מגורים ביחד

מגורים ביחד

ניסיתי למצוא לאן לשרשר ולא הצלחתי, אז סליחה

אני די סמויה בפורום, על אף שמבחינתי זה סוג של "פורום הבית"

ונראה לי מתאים לשאול כאן

אני ובן זוגי חושבים ורוצים לשכור וילה או בית גדול עם חצר של דונם עד 2 ביחד עם עוד 3-7 אנשים.
יהיה נחמד אם יהיה שם לפחות עוד משפחה אחת (הגדולה שלי בת 3, והקטנה/קטן עוד בהתהוות
), וגם נחמד אם הבית יהיה טבעוני, הגינה כמובן אקולוגית ושופעת, מטבח משותף, בקיצור קומונה.
הכוונה שלנו היא להיכנס לבית באיזור נובמבר הזה, ולהיות בקומונה הזאת מינימום שנתיים.

אז אם נשמע מתאים לכן/לכם, או לחבר/ה (ממש ממש ממש מחפשת לחיות עם עוד אמא וילדים. הכיון שלי הוא חינוך ביתי) אני אשמח שתצרו קשר

ליבי - 0584655075
יואל - 0503094212

יום טוב ורגוע

בנתיים אני לא מצליחה למצוא עוד משפחה

אני מתכוונת לגדל את הילדה בחינוך ביתי (לא נכנסה למסגרת עד כה), והרעיון לעבור לקומונה מהישוב הדרומי הנידח שאני גרה בו, הגיע כדי לענות על מענה של בדידות חברתית..לי, לה.

אני יודעת שאפשר לעבור לגור במקומות שבהם יש קבוצות חינוך ביתי פעילות - אני פשוט לא מצליחה למצוא מקומות עדכניים כאלה (שהם לא ירושלים, שבה, גם אם אגור עם עוד 20 איש, לא אצליח לעמוד במחיר הדירות שם
)

באמת מבאס

נסי לכתוב בקבוצת "מאמאטבע" בפייסבוק, שם יש הרבה מאוד גולשות פעילות וגם יוכלו להעביר את הפנייה הלאה.
באתר "באופן טבעי" אם הוא עדיין פעיל (אין לי מושג...)
וגם את יכולה לפנות אל "עץבעיר" שמרכזים פעילות אקולוגית בכל מיני מקומות בארץ, גם שם אולי תמצאי שותפים.

זה רעיון לא שגרתי, שאת מנסה ליישם במקום שהוא לא הכי טבעי עבורו, ובהחלט נדרשת סבלנות ליישום שלו. מקווה שתצליחי

שונצו

New member
אני מכירה מישהי שאולי תרצה,

אז אתן לה את הטלפון שלך (לא מפחיד אותך לרשום שם וטלפון בתפוז?...)

baraline

New member
האתר באופן טבעי עדיין פעיל למיטב ידיעתי

נשמע נחמד מאוד וגם אני אשמח לשמוע חוויות למקרה שזה יצא לפועל :)
אולי אפילו תוכלי לתעד את העניין בבלוג...

בהצלחה!

למעלה