מגדל סגרה הסגל

AmiTutiT14

New member
אוחנון

אני חושבת שהוא ישתדל להוכיח את עצמו כמה שיותר במידה והוא יקבל דקות. בנוסף, מהאימונים הראשונים הוא כנראה יתאמן בצורה טובה וילחם על מנת לקבל דקות מהמאמן החדש, ובצורה כזאת הוא יתנקה מהר מאד מהיובש.

טוב ככה נראית הקבוצה שלנו

באופן סופי, רשמי וסגור. הודיעו אתמול בחדשות הספורט שירושלים סרה סופית את הסגל לעונה הקרובה. אז זה ככה: קו קדמי: אוסטין, גולמאץ', אוחנון, מרקוביץ', יוניר SF: סליי, נאור גארדים: קוטה, באוורס, חג'ג', טפירו גלאקטיקוס?

סבא

לא יודע לקלוע, לא יודע לרכז, לא יודע לעמוד במצבי לחץ ובטח שלא יודע לשמור.

איתן

במקום להגיב לך בצ'ה (שם לא חסר אנשים שמדברים שטויות), אני אגיב לך כאן. קראתי באחת ההודעות שלך שאתה מדבר על אוהדים צבועים, אני מבין אותך ויודע על מי אתה מדבר. אלה אוהדים שכל הזמן התלוננו על מכבי בגלל לגיון הזרים וכרגע משתמשים בתירוצים. מחפשים תירוצים בגלל שיש לנו חמישה זרים, והאמת, הם שמחים מאוד שיש לנו חמישה זרים. כי הם בטוחים שזאת השנה שאנחנו הולכים לקחת אליפות למכבי ואומרים:"עם יותר ישראלים אי אפשר להצליח ולהביא הישגים" ובלה בלה בלה.. אבל הם בסוף יתבדו, אחרי שנחטוף את התבוסות הרגילות שלנו ביד אליהו. ויראו שגם עם חמישה זרים לא הצלחנו. קיצר, הם תמיד היו מתלוננים על מכבי וכרגע יש להם תירוצים כגון: "זה בגלל החוק הרוסי", או "אז מה? מכבי עדיין משחקים עם יותר זרים". אני מסכים איתך בקטע הזה. הגיע הזמן שכולם יבינו: החל מאתמול הפכנו להיות מכבי מספר 2 בנושא של לגיון זרים. ושאנשים יבינו את זה. מצידי שיביאו עוד מתאזרח עכשיו. זה לא משנה. מה שנהרס נהרס. אני אמרתי לא פעם שאני מתנגד מאוד לחמישה זרים. זה פשוט לא אנחנו. גם בלי קשר ללהפוך למכבי זה מיותר שיש חוק רוסי. אבל בשורה התחתונה אני תמיד התנגדתי ליותר מארבעה זרים. במיוחד בגלל שאנחנו כמו מכבי פה. אבל אני השלמתי עם העובדה שנשחק עם חמישה זרים כבר לפני יותר מחודש. זה לא מה שיגרום לי לעזוב את הקבוצה, אני לא חושב שיש משהו שיגרום לי לעזוב את הקבוצה.

:)

