מגה פישול

מגה פישול

חבר'ה.. לא יודע מה קורה במגה אבל היום היה לי אירוע מאד חמור.. יום חמישי כולם נוהרים למגה וכל בקבוקי החלב האדום(1%) של ה-2 ליטר תאריך תוקפם נכון ל-22.2 והיום 23.2 תעצבנתי.. היו שם 15 בקבוקים 14 עם תאריך של 22.2 הסתכלתי במעדנים חשכו עיני תאריך תוקפם הוא היום 23.2 כלומר מי שקונה מחר זה אמור להיות כבר לא טובאו במקרה הטוב אולי הרווחנו משהו.. תפסתי במקרה מפקח והוא ככה בנימה של "תעזוב אותי" פטר את עצמו..ואז עלה בדעתי רעיון העברתי מסר מאחד לשני שהתאריך לא טוב וראה זה פלא תוך 2 דקות כולם החזירו את מה שלקחו בחלב..ואני ברחתי משם..לחץ ציבורי עובד..תזהרו.. תבדקו את תאריך תוקפם של בקבוקי החלב בכל מקום.. כדאי..לא לפחד לצעוק.. אנחנו הצרכנים..

מסכים בכל מילה.. הכוח הוא שלנו..

ומעצבן מצד הנהלת מגה שזאת התגובה של העובדים..

מיקלול

New member
גם לי היתה חוויה מענינית במגה אתמול

הגעתי לקחת גבינה צהובה במשקל. ונאלצתי לקחת מספר כמו בקופת חולים ולעמוד בתור עד שיגיע תורי. אני לא שמעתי על דבר כזה בסופר. הם בהחלט הפסידו אותי בשלב הזה. מה שעוד יותר גרוע, הוא שמהקניה שלי בשבןע שעבר הם הספיקו לעלות את המחירים על אותם מוצרים ועל אותם מבצעים. אבל הכי גרוע שכשבאתי לקחת משהו מהקופה הראשית, אחת הקופאיות התקשרה ואמרה שהיא עוד לא יצאה להפסקה, הקופאית הראשית אמרה" אף אחת עוד לא יצאה להפסקה" נשמע לי רודני משהו. אני זוכרת שמישהי דיברה על כך בעבר כאן, כנראה שהיחס לא השתנה.

amub

Active member
עכש'ו תורי

אתמול הייתי במגע פעם שניה מאז שהיא נפתחה.בעבר פורסם כאן על חיובים לרעת הלקוח בחשבונית וזה בידיוק מה שקרה לי.על ג'ל גילוח היה מחיר של 12 ש"ח ובחשבונית 19 ש"ח.תפוזים וקלמנטינות עברו בקופה שניהם תחת מחיר של הקלמנטינות,כשהתפוזים זולים יותר.הכל הוחזר לי בקופה הראשית אבל זה רק מראה איך העסק מתנהל שם.

בארה"ב זה רק עם מספרים

ואף אחד לא מתלונן..עומדים יפה בתור כולם מקבלים הכל בלי שום בעיה.. על זה דווקא לא הייתי בא בטענות.. מה שכן חוצפה זה היחס של הקופאיות..זה כמו הפקידות בחברת חשמל.. שבדיוק שהתור שלך מגיע עם המספר תמיד הפקידה תודיע שהיא עכשיו בהפסקת תה..ותעשה זאת בדיוק מול הפרצוף של האזרח שעמד יפה בתור איזה חצי שעה ובזבז זמן יקר... אגב כך עוד סיפר על מבצע.. כשהייתי מספר לסבא שלי ז"ל על מבצע הוא היה שואל אז מה המחיר הרגיל? בלי בצע 40 ש"ח עם מבצע 50 .. שבוע טוב

