מגה טרייד נוסף שנסגר ממש הרגע

SHNIK

New member
עוד טרייד של השניה האחרונה

ג'ראלד גרין לרוקטס בתמורה לקירק סניידר ובחירת סיבוב שני עתידית, כך התפרסם שניק.

SHNIK

New member
עוד אחד, די שולי

טרייד שולי בין שתי קבוצות צפון מערביות : הנאגטס שולחים לבלייזרס את וון וופר (כן, זה ממקדונלדס...) בתמורה לטורין גרין, השאלה המתבקשת היא האם הנאגטס שחיפשו רכז מצאו אותו דווקא בצעיר המוכשר, הגייטור בדימוס?, מעניין... שניק.

Itai7

New member
טרייד משולש לפני דדליין אירע!!!

שיקאגו מקבלת את לארי יוז ודרו גודן. סיאטל את איירה ניובל, כריס דוהן וסדריק סימונס. קליבלנד את ביג-בן, דלונטה ווסט, וולי שרביאק וג'ו סמית'. דעת המומחים?

cache

New member
טרייד טוב לקליבלנד

מה בדיוק שיקאגו מתכננים לא ברור לי, אולי הם שואפים להיות הקבוצה הראשונה עם עשרה שחקנים באותה עמדה. הטרייד הזה יותר מהכל מסמל את כישלונה של הבולס בבניה המחודשת שלה, וואלס היה אמור להיות הבורג המרכזי שמשלים את הפאזל המחודש של הבולס, הטרייד הזה הוא הודאה בכישלון. אני חושב שהמרוויחה הגדולה מהטרייד היא קליבלנד, אומנם לא כלים סופר התקפיים, אבל דנטה ושרביאק הוכיחו בעברם שהם יכולים להיות שחקנים משלימים מצויינים, אבל זה בדיוק כיוונו בקליבלנד (בטרייד הספציפי הזה). התוספת של וואלס עלולה להיות רצינית עם ובמידה ובשנה הבאה ובעתיד ג'יימס ישאר ויביאו לצידו סייד קיק משמעותי. וואלס תורם בעיקר הגנה ומסה שיכול לעזור מול המערב, אבל קליבלנד במזרח. הטרייד בכל זאת משפר את הקאבס.

ifa1111

New member
ויש עוד כח במזרח

עם הטרייד הזה של קליבלנד היא באמת שוב כח משמעותי במזרח. בוסטון, דטרויט או קליבלנד שלאחר הטרייד כל אחת מהן יכולה להגיעה רעננה לגמר ונצח את אלופת המערב. לא סיאטל ולא שיקאגו באמת ירוויחו משהו מהטרייד הזה לטווח הקצר.

Oxycodone

New member
פאק קליבלנד מפחידים אותי

ג'ו סמית ובן וואלאס יחזקו את קליבלנד , וזה אומר שגם תהיה הגנה בקליבלנד , וגם לפני הטרייד הזה קליבלנד עשו צרות לפיסטונס , וגם לבוסטון קליבלנד עשו צרות , המאזן של בוסטון מול קליבלנד הוא 2 הפסדים וניצחון , ואת הניצחון הם השיגו שלברון לא שיחק. מצד שני , בהתחשב במה שביג בן עשה בשיקגו , לארי יוז וגודן מפחידים אותי יותר ממנו , אבל בכל זאת , אני מעדיף שבוסטון יפגשו את קליבלנד ולא דטרויט.. אגב מי אלו בדיוק דלונטה ווסט , ו וולי שרביאק ומה החשיבות שלהם ? הולך להיות פלייאוף מעניין , אין ספק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
קליבלנד עושים את הטעות שמיאמי עשו

מביאים שחקנים מזדקנים עם חוזי עתק שאולי יביאו להם אליפות כבר העונה (מה שאני בספק אם יקרה) אבל עוד שנתיים הם נשארים עם לברון וחבורה של שחקנים לא מזדקנים אלה זקנים שלא מסוגלים לזוז על המגרש. כשיש לך את לברון ג'יימס אתה מתחזק בשחקנים שישארו איתך שנים ולא בשחקנים שמחר זקוקים למקל הליכה.

