מגורים משותפים...

פאמקי

New member
מגורים משותפים...

בשעה טובה, מחר זה קורה. ענת והילה שלנו עוברות לגור יחד. המון מזל, יקרות. שבזכות צעד זה, הקשר שלכן ישתבח עוד יותר. ואתן, מה דעתכן:
בעד או נגד מגורים משותפים?
באיזה שלב של הקשר?
מאמינות בקשר המתנהל מבתים נפרדים לאורך זמן, או שזה מעיד על 'זמניות'?

../images/Emo28.gif=../images/Emo60.gif+../images/Emo205.gif

בעד או נגד מגורים משותפים?בעד מהסיבות הנכונות ....ולא בגלל חיסכון באיזה שלב של הקשר?מתי שמרגיגשים שהסיבות הנכונות יגיעו מאמינות בקשר המתנהל מבתים נפרדים לאורך זמן,כן בהתאם לזוג ולאופי מערכת היחסים או שזה מעיד על 'זמניות'? ממש לא זמניות זה הדבר הכי קבוע בעולם :) בנימה אופטימית זו אני מציע לכל זוג לעשות מה שטוב לו ומתאים לו לבנית קשר בריא, ללא קשר לזוגות אחרים.

א המון המון מזל טוב לענת והילה היקרות

כל כך יפה לראות את אהבתכן בפורום. אני בטוחה שבמציאות היא יפה אף יותר, וכעת כאשר תעברו לחיות יחדיו תחת אותה קורת גג זה יהיה תענוג של ממש! לשאלתך פאמקי יקירתי, על אף חוסר ניסיוני בתחום, אני בהחלט בעד מגורים משותפים אך מהסיבות הנכונות בזמן הנכון וכמובן שגם בתוך מסגרת זו יהיה ניתן לתת ולקבל את החופש להיות עם עצמך ולהשקיע בעצמך כשתחפצי בכך מבלי להרגיש אשמה הכל באהבה והבנה.

אוססונה

New member
מאחלת להן מזל"ט.....אני בעד!

בוקר טוב! כך צריך להיות כל "זוג". זוגתי ואני, גרנו יחד, עוד בטרם היינו "לזוג" לכל דבר וענין. באותה דירה. זה עושה לנו רק טוב. שיתוף מלא, כמו כל זוג אחר בעולם, עם עליות וירידות (העליות רבות מהירידות). לדעתי, אין לבטל את התועלת הכלכלית, של מגורים משותפים, אף אם בתחמים אחרים של הזוגיות, חלה איזו ירידה או איזה משבר. הרי, רובנו, בגילאינו, (30+) לבטח "עצמאיות". כל זוג "לסביות" אשר ממסדות את יחסיהן, אני מיד נרגשת. קורים כל מיני "קוריוזים" אשר רובם מצחיקים, כאשר אנחנו מתחלפות בינינו בבגדים, על אף שיש לנו טעם שונה. (חוץ מהנעליים....שתינו יכולות ללבוש, זו בגדיה של זו..)) אני, מאוד פדנטית ומקפידה יתר על המידה (פולניה). אך, כאשר אני רואה ריקי, לובשת את הבגדים שלי, אני מיד נמסה.... ענת והילה, מאחלות לכן רק הרבה כייף, של הביחד הטוטאלי.

a n a t i 3 3

New member
איזה חמודותתתתתתתתתתתתת

המון תודה לכולם על התגובות והאיחולים

פאמקי

New member
ואני...

ואתן, מה דעתכן:
בעד או נגד מגורים משותפים?
בעד.
באיזה שלב של הקשר?
כששתינו מוכנות (ממש לא למטרות חיסכון!).
מאמינות בקשר המתנהל מבתים נפרדים לאורך זמן, או שזה מעיד על 'זמניות'?
מאמינה שמעבר למגורים משותפים הוא צעד נוסף בקידום היחסים. אם חושבים על זוגיות כבניה משותפת לעתיד (בית, ילדים, משפחה...), מגורים משותפים הם עוד צעד בדרך.

למעלה