מיקלול

New member
מעניין למה? אולי השיטה היא, לא רק

לא לקנות במקומות יקרים אלא להפגין ולנסות להשפיע? נקודה למחשבה

לא, מה שקורה זה שהם

מעלים פה ומורידים שם, ויעשו כך מדי חודש בערך, עד שאנחנו נפסיק לשים לב למחירים ונבחר לנו מקום אחד קבוע לקנות בו. זה תרגיל ידוע..... ואני לגמרי לא מתבדחת. אבל לגבי מגה. יום אחד קניתי במגה והייתה חברה שיצאה במבצע של מוצר שלישי בחינם והיה כתוב שם:שלישי בחינם* *הזול מביניהם. לקחתי שלושה מצרכים, שניים זהים ואחד שונה. הקופאית אמרה לי שרק אם זה אותו מוצר זה ייתכן. אמרתי לה שזה לא הגיוני אם כתוב "הזול מביניהם". היא עיפעפה לי בעיניים מלאות רימל והתעלמה. רגזתי וביקשתי שתבטל את הקנייה. נאלצתי ללכת לקופה הראשית לבטל, לקבל החזר, ושם הייתה עוד קופאית שטענה שהקודמת צודקת, ועיפעפה אלי בריסים מלאי רימל כחול. כשניסיתי להסביר לה ענתה לי: גברת אני עסוקה ואין לי זמן אליך. ביטלה לי את הקנייה, וכשיצאתי ראיתי שעשתה טעות וביטלה כך שהם הרוויחו לא מעט כסף. חזרתי כבר רותחת לגמרי [תאמינו לי שבעלי היה צריך ללכת לידי ולהרגיע אותי שזה תמיד קורה ולא לכעוס] והייתה שם מנהלת ולא קופאית שהציבו. נתתי לה לתקן את הביטול וסיפרתי לה למה ביקשתי לבטל קנייה. היא בדקה במחשב [מה שאף קופאית לא עשתה כמובן], ובין רגע בקשה ממני סליחה, והציעה לי לחזור ולקנות . אמרתי לה את האמת, שאין לי כוח לחזור על הקנייה. היא התעקשה לתת לי לפחות את המוצרים שהיו במבצע, חינם..... ושמעתי מנהלת אחרת משוחחת עם הקופאיות.....והיא שוחחה איתן בנעימות רבה, ולא, לא ראתה ששמעתי כשהעירה להן. מצטערת. מי שהנהגו שם באווילות ובגסות היו הקופאיות. המנהלות היו שתיהן אדיבות אלי ואל הקופאיות.

לי היה סיפור עם תמחיר במגה

לפני שבועיים בערך הלכתי למגה וראיתי מבצע בפיצות של 2 ב- 24.99 אבל על האריזה של הפיצה עצמה (שבה היו 2 מגשים) היה כתוב 9.99. מה תבינו? אני הבנתי שכנראה צפוי לעלות לי שני המגשים 20 ש"ח כי אומנם מבצע מבצע אבל הוא יותר יקר מהמוצר היחיד. הגעתי לקופה ולהפתעתי לא כך היה אכן חיבו אותי ב- 25 ש"ח וכשהבהרתי לקופאית שאין פה מבצע אם כל אחד עולה 10 ש"ח אז המבצע יותר יקר ואני לא רוצה מבצע רוצה לקנות כל אחד בנפרד... לאחר ויכוח ארוך, וכאן המקום להודות לכם הלקוחות שעמדו בתור ועודדו אותי להמשיך את הויכוח, אכן שילמתי רק 20 ש"ח על שני המגשים. וסיפור נוסף שהיה לי לפני כחודש וחצי - קניתי פרמזן מגורד במשקל (או כך לפחות היה רשום על האריזה) ולהפתעתי כאשר פתחתי את האריזה היה בה בליל של גבינות החל מבשן ועד לגבינות לא מזוהות אחרות (בקיצור שאריות) מאוד מאוד מאכזב. וזה אחרי סיפורים שהיו לי עוד בשבוע הפתיחה ושוחחתי עליהם עם מנהל הסניף.. פשוט מאכזב!! כי המחירים לא כאלה זולים. אז מודה שאני חזרתי לרמי לוי, ומידי פעם לגיחות בודדות ולמוצרים בודדים אני מגיעה למגה. שתיהיה לכם שבת נפלאה ואוכל לרוב בי אילת

../images/Emo6.gifבישראל מבצע?

מזכיר לי את הסיפור שאבי ז"ל תמיד היה מספר שיש מבצע נהדר בסופר.. על כל קנית 5 חבילות מקרוני מקבלים מקרוני אחד חינם.. להתווכח בסופרים כאלה זה בזבוז זמן צריך להעביר את זה ללחץ ציבורי מיידי ואז הם מרגישים את נחת ידו של הציבור..לא ויכוחים לא כלום רק לחץ..

ועוד מגה...

המקרר של המוצרים באגף ה"מוצרים הטבעיים" היה הערב הרבה מעל -21 המעלות כפי שצריך. כל הפיתות נטולות הגלוטן שרצינו לקנות היו מופשרות, וכנראה גם שאר המוצרים. את רוב המוצרים צריך לזרוק כנראה. הערה ניתנה למוכרת. מה יקרה הלאה תלוי רק בה. אני אדיר רגלי משם בימים הקרובים. איכשהו אני לא סומכת עליהם...

למעלה