קליבלנד עושים טעות חמורה יותר

מיאמי אומנם הביאו אליפות מיידית והפכו לקבוצה של נמושות, אבל הם דאגו לשריין את וייד לחוזה. קליבלנד עושים טעות חמורה יותר, כי עוד שנתיים הם יהיו קבוצה של זקנים, ובאותו זמן בדיוק ללברון תהיה הזדמנות לברוח מהחוזה שלו שם. מישהו חושב שהוא יחכה לבניה נוספת?

ifa1111

New member
עכשיו או לעולם לא

לא סתם בNBA כ"כ בטוחים שללברון לא נשאר עוד הרבה זמן בקליבלנד. זה באמת ככה, והקאבס מנסים כל עוד לברון אצלם לקחת אליפות, הם יודעים טוב מאד שתוך שלוש שנים גג הוא עף משם.

היחיד שצריך להפחיד אותך

הוא קינג גיימס בלבד אמנם כשבן ואלאס רואה מולו את חבריו לשעבר הוא נכנס לאמוק עדיין, קליבלנד מוגבלת התקפית, ועוד עכשיו בלי יוז שסופסופ נכנס לכושר קליעה? סמית נחמד, אבל זה לא מספיק. גיבסון נפצע. מי יקלע בדיוק? במילא, בוסטון יעברו את קליבלנד. יעייפו אחת את השניה...

Oxycodone

New member
הבעיה היא ג'ו דומארס

הבן אדם פשוט לא עושה כלום. כל הטוענות לכתר התחזקו דרך העברות שחקנים , והיחיד שלא עשה כלום זה דומארס. או שיחליט שזאת עונה בנייה לפיסטונס או שינסה לעשות מהלכים כדי לאיים על הטבעת , אבל הוא לא עושה כלום , וכל שאר המתמודדות התחזקו. איפה דומארס היה שגאסול עבר ללייקרס ? הוא יכל להציע הרבה יותר ממה שהלייקרס הציעו עבור גאסול. איפה דומארס היה שדיברו על רון ארטסט ? הוא יכל לעשות איזשהו מהלך שיעביר את ארטטס לפיסטונס , אפילו תמורת ויתור על טיישון. אם יש צאנס לדטרויט לקחת טבעת עם ההרכב הנוכחי זה רק השנה , אבל אני לא רואה אותם עוברים את קליבלנד לצערי , לא שאני מאבד תקווה אבל הבעיה שנה שעברה הייתה בצבע , אין לדטרויט מי שיכניס סלים בצבע חוץ מראשיד והוא תמיד מסתבך בבעיות עברות בפלייאוף , וקליבלנד עשו חיזוק משמעותי , אי אפשר לעצור את החדירות של לברון , ועכשיו יהיו לו הרבה אופציות למסירות לשחקנים שיודעים לקלוע , וגם יהיו לו הרבה הזדמניות חוזרות לסלים , מריבאונדים של ביג בן ו z . חסר לדטרויט עוד גבוה משמעותי שיכול לעשות נקודות מהצבע , לדעתי טיישון יכול , אבל השאלה האם הוא יתעלה על עצמו , דטרויט הייתה צריכה לעשות טרייד משמעותי , להביא שחקן כמו רון ארטטס או דנג וג'ו דומארס פשוט לא עשה כלום למרות שהיו לו הרבה אפשרויות , וזה די מעצבן אבל בתור אוהב אני לא מאבד תקווה , ואני חושב שהפיסטונס היא קבוצת הגנה ובסדרת פלייאוף שהם יעשו הגנה טובה ויזינו טוב אחד את השני הם יכולים לנצח כל קבוצה.

