יש הבדל
המשולש של הספרס הרבה יותר צעיר מהסגל של דטרויט , ולכן אין להם סיבה לעשות שינויים , הסגל של דטרויט כבר מזדקן , ולא יחזיק הרבה בלי טרייד משמעותי , ודומארס יכל לחשוב איך להביא גבוה משמעותי לדטרויט , אין לקבוצה אף שחקן שהוא סנטר טבעי , אין מי שיעשה נקודות מהצבע חוץ מראשיד שאי אפשר לדעת , איזו תפוקה הוא יתן בכל משחק נתון , מקדייס כבר בקושי סוחב ,למקסיל אין הרבה נסיון. כמה שאני אוהב את טיישון פרינס, וכמה שהוא שחקן מעולה , דטרויט צריכה גבוה שתורם יותר נקודות , ככה שם היו צריכים לנסות להשיג את רון ארטסט תמורת טיישון , איפה היה דומארס שהלייקרס חטפו את גאסול ? למה הוא לא חשב להביא את גאסול בעצמו לדטרויט ? אפילו החיזוק שיוסטון עשו בדמות לואיס סקולה היה יכול לעזור לפיסטונס. אני פשוט פוחד מאוד מהתמודדת של דטרויט מול קליבלנד , כי כמו שזה נראה על הנייר לקליבלנד יש מאצ'אפ טוב נגד דטרויט , יהיו ללברון הרבה אפשרויות מסירה , הרבה קלעי 3 מסביבו , תהיה לו אפשרות להזין את בן וואלס וג'ו סמית , כמובן שהכל על הנייר , וכרגע אולי הטרייד של קליבלנד פשוט נשמע מפחיד , ואי אפשר לדעת איך זה יעבוד , אבל הייתי שמח אפילו לשמוע שדומארס ניסה לעשות משהו , ניסה לברר משהו , ניסה לבדוק איך הוא נלחם על האליפות אם בכלל ? אני אישית בתור אוהד של הפיסטונס מאוכזב שהם לקחו רק טבעת אחת עם הסגל הזה , כי הם יכלו לעשות הרבה יותר , כמובן שאני לא מאבד אמונה בקבוצה ומקווה לטוב , יש שמועות שהפיסטונס אפילו שקלו לבדוק האם dale davis מסוגל לשחק.. אני פשוט קצת מאוכזב מזה שדומארס לא ניסה לעשות טרייד , כי דווקא שהשנה יש לפיסטונס ספסל יותר טוב , כל הטוענות לכתר התחזקו בצורה משמעותית , ואני די חושש שהמערב פשוט ירמוס את המזרח בגמר , ואני גם חושש מקליבלנד ואורלנדו , אבל מצד שני גם ב2004 ..לא הרבה האמינו בפיסטונס , אני עדיין חושב , מאמין , ומקווה שהם יכולים בזכות הגנה טובה לקחת כל קבוצה בליגה , ומקווה מאוד שפרינס יתעלה על עצמו מבחינה התקפית , אבל , לברון גיימס עם סטאר לידו וקלעים פשוט מפחיד , ואני מעדיף שבוסטון תפגוש אותו קודם ותנצח , ואת הבוסטון פיסטונס עוברים...ואז הלייקרס יגיעו לגמר שסועים מהקרב עם פיניקס ויפסידו ..