מגדל אייפל....

32שירלי

New member
מגדל אייפל....

בחורה חמודה ביותר שעבדה איתי מתחתנת בסוף ינואר, והבטחתי לה עוגה. כיון שהציעו לה נישואין ליד אייפל, אני רוצה לעשות 2 עוגות, אחת מגדל אייפל והשניה של הרחוב, הספסלים, כמה מנורות ובחור שכורע ברך לפני בחורה שיושבת על הספסל. אבל הקטע שמפחיד אותי זה המגדל. המגדל אמור להיות גבוה... אבל לא אכפת לי קצת לעשות שינויים, העיקר שיגיע בשלום לנתניה מהעליות וירידות של חיפה....... גם רעיונות שכוללים עוגות קלקר בחלקם יתקבלו בברכה. ואיך עוטפים דבר כזה? האם צריך לדאוג שבחיבור יהיה אחד העמודים, ואז זה יסתיר את זה? בקיצור, כול עזרה תתקבל בברכה!

net the jet

New member
מה חשבת . איך חשבת לבנות את המגדל ?

נשמע לי יותר מדי עבודה.... הייתי פשוט מציירת על "סוכריה" ומוסיפה מסביב ספסל וכל השאר...

prilee28

New member
או לחילופין, מדפיסה על דף אכיל

לגודל הרצוי (עד גודל של A4
), מדביקה לבצק סוכר ומעמידה על העוגה. לדעתי בחור כורע ליד הבחורה זה בהחלט מספיק, ואין צורך בכל "המסביב" (רחוב כו') רק כדי לוודא - זו אמורה להיות עוגת החתונה ממש, או רק משהו קטן שרצית לתת לה לרגל נישואיה?

32שירלי

New member
לא הבנתי את השאלה

על הרעיון של הסוכריות בכלל לא חשבתי.. רעיון חמוד... ואולי בסוף אשתמש בו... אבל בעיקרון, מה הכוונה בעוגת חתונה ממש או משהו קטן? היא לא משלמת לי על זה. אבל אני כן נותנת לה את זה במקום צק.. ורציתי שתהיה עוגה מרשימה.. באמת לא חייבת עוגה ב1000 שח.. עוגה באיזה 300 , 400 גם מספיקה.. :) עונה על השאלה?

inbal331

New member
מגדל אייפל

את יכולה לצייר אותו עם רויאל אייסינג,את כל 4 הצדדים ואז לחבר בינהם.

32שירלי

New member
האם את מתכוונת

להרכיב כמו צלב? 2 חלקים? עם איזה חור למטה או משהו כזה? או 4 חלקים, ואז לא הבנתי איך להרכיב . כי הרי זה גודל משתנה... ולא משולש עד למעלה...

32שירלי

New member
אבל....

יש איזה מעצור באמצע... כלומר קומת ביניים.. כמו שאמרתי המגדל הוא לא פירמידה ישרה. יש את הקומה הראשונה אחרי קומת העמודים.. ואז המגדל ישר למעלה... אולי איזו קאפקייק, ועליו אני אשים את הקומה השניה , אבל איך זה ידבק יחד? ועל זה אני אדביק את ההדפסה של המגדל 4 כיוונים... במקור תכננתי לעשות 2 עוגות, שאחת מהן אייפל.. אבל מודה שמשהו מוקטן יותר על העוגה השניה יותר פשוט....

inbal331

New member
חשבתי שאת רוצה להניח את המגדל על העוגה

ואז זה יכול להיות משהו סימלי כמו הדוגמה שלי,אבל אם את רוצה ממש עוגה שהיא מגדל אז הרעיון שלי לא יתאים. אבל אוליי תעשי עוגה אחת גדולה של הזוג על הספסל ולידם עומד המגדל מהרוייאל אייסינג.

nililimor

New member
אני הכנתי עוגה עם מגדל אייפל מזולף בסוכר

לא מצליחה להעלות תמונה אם בא לך לראות כנסי לאתר שלי במבוגרים

32שירלי

New member
ראיתי אבל

זה קטן ולא הכי הבנתי. זה 4 חלקים שונים? ואז פשוט הדבקת אותך שהם לא חופפים? כלומר צמודים אחד לשני? איך זילפת את זה על שקף? עוד לא יצא לי להשתמש בשיטה הזאת של הזילופים...

nililimor

New member
מגדל אייפל שזילפתי גובהו היה 25 ס"מ

זילפתי 4 חלקים נפרדים ורק למחרת צירפתי את כולם והדבקתי אותם ביחד והשלמתי חוסרים עם רויאל אייסינג

למעלה