גם אתה כתבת שטויות, לדעתי

הרבה אפשרויות היו לדומארס? אולי תשתף אותנו בהם? מי הוא היה מביא לשיקגו תמורת דנג, שאגב- ישתחרר בסוף השנה מהחוזה שלו..? שנינו חושבים שהם יכולים לנצח כל קבוצה, ולכן- לא הייתה להם סיבה גדולה מידי לעשות טרייד, בגלל כל מבול הטריידים הגדולים, זה עושה רושם שחובה לעשות טרייד. ממש לא. ושים לב מי מהגדולות לא ביצע שום טרייד משמעותי השנה- דטרויט, סאן אנטוניו. אותי זה לא מפתיע. אלה 2 קבוצות יציבות ומאוזנות לאורך שנים. שינויים קוסמטיים כמו שעשו הספארס יכולים להועיל, אבל אין להם סיבה להיכנס לפאניקה. יהיה להם יותר קשה, זה ברור, אבל יש להם את הכלים להתמודד...

Oxycodone

New member
יש הבדל

המשולש של הספרס הרבה יותר צעיר מהסגל של דטרויט , ולכן אין להם סיבה לעשות שינויים , הסגל של דטרויט כבר מזדקן , ולא יחזיק הרבה בלי טרייד משמעותי , ודומארס יכל לחשוב איך להביא גבוה משמעותי לדטרויט , אין לקבוצה אף שחקן שהוא סנטר טבעי , אין מי שיעשה נקודות מהצבע חוץ מראשיד שאי אפשר לדעת , איזו תפוקה הוא יתן בכל משחק נתון , מקדייס כבר בקושי סוחב ,למקסיל אין הרבה נסיון. כמה שאני אוהב את טיישון פרינס, וכמה שהוא שחקן מעולה , דטרויט צריכה גבוה שתורם יותר נקודות , ככה שם היו צריכים לנסות להשיג את רון ארטסט תמורת טיישון , איפה היה דומארס שהלייקרס חטפו את גאסול ? למה הוא לא חשב להביא את גאסול בעצמו לדטרויט ? אפילו החיזוק שיוסטון עשו בדמות לואיס סקולה היה יכול לעזור לפיסטונס. אני פשוט פוחד מאוד מהתמודדת של דטרויט מול קליבלנד , כי כמו שזה נראה על הנייר לקליבלנד יש מאצ'אפ טוב נגד דטרויט , יהיו ללברון הרבה אפשרויות מסירה , הרבה קלעי 3 מסביבו , תהיה לו אפשרות להזין את בן וואלס וג'ו סמית , כמובן שהכל על הנייר , וכרגע אולי הטרייד של קליבלנד פשוט נשמע מפחיד , ואי אפשר לדעת איך זה יעבוד , אבל הייתי שמח אפילו לשמוע שדומארס ניסה לעשות משהו , ניסה לברר משהו , ניסה לבדוק איך הוא נלחם על האליפות אם בכלל ? אני אישית בתור אוהד של הפיסטונס מאוכזב שהם לקחו רק טבעת אחת עם הסגל הזה , כי הם יכלו לעשות הרבה יותר , כמובן שאני לא מאבד אמונה בקבוצה ומקווה לטוב , יש שמועות שהפיסטונס אפילו שקלו לבדוק האם dale davis מסוגל לשחק.. אני פשוט קצת מאוכזב מזה שדומארס לא ניסה לעשות טרייד , כי דווקא שהשנה יש לפיסטונס ספסל יותר טוב , כל הטוענות לכתר התחזקו בצורה משמעותית , ואני די חושש שהמערב פשוט ירמוס את המזרח בגמר , ואני גם חושש מקליבלנד ואורלנדו , אבל מצד שני גם ב2004 ..לא הרבה האמינו בפיסטונס , אני עדיין חושב , מאמין , ומקווה שהם יכולים בזכות הגנה טובה לקחת כל קבוצה בליגה , ומקווה מאוד שפרינס יתעלה על עצמו מבחינה התקפית , אבל , לברון גיימס עם סטאר לידו וקלעים פשוט מפחיד , ואני מעדיף שבוסטון תפגוש אותו קודם ותנצח , ואת הבוסטון פיסטונס עוברים...ואז הלייקרס יגיעו לגמר שסועים מהקרב עם פיניקס ויפסידו ..

