מגורים ברעננה

ATAF151

New member
בכל עיר יש גם פוליטיקה

אין עיר או אולי אפילו קטע קטן מרחוב אחד בארץ שלא תמצאי בו אנשים שמעוניינים בהחלפת ראש העיר. גם לראש העיר הקודם שהיה גם מאוד כריזמטי וקיבל אחוזים עצומים בכל מערכת בחירות, היו מתנגדים חריפים מאוד, אין מה לעשות זוהי הדמוקרטיה. אם את מחפשת עיר ש 100% מתושביה מהללים את העיריה - אז לצערי לא תמצאי כזו.

gabiskon

New member
הכל נכון

אך לא רלוונטי. השאלה מה מצב העיר בפועל, גם ביחס לעבר וגם באופן אבסולוטי. ביחס לעבר מצבה מדורדר עד לבלי הכר. אבסולוטית מצבה עדיין סביר, בדרך למטה.

ATAF151

New member
הנתונים הרשמיים האוביקטיביים אומרים אחרת

בכל תחום, חינוך, נקיון, מנהל כספי, מוכנות לאסון וכדומה רעננה יוצאת במקומות הראשונים עם פרסים.

המעבר לרעננה הוא אחת ההחלטות הטובות שעשיתי אי פעם. אני אומרת את זה הן כאם והן כתושבת.

3718

Member
האם שם יודעים שאת\ה ממליץ לאנשים לא לגור פה?

האם שם יודעים שאת\ה ממליץ לאנשים לא לגור פה כל עוד חופרי ראש עיר? ברור לך שאם אקח את אמירותיך לקבוצת הפייסבוק האופוזיציונית הזו כולם שם יתקוממו נגד אמירותיך האלו בפורום הזה? אופוזיציה רצינית לא תשמיץ את כל רעננה ואוכלוסייתה רק כדי להחליף את חופרי. ומה שקובע איכות חיים בעיר זו בסופו של דבר האוכלוסייה.

מניסיון של 18 שנה: את משלמת שקל לעירייה-מקבלת

3 בתמורה, זה לא מובן מאליו בכלל! העיר ירוקה, מטופחת, וכן, תמיד יש מה לשפר ומשפרים. רעננה נחשבת עיר יקרה, האכלוסיה שלה חזקה ובעירייה יודעים זאת. איך אני תמיד אומרת: זה כמו לגור במלון 5 כוכבים וכשהמגבת שלך מתלכלכת את מצלצלת (לעירייה) ובאים להחליף לך את המגבת כי זה מה שחסר לך. ילדיי תודה לאל בגרו פה, לא היו מעורבים לעולם באלימות בבית ספר. תושבי רעננה מפונקים מידיי אולי כי התרגלו לאחרת. אני גדלתי באילת ואני יודעת בוודאות שכל מה שמעניין שם את העירייה זו התיירות וכל מה שמתלווה אליה. והעיר זקנה, מוזנחת, מתקלפת! לכן אני תושבת עם הערכה גדולה יותר לעיר ולעומדים בראשה
תגידי לבעלך: וואלקם הום, ותתחילו לארוז

gabiskon

New member
אין דין 12 השנים הראשונות כדין 6 השנים

האחרונות. מה שחשוב למי שמעוניין לעבור הוא השנים האחרונות. תושבי רעננה באמת התרגלו למצב שונה, ואם את משווה לאילת יתכן שאפילו היום מצבך משופר. עבורנו זו הרעת תנאים.

סתם לידיעתך: שם היתה לי דירת גן שלי, פה אני

משלמת 7000 ש"ח שכר דירה על דירת גן. אז מבחינתי שיפרתי את איכות חיי כי באתי לפה עם כל המעלות שיש בעיר הזאת! לא מצליחה להבין את המירמור היומי שלך שזועק מתוך תשובותייך פה בפורום, על העירייה ועל העומדים בראשה, רעננה היא לא חתונה קתולית, לא טוב לך עד כדי כך...עברי לעיר אחרת! רק שם אולי תוכלי להבין כמה טוב פה!

gabiskon

New member
חשבתי שהבהרתי זאת,

קראי שוב את המשפט האחרון של תגובתי הקודמת.

זה כאילו לדבר עם הקיר

בפועל העיר התפתחה בשש השנים האחרונות, וההשקעות בחינוך - אין כדוגמתן גם בשנות ביילסקי. אבל כשבנאדם בא עם אג'נדה, הוא לא בא לשוחח אלא לזרוע דיסאינפורמציה בשירות אותה אג'נדה. אין טעם לנסות לדבר אתו.

gabiskon

New member
כאשר אדם מודה שהוא בעצמו היה אחראי על חלק

מ"התפתחות" העיר בשנים האחרונות, קשה לצפות שיהיה פתוח לביקורת.

Citizen Y

New member
באת לפה (מאילת) עם כל המעלות שיש בעיר הזאת

את רומזת שלרעננה יש יותר מעלות מאילת? נראה לי שדני רופ לא יסכים

למעלה