מגורים עם/בלי שותפים

mosheTheOnly

New member
מגורים עם/בלי שותפים

אני בחור בן 28 שעובר לגור בשכירות. רק מה שאני מעדיף לגור עם שותפים ולכן חשבתי לקחת דירת 4 חדרים על עצמי ולהשכיר 2 חדרים לדייר/ת נוספים (מינימום שאחת לפחות תהיה נקבה). כל החברים אומרים לי שהרבה יותר עדיף וכיף לקחת דירה לבד של 2 חדרים. בואו ונניח שניה את שיקולי הכסף בצד. הבעיה שנראה לי לא לעניין שאחזור הביתה לבית ריק לגמרי. לא עדיף מישהו/י שאפשר יהיה לשבת בסלון ולהחליף דחקות??

בוודאי שעדיף

רק שלא תמיד זה עובד ככה. קודם כל, ברוך הבא
הקטע עם שותפים (וזה קטע מאוד חשוב) - זה שדברים אחרים צריכים להיות קודמים לחברות. יותר חשוב שהאנשים שגרים איתך יהיו אחראים, ישלמו חשבונות בזמן, ינקו, יהיו מתחשבים כלפיך - וכל הדברים כמובן חלים גם עליך מבחינתם. אחרת - לגור איתם יכול להפוך פשוט לסיוט. זה נכון שהרבה פעמים מתפתחות מערכות יחסים טובות עם שותפים - אבל זה לא מחוייב המציאות. גם מעבר למגורים עם אנשים שאתה כבר מיודד איתם לא תמיד עובד - שוב - כי מה שהופך להיות חשוב בשותפות זה דברים אחרים, טכניים יותר - של איך זה לגור עם הבנאדם. לכן אם אתה בקטע של שותפים, אז באמת יהיה מישהו בסלון (בסיכוי טוב), ולא תחזור לבית ריק, אבל לא בהכרח יקרה שזה יהיה בנאדם שתוכל לשבת איתו ולהחליף דאחקות.

למעלה