מגדל המאה

DerBleistift

New member
מגדל המאה

מבלי לעורר דיונים ישנים, הנה תצ"א של מגדל המאה, רחוב אבן גבירול עובר ממערבה אליו, צד שמאל של התמונה. זוהי גם חזיתו הראשית והמסחרית. ניתן לראות את מתחם סומייל מצד ימין, כמה שהוא נטוש... כידוע, מתוכננים להבנות עליו כמה מגדלי מגורים. אם ומתי, את זה רק השד יודע.

DerBleistift

New member
מתחם הבורסה במבט על

הנה תמונה של לב ליבו של מתחם הבורסה. ניתן להבחין בשער העיר מימין, עם העיגולים החומים על ראשו. ניתן גם ראות את חוסר הסדר הקאוטי כמעט, של הבורסה. חבל.

OIOO

New member
נורא אפור... מה זה הפטריות שצמחו

למגדל שער העיר בגג ?

DerBleistift

New member
מגדלי עזריאלי

מרהיבים גם ממבט על. ניתן לראות את חיבורם לתחנת השלום, ואת איילון חוצה לצידם. אגב, אני חייב לציין שאני מאד אוהב לטייל ולנוח בפארק הקריה, מעבר דרך בגין.

קובימור

New member
לא מסתדר לי בכלל

מה זה בדיוק הפארק הזה. יש פארק בהמשך בדרך לבורסה. מעבר למרכז השלום אין שום פארק. התצלום אינו אותנטי. מחשש שהאוייב מתבונן, פשוט העלימו את בסיס הקריה ו"שתלו" (תרתי משמע) פארק ירוק מרהיב עין במקום.

kyle

New member
בדיוק.../images/Emo13.gif

זה ככה בכל תמונת אוויר של ת"א שראיתי.

Sephiroth

Member
לא יודע מה השם של הבניין

אבל זה הבניין הורוד המגניב בפינת הרחובות רש"י וז'בוטינסקי ברמת גן מול המשטרה

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יאללה כל פעם אתם משגעים אותי מחדש עם החידות המצחיקות שלכם ................................... הריי כמובן שאלה מגדלי גרונר ברמת גן . שנה טובה ומתוקה לכולם !

אני רק לא מבין דבר אחד ?

השטח של סומייל עובר במרכז העיר . בהתחלה רצו לבנות שמה מגדלי משרדים . אז מדוע עכשיו שינו את זה והחליטו לבנות מגדלים של מגורים ??????????????????????

DerBleistift

New member
החברים צודקים

מגדלי גרונר - זהו שם המגדל. כל הכבוד לכולכם. למישהו יש תמוהנ איכותית שלו?

למעלה