מגוון שאלות

anony3

New member
מגוון שאלות

היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה שאלות 1) לכמה פעולות I\O בשניה מגיע דיסק scsi ultra320? 2) קצת מידע על disks policies, על win2003 ent, על מגוון האפשרויות והסיכונים המשולבים... 3) יש לי מחשב בWG שכל פעם שאני מבקש להתחבר אליו הוא מבקש סיסמא לguest איך אני פותר את זה? מנסה להתחבר עליו גם ב-\\ וגם דרך network places. יש לי מחשב נוסף בWG שלא דורש כלום...יש רעיונות? (דא כולם XP) תודה רבה

operandx

New member
אולי מכיוון שאתה משתמש ב >>

Simple File Sharing על מחשב היעד?

anony3

New member
מדובר בתחנת עבודה

דיפולטית לחלוטין דבר לא שונה בה... יש לך רעינוות איפה אפשר לחפש נקודות? בדקתי FW בדקתיGPO בדקתי Security issues.. כיוונים?

ניהול משתמשים

כאשר XPP נמצא בWG יש כל מיני הגדרות דיפולטיות שרצוי להרוג. הראשונה שבהן היא הדרך של ניהול משתמשים ומניעה של GUEST (שלדעתי הוא סתם יוזר נוראי- אבל זו דעתי האישית) בנוסף הייתי מציע לך לבדוק טוב את הGPO ויותר בספצפיות את הSecPol לרוב הפתרונות יהיו איפשהו שם. עוד דבר אחד מעצבן שיצא לי להתקל בXP לפעמים (לא תמיד): יש לכל מחיצה את הSecurity Tab שלה, ויש הגדרת Permissions בTAB של יצירת השיתוף - לעיתים הם לא מסתנכרנים ביניהם ואז יכולים לקרות דברים משעשעים. דוגמא קלילה שקרתה אצלי - אדם לא יכל לגשת לשיתוף מסויים אבל יכל לגשת לתיקייה בתוך השיתוף בלי בעיה. דרך צלחה.

TheJoCKeR

New member
לא שהם לא מסתנכרנים

הרשאות הגישה נקבעות ע"י שילוב Share Permissions ו Security Permissions ואז לפי החמור מבינהם... לדוגמא: אם בהגדרות שיתוף יש READ ובהגדרות אבטחה יש FC למשתמש X אז משתמש X יכול לראות לקרוא ולהריץ את הקבצים בתיקיה הנ"ל - כלומר הוא לא מקבל Full Control למרות הגדרות האבטחה ובגלל הגדרות השיתוף... טוב, לא נפתח פה כיתת לימוד... גם לספרים או כמו שנכתב בעבר RTFM

ניסיתי לעזור לבנאדם

ולא להשחט ע"י מישהו שהוא כנראה גאון הדור וזה פוגע בו שמישהו יעלה רעיון פשוט.

ezaton

New member
אלפים ועשרות אלפים.

תלוי בעומס. לפש iops או io per second עבור דיסקים

anony3

New member
מה הגבול הבסיס?

דיסק אחד בכתיבה לבד, רק ראש אחד לאיזה מהירות הוא מגיע לפני שהוא מתפוצץ? כלומר מתחילים להמלא לו התורים מעבר למה שהוא יכול לקרוא...

TheJoCKeR

New member
יותר פשוט

תפתח Internet Explorer, כנס לכתובת www.google.com ותחפש את הדיסק המדובר
כל דיסק עובד עם כמויות שונות של מידע ובצורה קצת שונה. בדפי המידע של החברה שמיצרת את הדיסק יש את כל המידע הנחוץ ואם עדיין חסר לך נתון, תמיד ניתן לפנות לנציגי החברה בדוא"ל - יותר מהר ויותר פשוט מלפוצץ את תפוז בשירשורים חסרי תכלית
יום טוב

למעלה