מגדל חדש??!!

Secular

New member
מגדל חדש??!!

כבר זמן רב אני מנסה לברר על איזה פרוייקט מדובר, אם יש כאן למישהו שמץ של מושג, שיכתוב... בכל מקרה,ברור שזה באיזור שדרות רוטשילד! נ.ב:מזל טוב אור,קייל או טרוריסט אירי

Secular

New member
עוד אילוסטרציה,

כאן ניתן לראות שמסונף למגדל גם פרוייקט מגורים.

kyle

New member
ואוו! הוא ממש יפה!../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

אני מקווה שזה מגדל חדש, ולא אחד שמוכר לנו. אם זה באמת כך, אז צריך לברר פרטים כמו מיקום מדויק ותחילת בניה.

Secular

New member
צריך להצליב את זה עם כתבות מגלובס

אני בטוח שזה לא צץ מהירח

kyle

New member
רק עכשיו שמתי לב...

שהבניין לא ממש ,על" השדרה, אלא ליד רחוב שחוצה אותה.

danezeq

Member
איכספה פיחסה!../images/Emo5.gif עוד מגדל סונול

אליפטי מעצבן ראיתי פעם את האילוסטרציה הזאת, זה בכיכר הבימה שיהיה ה-דבר הבא של ת"א אבל המגדל מעצבן אותי, ונראה גם נמוך

תשובות

אגב, אתה באמת רוצה להפציץ את וינה? מול היכל התרבות יש חניון. ישנה תוכנית לעשות ממנה איזה פיאצה איטלקית. החניון ירד מתחתיה. בסמוך יצמח מגדל מגורים בן 50 קומות שיהיה הגבוה בישראל לתחומו. מתי זה יקרה? כשעומרי שרון יהיה ראש הממשלה ויחליט לעשות ניסוי גרעיני על הנאצים. אגב, החניון יוקם. אני מדבר על המגדל.

Secular

New member
על מה אתה מדבר בדיוק?

אני לא חושב שיש קשר בין תוכנית כיכר הבימה למגדל הנ"ל שנמצא בכלל ליד מגדל ציון,אלא אם כן אנחנו לא מדברים על אותו מגדל. בכל מקרה,תודה על המידע

danezeq

Member
כן אשכרה - דור יכול

חזר על השגיאה שלי, חשבתי שזה המגדל בכיכר הבימה (50 קומות של לך-תדע-מתי-יבנו-אותו) אבל זה מגדל אחר באחד העם או רוטשילד - ליד מגדל ציון

Secular

New member
היינו שם ביום כיפור אם אתה זוכר,

בכל מקרה,צריך לבדוק: א.אם יש שם מגרש חנייה או סתם מגרש ריק ומוזנח ב.במקרה שהמבנה מגורים ליד קיים(ויש תוכנית לשיקומו...)

למעלה