SHNIK

New member
פרטי הטרייד המדוייקים לפי ESPN

ESPN מפרסמים : הקאבס מקבלים את וולי שצ'רביאק, דלונטה ווסט, ג'ו סמית', בן וואלאס ובחירת סיבוב שני עתידית מהבולס הבולס מקבלים את דרו גודן, לארי יוז, סדריק סימונס ושאנון בראון סיאטל מקבלים איירה ניובל, אדריאן גריפין ודוניאל מרשאל כריס דיוהון נשאר בבולס. שניק.

לא ברור מה שיקגו ניסתה לעשות פה

יש לה עכשיו בסגל 4 שחקנים שניתן לכנותם ביג-מנים, אבל הם הרבה יותר קרובים להיות סמול-פורוורדים מאשר סנטרים. ועם כל הכבוד, לא ארון גריי יביא את הישועה בצבע. מעבר לכך יש עוד 3 אנדר-סייזד גארדס שלא ברור אם הם רכזים, קלעים או סתם בלגניסטים. הקאבס במהלך מעולה. הם נפטרים מתלאות לארי יוז ומפנים את הבמה ל"בובי", מחזקים את הצבע בסנטר שאמנם לא יהווה איום בהתקפה, אבל יתרום בהגנה ויחד עם אילגאוסקס יהיה צבע עבה במיוחד ומקבלים 3 רול-פליירס לא רעים בכלל. אם דלונטה ווסט בריא הוא לא פחות טוב מלארי יוז ומחליף מעולה לשתי עמדות הגארד, שרביאק יספק את הידית מהספסל לתת בוסט כשההתקפה תקועה וג'ו סמית' יאטום את הצבע יחד עם ורז'או בחמישיה השניה. חמישיה של Z-וואלאס-לברון-שרביאק/פבלוביץ'/ווסט-גיבסון יחד עם ספסל של ורז'או-סמית'-שרביאק/פבלוביץ'/ווסט זה סגל מעולה. סיאטל חוסכת במרץ לקיץ. כולם יוצאים מרוצים...חוץ משיקגו, שאם היא יוצאת מרוצה אז למישהו חסר שם בורג או שניים.

Puskas

New member
טרייד די מחורבן שרק שיקגו עם היגיון...

לקליבלנד יש את אילגאוסקאס..עכשיו מילא הייתם אומרים שהם מביאים סנטר מתחת לגיל 30 שיחליף שנה הבאה אותו.. אבל ביג בן יותר זקן מאילגאוסקאס והוא עגלה..אז מה הקטע בלהחזיק 2 סנטרים מהשורה הראשונה כביכול?? אילגאוסקאס נותן מס' יותר טובים העונה... סיאטל זה סתם חיזוק האמת..שיקוו שדוהון יהיה ענק אחרת הם ישלמו ביוקר על טרייד כזה.. שיקגו היחידה שאני רואה ת'הגיון פה..גודן יותר טוב מסמית' וחשוב מכך..הם כנראה מכינים ת'קרקע לטרייד בסוף העונה על גורדון.. ובשביל זה הביאו את יוז.. בכל מקרה אף אחד מהשלוש לא תשתפר העונה..הטרייד לא משפיע כל כך על עונה הזאת..אבל שנה הבאה ניראה לי ששיקגו נפטרים מגורדון תמורת משהו טוב ואז (אולי מישהו בעמדת הסנטר למשל..) ואז הם יהיו סוסים! לגביי קליבלנד..מסכן לברון..אחרי כל הלחץ וההבטחות לטרייד ראוי..תיראו מה הביאו לו..איזה כמה דרעקים של שחקנים שלא משפרים לו באחוז אחד את הקבוצה..

Puskas

New member
אוקיי דוהון נשאר..

אבל עדיין..גריפין הלך..האמת שגריפין שומר טוב ולא ברור לי למה הוא שיחק כל כך מעט בתקופה שלו בבולס.. אז שיקגו די ויתרה על סוס מת בצבע,על PF סביר ועל עוד קצת אוויר..זהו.. שיקגו בקיצור רק צריכה להביא במקום גורדון סנטר טוב שנה הבאה ויש על מה לדבר!

למעלה