אני רוצה לגור לבד ../images/Emo13.gif

אבל לפני זה אני רוצה להרוויח מספיק כסף שיאפשר לי לשכור מקום לבד

איל באש

New member
../images/Emo23.gifלגור לבד

זה ללמוד שאנחנו אף פעם לא לבד!!! מומלץ בחום לכל מי שמהסס.

kung fu

New member
אני קצת חוששת לגור לבד

אבל אני מאמינה שיהיה בסדר. לפני מגורים לבד אני רוצה לייצר כסף (בשביל שאוכל לממן לעצמי דירה).

ש איילת

New member
גם לי

כדאי לייצר כסף על מנת שאוכל לממן לעצמי דירה. אין לי ספק שכדאי לי לצאת מהבית. ונשאלת השאלה: איך מייצרים כסף על מנת לצאת מהבית?

שששלום

New member
החופש האמיתי הוא תוך

התחשבות באילוצי המצב. חופש לא קיים ללא שיעבוד. להמתין להכנסה חודשית של 10000 ש"ח לדוגמה כדי לעבור דירה מיותר. החופש הוא המוכנות לעשות זאת תוך ויתור על הנוחות של 10000 ש"ח לטובת החופש ב- 4000 ש"ח אם צריך מספרים. זה - כבר לא קשה אם רוצים לגור לבד.

kung fu

New member
אני לא מחכה ל-10000

אני לא עובדת כרגע, והורים שלי מממנים אותי. אני מחכה לכסף שאוכל לקיים את עצמי ממנו באופן עצמאי, ולשכור דירה בזכות עצמי

kung fu

New member
אגב, לא סתם קראתי לזה "לייצר כסף"

אני לא אוהבת את המושג "עבודה". עבורי, המילה הזו מכילה כל מיני אמונות לא כיפיות שקיבלתי מהורים שלי במשך השנים, כמו "עבודה לא אמורה להיות מהנה" "לעבודה קמים מוקדם בבוקר" וכו'... ונשאלת השאלה: איך מייצרים כסף על מנת לצאת מהבית?".....שאלה טובה
לי יש עדיין התנגדויות שקשורות לייצור כסף ועבודה, ואני עובדת עליהם

שששלום

New member
בהצלחה בעבודה שיהיה ../images/Emo140.gif

כל סוגי של עבודה (-" החופש קיים בתוך השיעבוד. אז במקום לעבוד על התנגדויות אולי פשוט לעבוד ?

מגורים ../images/Emo82.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo127.gif

האם את/ה מרגיש/ה טוב במקום בו את/ה גר/ה? (מיקום, שותפים/הורים, מרחב וכדומה) עד כה התשובות שהתקבלו הן כאלה: 26.67% כן 33.33% לא 0.00% ככה ככה 20.00% הייתי שמח/ה לעבוד לגור לבד 20.00% יכול להיות טוב יותר... ומה דעתכם בנושא?

למעלה