מגהץ קיטור

מגהץ קיטור

טוב עכשיו שאמא שלי חדלה מלשלוח את החולצות לגיהוץ למכבסה, מהר מאוד נמאס לה ממגהץ האדים הנושן שלנו ומקרש הגיהוץ. אז בשעה טובה נרכש היום קרש גיהוץ חדש ורחב
נותר רק לרכוש את המגהץ, אז ישר הודעתי שהתפרניות בפורום אמרו לקנות את המגהץ הנ"ל ( http://www.chiko.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=193&catId=22 ) רק מאלה שקנו, אולי אתן יודעות, יש עליו אחריות?? תודה ושבוע טוב

לשנה, נדמה. עד עכשיו אין לי תלונות.

אני מקפידה להשתמש רק במים מזוקקים (ורוצה להזכיר לכולם שאפשר לקנות אותם בבתי מרקחת ובפארמים בשלושה ש"חים לליטר), והוא אמנם לא כמו מגהצי הקיטור התעשיתיים, אבל הוא עושה את העבודה מצויין. מבחינתי - לך על זה, ונדמה לי שלירולה ושש יסכימו איתי. זה גם המקום לציין ששש היתה הראשונה להמליץ עליו כמגהץ שנותן תמורה הוגנת, ויותר מזה, למחיר שלו.

שש שבע

New member
איך הסתדרת בלי מגהץ עד עכשיו?

רציתי לספר, שאחת העובדות שלי קנתה מגהץ מפירמה אחרת (מהמיקסרים) ושילמה כ-1000 ש"ח על המגהץ, אחרי 2 שימושים התחיל לקצר לה, היו צריכים להחליף לה לחדש. חברה אחרת קנתה מגהץ ב750 ש"ח מחברה אחרת אחרי זמן הוציא לה מים חומים, לא עזרו הרתחת המים , ומים מהברז כמו שאמרו לה בחברה, היא חזרה להשתמש בפושטי שלה ואיבדה אימון במגהצי הקיטור. אז כל הענין במים חומים הוא שהדוד בפנים הוא מתכת שמחלידה,... בכל אופן אורך חיים של מגהץ הוא כ-4 או5 שנים... אצל אבא שלי המגהץ הזה חי בערך זמן כזה, והוא עדין בריא שלם ועושה את העבודה בכיף. תדחדש.

השאלה אלי?

לפניו היה לי מגהץ אדים ביתי, מהסוג שיש לתומריקוש כרגע, אם הבנתי נכון. זה לא בדיוק בלי מגהץ בכלל. רק בערך.

meitalg7

New member
אנ לא מסכימה איתך... לי יש מגהץ קיטור של

DELONGHI קרוב ל- 7 שנים וטפו טפו טפו .... פצצה של מגהץ שווה כל שקל ואני משתמשת בו כל הזמן , פשוט צריך לקנות פירמה טובה והיא תחזיק שנים...

שש שבע

New member
לא אמרנו ששלך לא טוב

המלצנו על ההוא כי הוא זול והוא אמין, ויש לנו איתו ניסיון. ן-7 שנים הם בהחלט הרבה זמן עבור מגהץ.... גם התעשיתי שלי עובד 10 שנים, לאחרונה לקחתי אותו לתיקון ובחנות בכלל נדהמו שהמוצר הזה עוד חי..

ליבית50

New member
היה לי מגהץ כזה קניתי

אותו בחנות שלמתי עליו 450ש"ח .מכיון שאני מגהצת המון הוא החזיק מעמד שנתיים וחצי. ה פחות או יותר אורך החיים שלהם .אבל מדובר מאסיבי.

למעלה