מגהץ אדים ?

תיקתקית

New member
מגהץ אדים ?

היי, אני מחפשת המלצות למגהץ אדים. זה לא בשבילי אלא בשביל אמא שלי, ואני ממש לא יודעת מה הקריטריונים שיש לבדןק. אולי צריך שיהיה קל ויתחמם מהר? מה הפירמות המומלצות ? מה צריך לדרוש? (אחריות..?) אשמח למעט מידע מניסיונכם :) תודה!

תיקתקית

New member
אוקי ממה שקראית קיטור יותר איכותי

רוצים לקנות את המגהץ הכי טוב שאפשר כדי שיהיה לה קל לגהץ.. מה ההבדלים במחירים? המגהץ הוא לשימוש ביתי ועדיף שיהיה הכי נוח שאפשר. שוב תודה

תיקתקית

New member
בבקשה עזרה ../images/Emo7.gif

אבא לשי לא יודע מה לעשות ואני לא יודעת מה לעשות, והחג מתקרב.. בבקשה! ראיתי פה שכדאי שהמגהץ יהיה במשקל בינוני, ראיתי המלצות על קנווד ועל טאפל, אבל לא ראיתי דגמים ספיציפיים, אשמח אם תזרקו את שמות הדגמים שלכם, ככה שתהיה לי לאמת מידה.. וראיתי המלצה על הקרש של כתר [כי עם מגהץ צריך גם קרש.. כמו שצריך] יש לכם הסתייגות בנושא?

R o n i G

New member
הי, המלצה...

לי יש מגהץ קיטור של המילטון, דגם HEM 259 . אני מאד מרוצה... קל, נוח לתפעול, מגהץ מעולה עם ובלי אדים. חג שמח!

תיקתקית

New member
המון המון תודות

יש הבדל בינו לבין הדגמים של קנווד? טפאל ? פשוט ראיתי שהשמות עולים פה כמה פעמים ..

אנשים מדברים

על השמות הידועים. אבל בשקט בשקט אני יכולה לומר לך שאחרי שהשתמשתי במגהצי קיטור של חברות ידועות שהתקלקלו די במהירות - קניתי ITT (חברה לא משהו, בלשון המעטה), ואני מרוצה ממנו עד הגג. שום בעיות. מגהץ מצוין. מגהץ קיטור זה באמת סיפור. אני מאחלת לך הצלחה.

למעלה