מגורים בבוסטון

sharonr5

New member
גם אני! :)

טוב, עוד שנה, אבל עדיין....

מה שלומך? עדיין בבוסטון? כן, זה אכן הסקוטי שפגשת, ולהגיד סקוטי/אירי זה כמו שישאלו אותו אם הוא התחתן עם ישראלית/ערביה :)

התחלנו להציץ במחירים בסביבות ה-2500, וניראה שנוכל לסחוט משהו סביר. אנחנו לא בלחץ על גודל, יותר שלא יהיה מגעיל ומטורף כזה... ניראה לי שנעלה את התקציב ולא נגור רחוק. מקווים למצוא משהו באיזור east Cambridge. אבל ניראה :)

יש לך המלצה למתווך? אם גם המשכיר לוקח מתווך, זה אומר שאני צריכה לשלם גם את שלו וגם את שלי?

BigMatilda

New member
איזה בוסטון, אנחנו כבר 3.5 שנים בניו יורק!

אני עושה פוסט בקולומביה. אנחנו מבקרים בבוסטון מדי פעם, למרות שכמעט כל מי שהכרנו שם כבר עזב... תתכונני לזה דרך אגב. זה יכול להיות קצת מבאס שכל מי שפעם היה החברים מבוסטון עכשיו מפוזר ברחבי הגלובוס (אבל אולי בתואר ראשון זה שונה)
אנחנו בזמנו עבדנו עם איזה מתווכת מ-coldwell banker על מאס אוו בין פורטר להארוורד, בעיקר כי דוד שלי הכיר אותה וביא אותו אז היא לא דרשה יותר מדי ערבויות... אבל לך כבר בטח יש קרדיט היסטורי וסושיאל אז זה יהיה יותר פשוט מאשר דנדשים שהרגע נחתו כמו שאנחנו היינו.
ולגבי ישראלית/ערביה: את בעלי כל הזמן שואלים איפה נפגשנו, לאור זה שהוא ישראלי ואני שוויצרית/הולנדית/גרמניה/בעיני-המתבונן... וד"א השותף שלי למשרד הוא אירי מקסים אז זה לא היה בשליליות!

למעלה