מגדל סגרה הסגל

z dead

New member
מגדל סגרה הסגל

הרכז אד קוטה הקשיש חתם. מצטרף לישראלים אוסטין,סליי,באוורס,וגולמץ'. ולשחקני הבית הירושלמים: מרקוביץ',נאור,טפירו,וחג'ג'. אכן קבוצה בעלת צביון ישראלי וירושלמי. שיהיה במזל רע בהמשך העונה...אה טוב,לא רע,כן...

z dead

New member
2 דברים.

1. אין כזה דבר הפועל ירושלים,אלא אם אתה מדבר על הכדורגל. 2. כבר יש הודעה בפורום שמדברת על זה.

מזל רע???

לא משנה, עכשיו קוזי` והלימון נעלמו לדרכם. אבל מה עם הפרה בוטה של הבטחתך שאתה עוזב את מגדל ברגע ששני אלה יסתלקו ???

z dead

New member
נעלמו לדרכם...גאון לשוני.

עוזב עוזב,ומאחל לכם רק רע. ה"אוהדים" והקבוצה. אבל בשבלך אני אקפוץ לביקורים מידי פעם,לצחוק על ביט"ר 1 וביט"ר מכבי 2 כיישכשלו.

עמית. לתשומת ליבך

הנה זה מתגשם. הוא יוצא. קחי את הענינים לידיים! הפורום משתדרג.........

AmiTutiT14

New member
חחחח, לי אין איתו בעיה, הוא סתם

מצחיק. אבל ברצינות, עם כל הקטעים שלו הוא מוסיף לפורום גם דברים טובים, באמת.

AmiTutiT14

New member
נורא משנה לך שהוא קשיש..?

(הוא לא). מדובר באחד הרכזים הכי טובים באירופה.. עדיף על ג'נקינס לא? הוא ברמה מאד מאד גבוהה. אם יש מישהו שאני סומכת עליו זה דן שמיר, שיבחר את המשובח ביותר (והריאלי ביותר). אבל לכל אחד יש גם חסרונות, והוא בא ממכבי.. זרים.. חמישה זרים.. לא דבר שאני מעריכה במיוחד ואני יודעת שאני כאוהדת עוד אוכל על זה הרבה חרא מכל מני אנשים שלא מבינים בכדורסל אבל ליבם כמובן עם מכבי, ואז הם יבואו עָלי בלשון ישראלית מלגלגת מוכרת, "אה, ראית? הפועל החתימה חמישה זרים!!", יבואו בטענות ובדרישות התנצלות מצידי כאילו שאני בעלת העט שחתם על החוזה. יודע מה? אני שמה על זה פס (אני מנסה להתנסח בצורה יפה, אבל ביננו אתם יודעים בדיוק מה אני שמה על זה). שיקפצו לי כל אלה שלא יודעים לפרגן אלא רק לבוא בטענות כאילו שהעולם שייך להם, ובייחוד אלה שכדורסל נוגע להם כמו שלי נוגע נושא גידול דגים באמזונאס. אבל עם זאת, זה עדיין לא אומר שאני ממש נגד חמשיה זרים בקבוצה. אבל אני לא יכולה לעשות כלום בנידון, אני אמשיך לאהוד את הקבוצה הזאת, כי עם כל הפאקים אני עדיין אוהבת אותה.. מה לעשות, כזאת אני

z dead

New member
לא ממש אכפת לי אם קשיש או לא

מבחינתי שיהיה צעיר ולא טוב,מאשר קשיש וטוב.. העיקר שהקבוצה של גאיידמק ואוהדי ביט"ר לא תצליח. היחס שלי למגדל דומה ליחס שלי למכבי,כל קבוצה שתהיה נגדה,אני בעדה.

bobas

New member
5 זרים זו טעות גדולה.

ושומט את הקרקע מול טיעון חזק שהיה מול המחלה. אפשר לבוא בטענות על המהלך הזה. גם אם את לא בעלת העט שחתם על החוזה. לא הבנתי מה הקשר לפירגון ? ומה הקשר לאהדת הקבוצה? את כזאת. אני כזה:)

eari

New member
מוריד את הטיעון?!

מה השטויות האלו? אתה מחפש טיעונים? קדימה, תפוס כמה שחקני נוער ולא תצטרך להתנצל שירדת ליגה בסוף העונה.. לא זו המטרה, להיפך, הענין הוא תחרותיות, כרגע אנחנו דומים למכבי (עדיין לא שוים להם..) ונראה מה אנחנו שוים באמת ואם עד היום חיפשנו תירוצים לחולשה שלנו, או שבאמת כשאנחנו במימדים שלהם אנחנו לא נופלים מהם.. נמאס מהאנדרדוגיות הזו שאיתן וחבריו אוהבים, אנחנו רוצים הצלחות והישגים, תסלחו לי אבל עם 4 זרים בלבד זה יהיה מאד קשה, כמו גם עם 5 בינוניים, ישראלים עם כל הכבוד לא יעשו את זה, כולנו יודעים, צריכים להחליט אחת ולתמיד מה מחפשים, תארים או ישראלים בכל מחיר?

bobas

New member
אנחנו?

