מגדל ירח בר"ג

Secular

New member
ידוע לי שאסא אדריכלים תכננו את...

הבניין,אבל לא ידועים לי פרטים נוספים עליו,תוכל להוסיף??

four seasons

New member
שמת לב שזה שתי מגדלים

השני יותר נמוך נראה שהחזית היא זכוכית (דומה ללוינשטיין) ושאר החזיתות חלונות המזכירות את עזריאלי

four seasons

New member
החלונות הלבנים מזכירים

את שיטת החלונות של עזריאלי, חמוד כשמדובר בבניין שמתכוון לשלב משרדים ומגורים

Secular

New member
גם מגדל אגד הוא...

מזכיר בהרבה את שיטת הגימור החיצוני של החלונות,וגם משלב מגורים ומשרדים ההבדל הוא שהוא הרבה יותר גבוה!

four seasons

New member
גם המרובע של עזריאלי משלב מגורים

דרך אגב עומרי הייתי בכיף מצטרף לבנג´י מעזריאלי (קריצה)

Secular

New member
יש לי רעיון עוד יותר טוב...

למה שלא נעשה בנג´י מהסיטי גייט

TheIllustrator

New member
על מה אתה מדבר??? ../images/Emo6.gif

מדוע אתה חושב שהעזריאלי הרבוע עדיין בלתי נראה???
בדיוק בגלל שמר עזריאלי אינו מוכן לשלם את היטל ההשבחה כדי להפוך מגדל משרדים(במקור), למגדל מגורים ומלון. אגב... במצב של היום, אנני יודע בכלל מה יותר גרוע(דירות יוקרה, מלון צמרת או משרדי פאר - הכל פשוט לא יושכר), אבל על כל פנים, כאשר המגדל ייבנה הוא כנראה יהיה רק עוד מגדל משרדים. (וכבר אנני זוכר מה "הפשרה" בינו לבין הערייה אמרה)

four seasons

New member
הסיכסוך יותר מורכב../images/Emo81.gif

קח בחשבון ששני אדריכלים תיכננו אותו ונפרדו לפני סיומו (דרך אגב אני מעדיף את העיצוב המקורי קרי חלונות בטון), הוא היה אמור להכיל משרדים שמצויים בבתים בעיר, מחלוקת בין מהנדסי עיר. העיר תמיד ידעה לאזן את עצמה, מה שרוב הפרוייקטים בעיר לא הושלמו כמו שתוככננו החל ממגדל שלום מאיר, מגדלי דזינגוב סנטר בתחילה נבנה מגדל המגורים אחר 12 שנה המדל העגול והשלישי מי יודע, המגדל שהיה אמור להבנות בתחנה המרכזית החדשה (שכונה האמפיירט סטייט של ת"א), מה שלא בנוי הוא בגדר פיל. צריך להכיר את אופיה של העיר וההיסטוריה, זוהי עיר היפר אקטיבית, חולמת בהקיץ, נועזת, לפעמים נרדמת לשנים, דרך אגב בעבר רצו להרוס את כל העיר ההיסטורית ולבנות בה מגדלים, זוהי עיר שקמה בחולות ללא מחוייבות שרק לאחרונה מתחילים להגיעה להחלטות רציניות לגביה, כמו עיר היסטורית שימור, סיטי מוגדר

TheIllustrator

New member
בארץ

סביב פרוייקט ענק(בקנה מידה ישראל, וגדול בכל קנה מידה), כעזריאלי - חייבות להיות מספק שערוריות. עניין הארכיטקטים לא קשור למחלוקת היזם עם הערייה. אגב... את הפרוייקט לא תכננו שני אנשים "יחדיו" אלא בנפרד. התכנון המקורי של עטיה, אשר בשל מחלוקת עם היזם עזריאלי, פוטר - ובמקומו בא יסקי ע"מ להשלים את המלאכה, ע"פ דרישות עזריאלי. לפי תכנונו של עטיה, כל קופמלקס המגדלים אמור היה להכיל משרדים(למיטב ידיעתי), ובכלל ללא קשר ישיר, היזם עזריאלי טען בעבר שאין הוא מוכן לשלם את היטל ההשבחה ע"מ להפוך את המגדל הרבוע למגדל מלון ומגורים מאחר ולעטנתו, נציגי הערייה הבטיחו לו הקלות בכך. על כל פנים... ביי!

TheIllustrator

New member
מניין לך???

בניין אגד הוא יותר סודי מהכור בדימונה... האמן לי שהוא לא יראה דבר וחצי דבר כמו כל האילוסטרציות שלו, וכן, לא יהיה דמיון ולו קלוש, בינו לבין העזריאלים.

למעלה