מגדלי HANOI

The_Mighty_Perr

New member
מגדלי HANOI

בס"ד שלום לכולם! הנה תוכנת "מגדלי HANOI" תלת-מימדית קטנה. היא עלולה לדרוש מספר DLLים, אם כן - תגיבו להודעה זו וציינו כך, אני אשלח לכם אותם. קובץ ה-RAR מכיל 6 קבצים מהם 3 קבצי EXE. אחד מהם הינו הגרסה התלת-מימדית, השניים הנוספים הם שלבי ביניים... הקבצים הנוספים דרושים לריצה של הגרסה התלת-מימדית! www22.brinkster.com/KarpCorp/Hanoi/Hanoi.rar רק תזכרו ש-Brinkster ממש דפוקים, ולכן אולי תצטרכו לעשות Refresh כמה פעמים עד שהקובץ ירד... בברכה...

dor_ian

New member
ראיתי

התלת-מימד יפה ולא ביקש DLL´ים חבל שאי אפשר לראות עם יותר דיסקים. ראיתי שיש תפריט כשלוחצים על כפתור ימני של העכבר, אך לא הצלחתי. הקובץ השני שנקרא TOWHAN עף לי פעם אחת עם הודעת RUNTIME ERROR. עכשיו נגיע לחלק הטוב. אני מוכן להשבע שראיתי את התוכנה מרמה! בכמה פעמים קלטתי שהיא שמה דיסק גדול על קטן ממנו וממשיכה את הפתרון כאילו כלום. בדקתי מספר פעמים עם 11 דיסקים וזה קורה שוב ושוב. יוצא בדיוק שעכשיו אני צריך להתמודד עם הבעיה בJAVA ע"י רקורסיה. עדיין לא התחלתי לשבת על זה, אז בינתיים אני משחק אותה גבר

The_Mighty_Perr

New member
תגובה

בס"ד שלום! הגרסה התלת-מימדית אמורה להיות שומר-מסך, אבל נמצאת עדיין בשלבי ההתחלה. איזו גרסה מרמה? ישנן 3! HC.EXE HC_OG.EXE TOWHAN.EXE TOWHAN.EXE דורש את MSFLEXGRID.OCX - סביר להניח שזה היה ה-ERROR שלך... בברכה...

dor_ian

New member
הנה. אספתי 3 בעיות ביחד. TOWHAN

אני לא מבין איך אצלך זה לא קורה.

The_Mighty_Perr

New member
קיבלתי...

בס"ד ובגרסאות האחרות? HT.EXE HT_OG.EXE בהן אין גדולה מעל קטנה, נכון??? 2 ה-ERRORים האחרים נובעים מכתיבה מהירה של התוכנה בלי תשומת לב לשימוש נכון ב-MSFLEXGRID... בברכה...

dor_ian

New member
לא ממש בדקתי לעומק את האחרים

ולא נתקלתי בבעיה. בהצלחה בהמשך!

למעלה