4-6 אנשים ענו לי,לפחות..4-6,בוודאי שיותר,כולם על איתן הקטן שהיה לבד. ולאף אחד מהם אין טיעון אמיתי בסופו של דבר. שמת לב? וזה לא הזרים,לא רק,היו עוד דברים שמין הסתם רשמתי. מה שהכי הכעיס היה בכלל השטויות שהם המציאו לגבי אדלשטיין כאילו קידם את ליובין,נאור,חג'ג',ספר כשלמעשה היו אלה דרוקר ושיבק בעיקר. ואיך שהם שכחו כמה שחקנים אדלשטיין דפק. או ההשוואות הטיפשיות ומעוותות המציאות בין ילד בן 19 לבין חג'ג' בן ה26 שהיה בשיא הקריירה,ששיחק גם תחת תנאים הרבה יותר נורמלים,אולי האידיאלים ביותר,מבחינת נבחרת,לעומת לימונד שהגיע בתקופה הכי מסריחה שהיה בנבחרת במשך עשור לפחות. ובכל זאת נתן ממוצעים לא הרבה פחות טובים,ובפחות דקות. ואחרי שזיינו את השכל במשך 5 עמודים עם עובדות מהתחת,הם קבלו מספרים,והשתתקו. בין לבין הם הגיעו למשו שבכלל לא התכוונתי לדבר עליו,זהות הקבוצה..וגם כאן העובדות הכריעו אותם. מבחינתי השלמתי מעגל,כי לקרוא את כל ההודעות בחודשים האחרונים שם שנטפו מצביעות וגם..כן,רוע,ועיוות של האמת,היה דוחה. התאפקתי לא לענות וגם הצלחתי אבל בסוף נשברתי אחרי כמה חודשים. והאקט הפחדני שלהם לענות אחרי שאמרתי שאני יותר לא עונה,ולאחר שלכאורה הגענו להסכמה מסויימת...רק בשבל זה נשארתי כ"כ הרבה,אני לא טוען ולא אטען אף פעם שאני מושלם או בעל ערכים נעלים,אבל יש דברים בסיסיים שעליהם אני לא מוכן לתת הנחות,לא לאחרים,ובטח לא לעצמי. ות'כלס רק רציתי להעמיד דברים על דיוקם,לשם אני כבר לא חוזר..גם לא בתור קורא,כי הבנתי את בסיס המחשבה הפשטני שלהם בסופו של דבר,למרות שהם חושבים שהם יותר מידי מתוחכמים,והם לא,
ואם אני מעיד על מישו שהוא לא מורכב מידי או מתוחכמם מידי,כנראה שהם באמת במצב גרוע

ולא לדאוג חברים שאוהבים אותי גם פה,אני לא מתכוון להשאר פה על בסיס קבוע,רק שכשכותבים לי הודעה זה לא מנומס לא לענות.