מגורים.. התיעצות

useless00

New member
מגורים.. התיעצות

שלום אנשים יקרים אני לומדת באת"א, שכרתי דירת חדר בר"ג עם חברי, השיכרות לבדה עולה 450$ . אני לא מתה על הרעיון שיש לי רבע שיש, שאין לי מקום לתנור ומכונת כביסה, שאני יוצאת החוצה להסתכל על השמיים ורואה רק בניינים.. את העובדה שאני צריכהלקחת אוטובוס שלוקח לו שעה להגיע או לקחת 2 אוטובוסים.ונראה לי יקר מידי בשביל מה שאני מקבלת. אז מה אני רוצה מכם? המלצה- איפה אפשר לגור הכי קרוב לאת"א אבל בזול. זו לא חיבת להיות עיר, שאם אני מחליטה להתכלבן חדר יעלה לי מקסימום כמו דירת 3 חדרים בחיפה (בכל זאת כדי לקזז את הוצאות הנסיעה שיגדלו) או אולי לנסות לקבל חדר לזוג (אם זה פשרי כשהבן זוג לא סטודנט) במעונות מילמן או ברודצקי. או שאין מה לעדות וזה מה שיש ל3 שנים הקרובות? תודה לכל מי שינסה לעודד אותי :)

את גרה בדירת חדר עם עוד בן אדם?

אלוהים ישמרני.. אני גרה בדירת חדר וחצי (או "קופסת גפרורים וחצי")..ואם היה גר איתי פה עוד בן אדם ללא ספק היה מתרחש טבח- לאחר כמה שעות... אני יודעת שיש דירות יפות ומרווחות ברמת אביב הישנה- באיזור האוניברסיטה. יש לי חברה (שלומדת איתי) ששוכרת דירה גדולה ויפה (אמנם עם עוד 2 שותפות) ממש ממש קרוב לאוניברסיטה. וגם אני, כשחיפשתי דירה- הגעתי לאזור של רמת אביב וראיתי דירה יפה וגדולה (לשותפים). לגבי מחירים אני ממש לא זוכרת, אבל אם זה מתחלק בין 2 אנשים- אפשר למצוא משהו סביר בהחלט. תבדקו בהומלס/יד 2/לוח מד"ס... ותחפשו באיזור של רמת אביב- יש שם דירות שמיועדות בדיוק לסטודנטים באת"א- אפילו במרחק הליכה מהאוניברסיטה. בהצלחה

uri80

New member
כמוני כמוך.

חדר אחד לשני שותפים זה מתכון בטוח לטבח תוך כמה שעות.

M o n a L i s a

New member
זה טבח?

אני גרה עם עוד שותפה בחדר, כאשר בדירה יש עוד כמה וכמה אנשים...תמיד אפשר להסתדר.

Pikki

New member
עד כמה שאני יודעת

הדירות מסביב לאוניברסיטה (לא קו ראשון אבל בבניינים היותר ישנים שנבנו ברמת אביב) פחות יקרות מאלו שמרכז העיר... כשאני חיפשתי דירה היו אופציות למגורים ליד האוניברסיטה וממה שזכור לי הן היו זולות יותר מאלו שבמרכז..

useless00

New member
הדירות היחידות שראיתי באזור..

היו בהדר יוסף.. והן היו ממש צריף.. אני צריכה שפלדלת תגן עלי :) חשבתי אולי על הרצליה.. ב50$ יותר לחודש אפשר לגור ב2 חדרים כמו בני אדם.. כמה זמן זה מהרצליה לאונברסיטה באופניים :) ?

הייבי

New member
לא משהו פשוט לרכיבה

אלא אם את במקרה רוכבת מקצועית או משהו כזה. מהרצליה (ונניח שמדובר על האזורים הקרובים להרצליה פיתוח) מדובר על כרבע שעה נסיעה ברכב, ככה שבאופניים לא מדובר על "קפיצה קטנה".. בוודאי שיש גם ימים של גשם/חמסין וכו'.. מה שכן, שווה לך לבדוק על המסלול של 501-502 של אגד שמגיע דיי קרוב לאוניברסיטה, מה שיאפשר לך אוטובוס אחד בלבד. וגם מצטרפת להמלצה של רמת אביב הישנה. חבר שלי שוכר ברידינג דירת שותפים עם עוד שותף אחד במחיר סביר.

idanshaf2

New member
חחח אשכרה ארץ נהדרת...

מזל שאין לך איזה קיפוד ודובה שם...

למעלה