מגדל כנרית.

DerBleistift

New member
מגדל כנרית.

הוא נמצא קצת "זרוק" ממרכז הקריה, ותופס פחות תשומת לב, אבל חברים... הוא כבר ממש גבוה. אתמול עברתי למרגלותיו, והוא כבר מגרד את 20 הקומות. הוא מאד רחב, מרשים ולא עושה רושם שהפסיקו לבנות קומות נוספות, אם כי אינני בטוח בכך. את חזות קיר המסך שלו כבר החלו להשלים (זכוכית ראי כחולה עם פסים רוחביים כסופים, יפה אך צפוי), ועושה רושם כי לכשיושלם הוא יהיה מגדל מאד מרשים ומעניין. כן יירבו.
ונקודה מעניינת נוספת. מי יודע מהו חלק הפלדה העצום שהוסיפו למגדל המטכ"ל בחלקו המערבי? (ניתן להבחין בחלק, כאשר עומדים בצומת הרחובות ויצמן עם שד' שאול המלך) האם חלק זה רומז כי את מגדל המטכ"ל מתכוונים לסיים בקרוב, כלומר, שגם הוא הונמך? (חס ושלום!
)

Sephiroth

Member
המטכ"ל בהחלט הונמך

נראה לי שגובהו הסופי הוא 16 קומות או משהו כזה. מישהו שאחראי על הביטחון שם סיפר לי את זה.

danezeq

Member
הפורום הזה הונמך

הפורום זה כבר הכריז על עשרות מגדלים כמגדלים שמיועדים להנמכה פקה פקה מגדל כנרית אוטוטו 100 מטר (66 עלק
)

oren*

New member
הפורום הזה לא יכול להכריז כלום, הכל

מתוך כתבות בעיתונים. הלוואי שאחוז מתוך ההודעות כאן היו מתקיימות במציאות.

DerBleistift

New member
מר נזק...

על מה אתה מדבר?! 100 מטר? ייתכן שאני טועה, אבל למיטב ידיעתי (וחישובי) הבניין צריך להיות לא יותר מ-80 מטר, כמדומני. ולגבי מגדל המטכ"ל. לך לראות! בחיאת זום-זום, הנמיכו אותו!!! הם מתחילים לבנות את מנחת המסוקים והם רק בקומה 16, או משהו כזה!!!

למעלה