מגורים בקומה ראשונה.

מגורים בקומה ראשונה.

מצאתי אחלה דירה, אבל השיקול שלי אם להכנס שזה קומה ראשונה. אני מודה שיש לי "טראומת-פורצים" לאחר שבימים שהייתי גר בת"א גילחו לי את הווידאו ו...קומקום חשמלי...
(נשבע לכם) הבית מסורג, אבל יש את עניין הנחשים, ג'וקים וכל הסאפארי כי מסביב לבית יש גינה. אם מנקים אותה ומסדרים אותה יכול דווקא להיות אחלה. מה אתם אומרים, קומה ראשונה, מומלץ?

1255815

New member
מצויין שהבית מסורג!

אני גרתי בבית קרקע עם "טראומת מחבלים" אחרי שתפסו אחד כזה בגבעה מול החדר שלי
(וחלון אחד לא היה מסורג אצלי!!!) לגבי נחשים (עוד טראומה...) קח שן שום טריה ותעבור איתה מסביב לכל החלונות והדלתות, זה עוזר! נחשים לא סובלים שום, וגם אם אתה לא מריח אותו- הם כן מריחים ולא נכנסים, זה מחזיק מעמד לתקופה דיי ארוכה (כמובן שצריך לשים שוב אחרי נקיונות
) שמעתי סיפור ממקור ראשון על מישהי ששמה שום ביציאה למרפסת, וכשהגיע נחש הוא לא מצא דרך להכנס לבית
ג'וקים- ריסוס, דוחה יתושים, קוטל יתושים... (השכנים עוד יחשבו שפתחת מנגל בשלוש בלילה
) מעולם לא גרתי בבניין (אם נוציא את בית החייל...) אבל הקומה הראשונה תמיד תקבל אצלי מקום של כבוד
וסתם נראה לי שזה פחות לעלות במדרגות/ לחכות למעלית... לא?

יש פיתרון פשוט

אבל לא בטוח שתאהב אותו... אני הייתי שוקלת לאמץ
, כמובן אם אתה מוכן להקדיש לו את השנים הקרובות בחייך. גינה מסביב לבית זה נחמד, כי זה אומר שהחתול יוכל לטייל ולעשות שם את הצרכים שלו, ובינתיים בשביל שלא ישתעמם הוא יטפל בנחשים ובג'וקים. אגב, אתה לא חייב להכניס חתול לתוך הדירה שלך, אתה יכול להסתפק בלהניח קערות עם מים ואוכל לחתולי הרחוב, והם כבר יטפלו במזיקים.

1255815

New member
גם טוב,

רק שלא יכניס לתוך הבית את נחשי השעשוע שלו, כי זה כבר קרה לנו כמה פעמים

כל עוד הוא מכניס אותם מתים

לי זה לא משנה. אגב, יש לזה הסבר מאוד פשוט - החתול מודע לכך שאת ציידת גרועה, והיות שהוא אוהב אותך ורוצה שתדעי את זה, הוא מביא עלייך את הצייד שלו. מי אמר שהם לא חכמים...

למעלה