מגורים בהולנד

danyo

New member
מגורים בהולנד

היי לכולם, כמו שראיתם בהודעות האחרונות, עוד מעט מגיעים. הבעיה, לא יודעים אילו אזורים טובים יותר ופחות למגורים. אז ככה, כמה דברים: 1. הכי חשוב שהמקום יהיה בטוח ולא מפחיד להסתובבות בשעות החושך. 2. מקומות שמקבלים כלבים בשמחה. 3. מרכז העיר או טיפה יותר רחוק- מה עדיף??? אנחנו לא יודעים. 4. קרוב לתחבורה ציבורית. הכוונה שלא ניהיה "תקועים" במקום שלהגיע אליו וללכת ממנו זה סיפור בתחבורה ציבורית- אם יש כאלה מקומות. (תמיד יש מקומות מרכזיים יותר ומרכזיים פחות גם בקריטריון זה). 5. איפה כל הישראלים גרים? איך שם? אשמח לקבל חוות דעת ושמות של שכונות ורחובות בהם כדאי לחפש. לגבי עלות, לא להייחס כל עוד- הכוונה לאזורים עם דירות 2-3 חדרים. תודה רבה, דן

ayala26

New member
באיזו עיר?

באמסטרדם או בפריפריה? 1. לא כל כך מכירה את אמסטרדם בשעות הלילה (חושך עוד מעט יהיה גם בשש בערב...) 2. בכל המקומות מקבלים כלבים בשמחה. אני לא מכירה מקום שאין בו כלבים. 3. באמסטרדם כל מקום קרוב לתחבורה ציבורית. אני גרה בפריפריה. בעיר שנקראת purmerend שבה גרים די הרבה אמסטרדמים שמאסו בעיר הגדולה.. מפורמרנד קל להגיע לאמסטרדם בתחבורה ציבורית בכל שעות היום (ויש גם אוטובוסים בלילה) וגם בסופי השבוע. בתוך העיר יש גם אוטובוסים אבל אני אישית הייתי מעדיפה אופנים בעיר שלנו (אבל הבן שלי עדיין מפחד..) אנחנו לא גרים במרכז העיר אלא בדרומה אבל זה כ-15 דקות נסיעה באוטו או אוטובוס ממרכז העיר וכ-20 דקות באוטובוס לאמסטרדם. בפורמרנד אוהבים כלבים וגם בטוח פה בשעות החושך. בלילה ממילא אין לי מה לחפש בחוץ.. אבל לפעמים אני שומעת אנשים שחוזרים מאוחר מהעבודה והולכים ברחוב. נראה לי שבטוח. יש בפורמרנד גם בנייני דירות אבל אני גרה באיזור של בתי קרקע (בתי שרשרת) אז אני לא יכולה להמליץ על רחובות אבל השכונה שבה אני גרה מאוד שקטה, בטוחה, ירוקה מאוד, המון מים ומקום טוב לילדים. אני יודעת רק על ישראלית אחת חוץ ממני שגרה פה.

danyo

New member
כמה עולה?

כמה עולה באזור שאת גרה בו? מה זה, בתים פרטיים כאלה עם גינה? פרטים בבקשה על האזור... תודה רבה

ayala26

New member
אני לא מכירה בתים להשכרה

באיזור בו אני גרה - בעיר purmerend שהיא מרוחקת כ-30 ק"מ מאמסטרדם רוב האנשים קונים את הבתים. מצרפת לך קישור לשני בתים למכירה באיזור: http://www.woonactueel.nl/N012214/detail.php?choice=fotos&id=696d6b6a66676b39&prijs_van=&type=&wtype=EENGEZINSWONING&option=&top=0&style=lijst&pandtellertotaal=5&plaatsen[]=PURMEREND&time=1191525910&hash=9e309c6361f63d3fcc95ea48219ed4ef http://www.woonactueel.nl/N012214/detail.php?choice=fotos&id=6665636a6c6a6b34&prijs_van=&type=&wtype=EENGEZINSWONING&option=&top=0&style=lijst&pandtellertotaal=3&plaatsen[]=PURMEREND&time=1191525903&hash=50718ec86c8fb8d7d6f7ae7b305ed014 תוכל לראות שהמחירים נעים בסביבות ה-200,000 יורו.

למעלה