יפה לך לדבר בשמם של כל אוהדי הפועל. מה זה "אנחנו רוצים הצלחות והישגים" . אתה רוצה הצלחות והישגים בכל מחיר. שיבושם לך שוב. אל תתיימר לדבר בלשון רבים . נמאס לך מהאנדרדוגיות של איתן וחבריו??? איתן הוא וירטואלי פה ואיני מכירו בכלל. אבל אומר לך את זה. הוא מייצג בעיני הרבה יותר את הקבוצה הזאת ,את המסורת שלה, את הסמל שלה . את הפועל . מהרבה אחרים פה . וגם אם חושבים אחרת ממך , זה עדיין לא הופך את הדברים לשטויות.קצת צניעות לא תזיק. יאפ. :)))

eari

New member
אני עדיין סבור..

שאלו שטויות לומר שזה יוריד את הטיעון, אתה חושב שיש מישהו שמסכים איתך?! ודאי מעטים.. אם אתה מחפש טיעונים, המצב שלך ממש אבל ממש קשה.

bobas

New member
שטויות?

אתה צודק. מאחר והבהרת ולא בפעם הראשונה פה שאותך מענין רק ההישגים וההצלחות בכל מחיר ,מן הסתם , כל הדיון הזה איתך 5 זרים/4 זרים, הדמיון למחלה או הבידול ממנה ,הופך להיות מיותר ושטותי . וגם אם מעטים מסכימים איתי או בכלל לא ,זה רלבנטי בכלל? ואגב,רוב אוהדי הפועל מסכימים איתי בעניין של מספר הזרים.שתדע. מצבי קשה?

AmiTutiT14

New member
לא באתי בטענות אליך..

אמרתי שאני ממש לא בעד חמישה זרים ושזה מגעיל אותי, והוספתי שלמרות שאני חושבת ככה עדיין אני אוכל על זה הרבה חרא מאנשים שיבואו אלי בקטע קוטל, "אה ראית? החתימו בקבוצה שלך חמישה זרים!" וידרשו ממני הסברים כאילו שאני החתמתי אותם.

Jordan232

New member
אממ

ג'נקינס הרבה יותר מוכשר, איכותי ואתלטי מקוטה. חבל שדן שמיר קיבל את ההחלטה על ג'נקינס על פי משחק אחד בלבד. טעות קשה של המאמן, ששיחרר את אחד השחקנים הטובים ביותר שהיו בארץ.

על פי משחק אחד ?

תן לו יותר קרדיט מזה . אני לא יודע באיזה כושר מצוי קוטה אבל לפי מה שאני מבין זה שינוי ממה שהיה בשנים האחרונות - שחקנים אינדודואלים בסיגנון סולומון-ג'נקינס , וזה מצויין .

טוב צ'מעו

זה כמו שאני אכין עוגה ושהיא מוכנה אני אטעם אותה ואגלה ששמתי בטעות מלח במקום סוכר, אז אני אכין עוגה חדשה, אבל הפעם במקום מלח אני לא אשים סוכר, אלא פלפל. זה כמו שדן שמיר לא מרוצה מג'נקינס, לא אוהב את סגנון המשחק שלו. מה יעשה? ילך להביא את קוטה שנזרק מקובנה ובקושי שיחק בבארסה. אולי יותר גרוע מג'נקינס הא לא יהיה. אבל אני ממש לא אוהבא ת ההחתמה הזאת. סתם זבלה. ממש פח אשפה אנחנו עומדים להיות. קוטה, מרקוביץ' וטפירו בקבוצה אחת. כאשר יש חוק שצריך לשחק עם שני שחקנים ישראלים בחמישייה, אתה מוצא את עצמך עם שלושה שחקני פנים ישראלים ששניים מהם חייבים להיות לא מעט על המגרש. ומי השלושה? מרקוביץ' העגלה, יוניר הלא מנוסה מספיק, ואוחנון שכשרון יש לו אבל יובש בעונה שעברה ובקושי ראה דקה. ואז אומרים לפחות יש שני שחקני פנים זרים טובים. אז צריך ישראלי שיהיה בעמדות החוץ, אז יש את טפירו שאלוף בלהרוס משחקים חשובים, יש את חג'ג' שמאוד אהבתי את ההחתמה שלו אבל עדיין, חג'ג'.. אז יש רכז זר. וקוראים לו קוטה. שיאלץ להיות שחקן מוביל. שיש לקבוצה שלך 6.5 מיליון דולר + הכנסה נוספת מארדי של 5 מיליון דולר, מוותרים על אדני בגלל עלויות גבוהות ולא מביאים רכז זר ברמה, אז הולכים על שחקן כמו קוטה. איזה יופי.. חבל, דווקא רציתי להנות מהקבוצה שלי בעונה האחרונה לפני הגיוס :(

למעלה