מגוחך......

מגוחך......

הרגשתי שאני בכל זאת חייב לבדוק את spellsandmagic, ופשוט מגוחך... הכל רשום שם בצורה חפיפניקית שכזאת, הכל ממוסחר שם (מפחיד או מגניב), יש שם דברים לא נכונים (אפילו הפנטאגראם ההפוך שמצוייר שם מצוייר עקום). בקיצור, אתר מאוד לא מומלץ להתחיל ללמוד - המון טעויות ושטויות. מצד שני, מי שכבר למד ויודע, יכול אולי למצוא שם איזה משהו שאפשר ללמוד ממנו. זאת דעתי על spellsandmagic אתם רשאיים לחלוק/להסכים איתה.

shabaz

New member
אז...

מה שכתוב שם על הפנטאגרם ועל הרחקת שדים ורוחות רעות זה שטויות? שבז

nepthys

New member
סביר להניח שיש לבנאדם

מקור כלשהו, ושהוא לא ממציא שם שטויות. אבל עדיין, עדיף לקחת את כל מה שכתוב שם לא ברצינות מלאה..

holy_sheep

New member
נו באמת... האתר ממש מדהים

אני חייבת לחלוק עליך (oh grait one), האתר הזה ממש טוב, במיוחד למתחילים. הוא מלא בהסברים שקל לקרוא, ויש בו כל מיני דברים מגניבים שבדר"כ לא מדברים עליהם לפני שלב מסויים בידע מיסטי... אני מסכימה עם כל אלא שחושבים שצריך ללמוד לשחות לפני שקופצים למים, אבל חייבים להתרטב כדי ללמוד משהו... האתר נורא נחמד, אמנם הוא ממוסחר, אבל אם לוקחים ממנו רק מה שרוצים- הוא ממש ממש ממש טוב!!! אני הצעתי אותו למיליון אנשים אחרים, וגם הם התלהבו! לכן אני מתנגדת לכל הזרם שיוצא כנגד ה"מיסטיקנים המתלהבים" באשר הם. יש לזה פן רציני שחיים מיום ליום.... אבל לפעמים אפשר להתנתק מזה... ולהינו קצת... והנה אמרה אחת ואחרונה: תהנו קצת- יש לכם כל כך הרבה אמצעים לעשות כן- תדאגו לאיזון ולהרמוניה ביום אחר... כסבשתכם האחת והיחידה...

כבשה יקרה.......

אין לי משהו נגד להינות, או נגד לעשות קצת כיף.... אבל את לא תזרקי מישהו ללב ים, מלא כרישים כשהוא לא יודע לשחות, את אולי תתני לו להיכנס לבריכה מקסימום לאגם רגוע (וגם אז רצוי בליווי מציל) כמובן שאם את יודעת מה לקחת, מה נכון ומה לא נכון, את יכולה ללמוד מהכל... אבל לא הייתי ממליץ לך להסתמך על אף אתר כזה, וההתלהבות מאתרים כאלה מונעת ממך אחרי זה לקרוא אתרים רציניים.... וזה בעייתי במיוחד למישהי שהתחילה ללמוד ובעלת פוטנציאל א-ד-י-ר כמוך. זו עצתי אליך (את יודעת מה אני בשבילך) תחליטי אם לאמץ אותה או לא, ואל תמליצי לאנשים אחרים על האתר הזה!!! אני יכול לנחש למי המלצת וגם היא מתחילה... אל תהרסי את הפוטנציאל שלך ושל אחרים. אני משער שתלמדי בדרך הקשה בסופו של דבר, אבל אני סומך עליך.

nepthys

New member
תראי,

הדברים שכתובים שם כתובים מנקודת מבטו, והוא עסוק כל הזמן בלהסביר לך שנקודת מבטו היא הכי צודקת ונכונה - זה דבר שחייבים להימנע ממנו. חוצמזה, הדברים שם הם לא דברים שנותנים לך בסיס לכישוף אלא פשוט בסיס לאיך לספר לאנשים שטויות שעושות רושם. אבל שוב, לא עשיתי מחקר מעמיק, ואולי פספסתי שם את הפואנטה.. עדיין, כאדם שמתעסק במאגיה אתרים כאלו מעליבים אותי.

Justin Angel

New member
אמממ...

בתור התחלה אין שום אתר אפילו סביר בעברית בנושא מג´יק. ואתר טוב למתחילים באנגלית , למאגיה וכישוף, הוא: www.wiccan.com

Justin Angel

New member
הממ...

בתור התחלה, אם את כבר מנסה לעשות רושם, ולהרשים אותנו בידע הנרחב שלך באנגלית בשלוש מילים שלמות, אז לפחות תדאגי לאיית את כולם נכון. כותבים great ולא grait. "הוא ממוסחר, אבל אם לוקחים ממנו רק מה שרוצים- הוא ממש ממש ממש טוב!!! " זה כנראה המשפט הכי טיפשי ששמעתי במשך 10 דקות וזה כבר באימת הישג. מה זה משנה מה את רוצה? זה שאת רוצה את הכתבה הזאת , זה לא אומר שזה נכון! אני באופן אישי בעד לקחת חבל מאוד גדול , לעשות הרבה לולאות , למצוא הרבה עמודי תלייה ולתלות את כל ה"מיסטקנים המתלהבים". אנשים כאלה (כמוך) מוציאים לאנשים כמונו (כמוני) שם רע! חד וחלק. תראי לעזעזל כמה את מתלהבת מהאתר דפוק אחד! ושאני אומר דפוק אני מתכוון דפוק! לפחות באתרים וויקאנים ,או כמעט כל אתר אחר בנושא, הכוונה גם טובה למרות שהביצוע כושל , אבל לפחות הם יצאו ממטרה טובה. האתר הזה יצא מרעיון רע והמשיך לביצוע גרוע. זה ש"קל לקרוא אותו" לא אומר הרבה. גם קל לקרוא ספרונים! (למעשה אני דווקא אוהב ספרונים , אבל נשאיר את זה לפעם אחרת) חוץ משמונה הסיבות למה לחשים נכשלים , כל האתר הזה הוא טעות אחת גדולה. הן מבחינת התוכן , והן קיומו הכללי.

למעלה