4-6 אנשים ענו לי,לפחות..4-6,בוודאי שיותר,כולם על איתן הקטן שהיה לבד. ולאף אחד מהם אין טיעון אמיתי בסופו של דבר. שמת לב? וזה לא הזרים,לא רק,היו עוד דברים שמין הסתם רשמתי. מה שהכי הכעיס היה בכלל השטויות שהם המציאו לגבי אדלשטיין כאילו קידם את ליובין,נאור,חג'ג',ספר כשלמעשה היו אלה דרוקר ושיבק בעיקר. ואיך שהם שכחו כמה שחקנים אדלשטיין דפק. או ההשוואות הטיפשיות ומעוותות המציאות בין ילד בן 19 לבין חג'ג' בן ה26 שהיה בשיא הקריירה,ששיחק גם תחת תנאים הרבה יותר נורמלים,אולי האידיאלים ביותר,מבחינת נבחרת,לעומת לימונד שהגיע בתקופה הכי מסריחה שהיה בנבחרת במשך עשור לפחות. ובכל זאת נתן ממוצעים לא הרבה פחות טובים,ובפחות דקות. ואחרי שזיינו את השכל במשך 5 עמודים עם עובדות מהתחת,הם קבלו מספרים,והשתתקו. בין לבין הם הגיעו למשו שבכלל לא התכוונתי לדבר עליו,זהות הקבוצה..וגם כאן העובדות הכריעו אותם. מבחינתי השלמתי מעגל,כי לקרוא את כל ההודעות בחודשים האחרונים שם שנטפו מצביעות וגם..כן,רוע,ועיוות של האמת,היה דוחה. התאפקתי לא לענות וגם הצלחתי אבל בסוף נשברתי אחרי כמה חודשים. והאקט הפחדני שלהם לענות אחרי שאמרתי שאני יותר לא עונה,ולאחר שלכאורה הגענו להסכמה מסויימת...רק בשבל זה נשארתי כ"כ הרבה,אני לא טוען ולא אטען אף פעם שאני מושלם או בעל ערכים נעלים,אבל יש דברים בסיסיים שעליהם אני לא מוכן לתת הנחות,לא לאחרים,ובטח לא לעצמי. ות'כלס רק רציתי להעמיד דברים על דיוקם,לשם אני כבר לא חוזר..גם לא בתור קורא,כי הבנתי את בסיס המחשבה הפשטני שלהם בסופו של דבר,למרות שהם חושבים שהם יותר מידי מתוחכמים,והם לא,ואם אני מעיד על מישו שהוא לא מורכב מידי או מתוחכמם מידי,כנראה שהם באמת במצב גרוע :) ולא לדאוג חברים שאוהבים אותי גם פה,אני לא מתכוון להשאר פה על בסיס קבוע,רק שכשכותבים לי הודעה זה לא מנומס לא לענות.

לא ממש קראתי את הקטע על אדלשטיין

אבל אולי אני אקרא בזמני הפנוי. סה"כ יש שם המון כותבים מהתחת. אבל יש שם גם כל מיני אנשים בסדר. אני כותב שם בפורום כי זה פורום הפועל ירושלים, אני אוהד את הקבוצה ושם אפשר לכתוב עם אוהדים שאוהדים את הקבוצה שלך. למען האמת, אם הפורום הזה יתחיל להיות יותר תוסס, הגיוני שאני אכתוב שם פחות. פשוט כאן בקושי כותבים :) אז עכשיו אתה רוצה לעזוב? דווקא בימים אלו? וקנית כבר כרטיס להופעה של ה-wwe?

איזה WWE?

מלחמה. ומי ישלם לראות ולהזיע כשאפשר לראות בבית? וזה סמאק דאון מגיעים לא? אני רואה RAW וישר מעביר לפני שהתכנית השניה מתחילה :)

אסון גדול

אני אחמיץ את רנה דופרי,טטנקה,ועוד כל מיני בררה. הרי זה ברור שזה מה שיביאו לפה. חוץ מזה שאני מספיק מרגיש אינפנטיל מלצפות בזה רק בטלוויזיה,אז אשכרה לשלם בסביבות כמה? 200 שקל? ולבוא פיזית? :)

adi das1

New member
אל תיעלם לגמרי

אמנם לא תמיד אתה מנומס, ולפעמים קצת תוקפני, אבל בתכלס בד"כ כיף לקרוא את הדברים שאתה כותב, כי אין הרבה אנשים שיודעים לנהל ויכוח ולהתמודד בכבוד, כולל הבאת אסמכתאות, עם טענות נגד. יש הרבה דעות שאתה מביע ואני מסכימה בכל מילה. עם זאת, העובדה הפשוטה היא שאני לא אפסיק לאהוב את הפועל. למרות גאידמק, למרות 5 הזרים, למרות מה שעשו בשנתיים האחרונות לשחקנים הישראליים, וכן, למרות שאנחנו הופכים להיות דומים יותר מדי למחלה. אולי קשה להבין את הזה, ואולי אתה רואה באנשים כמוני כאוהדים לא אמיתיים, אבל זה מה שאני מרגישה. בקיצור, תקפוץ מדי פעם. הרבה יותר כיף להיכנס פעם ב, לפורום ולקרוא את מה שאתה כותב, בטח ובטח שעל פני השטויות שכמה מהאנשים החדשים פה כותבים (שבגללם אני גם נכנסת פחות)

למעלה