מגדל נצב"א

Sephiroth

Member
מגדל נצב"א

אז עוד פעם פירסמו כתבה על המגדל הנ"ל, ולא ערן - בבקשה ממך, אל תגיב. אם הכתבה הזאת אכן אמיתית (כי כבר נתקלנו המון כתבות על התחלת בניית מגדל אגד בדיוק שבוע לפני שהוא בוטל) - אז פנטזיית 326 מטרים שהופחתו ל-245 מטרים שלנו מתה סופית ! ויבנו שני מגדלונים קטנטנים בגבהים של 35 ו22 קומות. (פשוט בא לי לבכות :( ) אני לא מבין בכלל למה הם בונים שם משהו בתוקפה הזאת - מי ישכיר את השטח ?! ואגב - שאלה - ואני מקווה שמישהו יענה לי - כי זה מממממממאוד מסקרן אותי: שמתי לב שבערך מלה-גארדיה עד מחלף השלום באיילון צפון התחילו לבצע המון עבודות בשולי הכביש, כולל חפירה מתחת לגשר של מחלף השלום. מרחיבים את הכביש או משהו ? זה נראה לי ממש מוזר...

danezeq

Member
גם אותי זה מעניין- מישהו יודע?

זה בטוח לא עוד נתיב, בטח סתם תשתית יפה יותר בקשר למגדל/י נצבא - שוב נעשה כאן סלט, (ראה כתבה) צריך לחכות ולראות אני במקומם לא הייתי ניגש לבנות כלום בינתיים

DerBleistift

New member
22 ו 35 בחלום. ../images/Emo6.gif

ואגב, אם הידיעה נכונה, עלינו להודות בתום עידן גורדי השחקים הגבוהים של ת"א. לנצח נתקע עם בניינים זערוריים של 30 קומות טופ, ועם סיטי גייט ענק אחד.

asaf2000

New member
לגבי העבודות באיילון

אני חושב שזה עבודות שקשורות בהנחת המסילה השלישית. בתחילת העבודות פורסם שיצטרכו לקצץ קצת מנחל איילון איפה שהמסילה עוברת כדי שיהיה מקום להכניס עוד מסילה ובתמורה ירחיבו את אנחל לכיוון השני, מתחת לנתיב השמאלי של איילון צפון שבעצם ירחף באויר. אני לא בטוח אבל ככה זכור לי...

למעלה