מגדלי פלורנטין

master_n

New member
מגדלי פלורנטין

שלום לכולם, בכותרת של עיתון ידיעות בדף האחרון פורסמה מודעה שבא כתוב שהתחילה מכירת דירות במגדלי פלורנטין. איני מבין כל כך בנל"ן ורציתי לשמוע את דעות האנשים בפורום האם כדאי להשקיע בפרויקט כזה,גפ מבחינת השכרת הנכס,וגם מבחינת עליית ערכו בעתיד. מחיר הדירות הוא החל מ- 99,000$ לדירת שני חדרים. תודה מראש...

מה דעתך להוסיף פרטים

כגון : מיקום [שקט /רועש] שטח דירה בפעל חניה תשלום לחברת אחזקות אם יש ועוד

השקעה בנדל"ן ...

אם אתה אינך מבין בנדל"ן ולא יודע לערוך חישובי כדאיות כלכלית ... כדאי שתקבל יעוץ מסודר ולא תשקיע את כספך על סמך מודעות פרסומת בעיתון ועצות בפורומים. גם כשאתה משקיע בירות ערך, אם אתה לא מבין בשוק ההון אתה פונה ליעוץ ... והשקעה בנדל"ן היא הרבה יותר מסובכת. בנוגע לעליית ערך עתידית - התחזית שלך טובה כמו התחזית של טובי המומחים, או בקיצור - אף אחד אינו מסוגל לתת הערכה מבוססת בעניין.

nizanm

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo22.gifערכה של התייעצות:

קבלת מידע - אפילו בפורום אינטרנטי - יש בה ערך.
מנסיוני, כאן המקום לנסות וללמוד אילו שאלות אני צריך לשאול. כשאתה בא ליועצי נדל"ן,במקרה של השואל(פרוייקט פלורנטין), אתה גם יודע אילו שאלות לשאול. הנה לפני מספר ימים קיבלתי בפורום זה תשובות שלפיהן למדתי אילו שאלות עלי לשאול. אחלה חברים באחלה פורום !

אכן אכן

ואין לי אלא לתמוה על עמדתו של אבי ואגב גם בנירות ערך משתתפים בדעות בפורומים שונים ושם להבדיל הרבה הבדלות המידע הנמסר יכול להיות מוטעה במכוון [ראה משפט שנעשה בנידון לבנו של איש עסקים גדול בארץ]

אז קדימה ...

במקום להתפלא ולתמוה על העמדה שלי תתנו את היעוץ המבוקש ... אף אחד לא מונע זאת מכם
כשהשואל מבין על מה מדובר ובא עם נתונים מספיקים - אפשר להתייחס למידע שהוא הביא ולעזור לו לנתח אותו ... אבל לדעתי לא סביר להעביר לכל שואל קורס בסיסי בניתוח כדאיות ובהשקעות נדל"ן. נכון שבנירות ערך משתפים בדעות, אבל עושים זאת אנשים שמכירים את אותם ניירות ערך (או לפחות שהם חושבים שהם מכירים) ולא ראיתי פה מישהו שאומר שהוא מכיר את הפרויקט הספציפי עליו נשאלה השאלה. שלא נדבר ששם המידע נועד לשרת אינטרסים של מוסר המידע ולא לעזור למקבל המידע. אז במקום למתוח ביקורת ... קדימה, נראה אותכם מגיבים לשאלה ...

אבי

בתגובתך הראשונה פסלת את עצם הבעת הדעה וזה שונה מאד מאשר כתבת כעת אישית לא בדקתי את הנ"ל ולכן אין לי דעה

תקרא היטב מה שכתבתי ...

לא פסלתי שום דבר ... רק המלצתי לשואל הספציפי, ברמת הידע שהפגין, לפנות ליעוץ ובנוגע לעליית ערך עתידית הבעתי את דעתי. ואם לא בדקת את הנ"ל ואין לך דעה ... אז מה בדיוק אתה רוצה ממני?

באמת שכלום

לי פשוט נראה מיותר להגיב ב: פנה לאיש מקצוע השואלים אינם טיפשים וברור להם שיש צורך באנשי מקצוע הם פונים לפורום ע"מ לקבל זויות ראיה של נוספים מבלי זה לא היה שום טעם לפורום....

אתה לא מגזים קצת../images/Emo35.gif

כאשר מישהו שואל שאלה בפורום ואף אחד לא מגיב, אני חושב שחובתי כמנהל הפורום להשתדל להתייחס לשואל. יש דברים שאני יכול ומוכן להתייחס אליהם בפורום ויש דברים שהם מעבר ליכולתי ורצוני ... אבל אני לא מפריע לאף אחד אחר להתייחס אליהם. לדעתי, כדי לתת תשובה ראויה ומנומקת לשאלה הנ"ל, למישהו שמצהיר מראש שאינו מבין מספיק בנושא, צריך לכתוב מאמר של 800 מילה לפחות ... לשואל כזה, הפניה ליעוץ מקצועי היא התשובה היחידה שגם תהיה הגונה וגם תעזור. אתה משתתף בפורום זמן רב ואתה יודע שיש לי גם תשובות אחרות ולא רק הפניה לאנשי מקצוע. כאמור ... אף פעם לא מנעתי ממך לענות בהרחבה על כל נושא שאתה רוצה, אז במקום למתוח ביקורת על התשובות שלי, פשוט תראה שאפשר אחרת ותן את התשובות המפורטות לשואלים.

בבקשה תהיה עניני

לא נטען שהנך מונע תשובות מפורטות הטענה היתה כנגד הבעת הדעה שאין טעם בהבעות דעה בפורום וכי יש לפנות לגורם מקצועי כל טוב

ענייני לגמרי ...

איפה בדיוק הבעתי דעה ש"אין טעם בהבעות דעה בפורום"? אני לא זוכר שהבעתי דעה כזאת וגם לא ממש מוצא הודעה בה כתבתי משהוא כזה ... הרי אם זאת היתה דעתי, לא הייתי מקים את הפורום!!!

למעלה